Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 98 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Perfekt placerat under Grande Grotta, nära till mkt bra klättring. Också nära till samhället med shopping och mat.
-
Dålig lukt i badrummet trots städning.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


6 av 10

+
Utsikten.
-
Poolen smutsig ( grön botten, grumlig) speciellt de sista dagarna. Något plastliknande under lakanet ( väldigt varmt). Ingen information om maten de ev. serverade för kvällen.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


6 av 10

+
Personalen vänlig
-
Se fråga 5

Bekräftad gäst: 2023-09-15


6 av 10

+
Trevliga ägare. Maten var bra.
-
Vi visste om det men utrustningen i köket är under all kritik. Besticken bestod av en gaffel och fem knivar och dessutom var brödkniven lagad med någon form av tygtejp. Vi hade med oss engångsbestick vilket räddade oss. Vi hade också med diskmedel vilket inte finns så det rekommenderas att tas med

Bekräftad gäst: 2023-09-08


6 av 10

+
Deras barn
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


2 av 10

+
Utsikten.
-
Läget var absolut inte det som stod i beskrivningen. Närmaste strand man kunde bada på var 1 km bort (frågade även hotellpersonalen om stranden som enligt Apollo skulle vara 250 m bort men den var inte något de rekommenderade och vi hittade inte ens den). Skriv gärna rätt avstånd!!!Långt till både strand och byn där det fanns restauranger, avståndet enligt Apollo stämde inte vilket gav irritation. Hotellet var nerslitet. Räcket i polen var ostadigt och kändes som det skulle gå sönder när som helst. Många solstolar var sönder. Skitigt och kladdigt i rummet. Toalettstolen sönder. Kylskåpet sönder. Trappor som var svåra att gå i och bära vårt tunga bagage upp för flera trappor vid ankomst. Ingen hiss. Små trånga rum. Tråkig frukost med rostade mackor som enda bröd. Melon som enda frukt.

Bekräftad gäst: 2023-09-01


6 av 10

+
Personal och ägare
-
Litet rum omodern slitna madrasser söndrig toalett saltvatten i kran och dusch

Bekräftad gäst: 2023-08-25


3 av 10

+
Maten
-
Nedgånget, mögel på duschdraperiet, toaletten läckte, kylskåpsdörren hoppade av. Det är nog dags för renovering.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


8 av 10

+
-
Avståndet till stranden stämmer inte på er hemsida, bra att upplysa att till närmsta strand är det 1,2 km

Bekräftad gäst: 2023-08-18


7 av 10

+
Personalen, utsikten, maten
-
Renovering av rummen, mjukare sängar och rätt uppgifter på avstånd till centrum och strand.

Bekräftad gäst: 2023-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

132 omdömen
Utmärkt
 
90
Väldigt bra
 
27
Bra
 
8
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-09-04

av Anna L Ljungby, Sverige

Inget jag rekommenderar

Läget ururselt, närmaste strand man kunde bada på var 1 km bort (frågade även hotellpersonalen om stranden som enligt jag läst skulle vara 250 m bort men den var inte något de rekommenderade och vi hittade inte ens den). Långt till både strand och byn där det fanns restauranger. Hotellet var nerslitet. Räcket i polen var ostadigt och kändes som det skulle gå sönder när som helst. Många solstolar var sönder. Skitigt och kladdigt i rummet. Toalettstolen sönder. Kylskåpet sönder. Trappor som var svåra att gå i och bära vårt tunga bagage upp för flera trappor vid ankomst. Ingen hiss. Små trånga rum. Tråkig frukost med rostade mackor som enda bröd. Melon som enda frukt.

 
2023-07-29

av Clara B

Clara

Hotellet i sig är inte så bra inte heller personalen. Ac behövde man betala extra för 8€ per dag + den lokala taxan 1€ per dag också vilket vi inte visste om. Personalen hade attityd, dålig städning. Utsikten är det som gav ett bättre betyg.

 
2023-07-14

av Berit E Göteborg, Sverige

Kommer ej besöka detta hotell igen

Trevligt mottagande av ägarfamiljen. Men, varje "lägenhet" var eländigt dåligt utrustade. Tre koppar av olika kvalité och modell (en var sprucken). Tre olika glas även dessa av dålig kvalité. Diverse bestick som förvaras i diskställ. Mycket smutsigt i badrummet, bakom badrumsdörren och hela dörrens insida var fläckig av obestämd vätska. Poolen såg klar och fin ut tills man rörde sig i vattnet. Då virvlade det upp massor av skräp från bottnen och gjorde vattnet grumligt. Rummen på översta våningen hade fin utsikt men branta trappor och ingen hiss. Inget hotell vi kommer att återvända till.

 
2019-08-01

av zvalan Stockholm, Sverige

Idylliskt familjehotell

Vi trivdes utmärkt på detta stillsamma och enormt trivsamma hotell! Personalen var helt fantastiska. Utsikten är bedårande. Poolen är djup och ren. Bakom hotellet reser sig branta berg med en berömd klättrargrotta. Ta med kikare, det är mycket underhållande att spana på alla duktiga klättrare från solstolen vid poolen. Missa inte att besöka den närmaste stranden. Jag kan varmt rekommendera detta fantastiska hotell.

 
2019-07-12

av kattnorsk

Mysigt litet hotell

Fint och trevligt hotel som är familj ägt med vänliga ägare. Jättegott moussaka och pasticcio vilka Nikolas mamma har lagat till oss. Första gången jag är på detta hotell men min man har varit här många gånger innan och senaste gången för 17 års sen. Men han tycker detta lika mysigt och trevligt som innan. Idag är det sonen Nikolas som är chef. Vi kan varmt rekommendera detta hotell.