Kundomdömen om Sofia Karpathos

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget nära strand o restauranger och den härliga utsikten från balkongen
-
Duschen var sliten

Bekräftad gäst: 2024-07-11


10 av 10

+
Läget o den trevliga atmosfären som hotellets personal förmedlar.
-
Dusch, kök kan behöva en uppdatering

Bekräftad gäst: 2024-07-04


10 av 10

+
Värdparet
-
—-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


2 av 10

+
Utsikten
-
Elen katastrof. Lösa uttag. Farlig installation. De flesta vitvaror trasiga. Trasig toaring och sopkärl. Samtliga lås i lägenheten defekta till dörr och balkong.A.C omöjlig att använda under dagen för att få ned temperaturen. Ägar familjen placerade sig från 7-19 med konstant rökos som drog upp på balkong och lägenhet.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


10 av 10

+
De underbart trevliga ägarna och kvinnan som skötte städningen. Läget på hotellet ät också fantastiskt!vi fick
-
Vi fick exakt vad vi förväntade oss!

Bekräftad gäst: 2023-09-25


10 av 10

+
Litet boende med lugnt o bra läge o trevliga ägare
-
Apollo bör skriva in i hotellbeskrivningen att AC på rummet kostar extra. O.B.S detta är inte hotellets fel.

Bekräftad gäst: 2023-09-21


8 av 10

+
Läget! Lugnet! De 3 som ansvarar för pensionatet. 8 gånger har jag bott här det säger väl allt...Jag återkommer september månad tycker jag är absolut bästa månaden att tillbringa i den genuint härliga byn Lefkos ❤️
-
Visst renoveringsbehov ff el Och GÄRNA nya sängar och kuddar.. Och 80 euro för AC och safebox är dyrt för 1 v. Det borde verkligen ingå i resans pris! Solstolar a 13 euro/dag är också dyrt tycker jag, nu tillbringade jag veckan på nudistområdet där är det FANTASTISKT! Rekommenderas! Ca 15 min vacker promenad bara att följa backen upp till hö från pensionatet! Helt underbart område! Kristallklart vatten och sinnesro lyxdeluxe! Jag återkommer!

Bekräftad gäst: 2023-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-11


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-09-07


Something went wrong when loading reviews.