Kundomdömen om Cape Point Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

91 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
36
Bra
 
16
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2020-01-15

av Falle Åhus, Sverige

Semester

Första gången i Gambia vi har rest en del men här är det bäst klimat. från kl 11,00-18,00 är det 30-32 grader sen 20 grader där emellan. Vi behöver ingen ac Hotellet något slitet men ändå ok vi fick rum 405 vid poolen jättebra. Nära till stranden. Läser man om resmålet hemma o lär sig hur det funkar här så får man en jättefin semester Falle och Ann-Britt från Åhus

 
2019-12-16

av 543fridat Åre, Sverige

Gambia tur

Cape point är trevligt, kunde ha bättre städning & bättre utbud av frukost (mer vegetariskt). Men det finns många fördelar, nära till stranden & utanför finns det gröna taxibilar,där träffade vi Saliman (46 år) han tippsar vi om. Han är oerhört trevlig. Vi åkte med honom för att träffa Apor (som han köpte mat till), krokodiler, vi bad om att få se mycke av de vardagliga livet.vi fick se en del av Gambia vi aldrig skulle få se med turist bussen. Vi tog en flodtur i en mindre båt med två men som paddlade. Saleman hade köpt med sig vettenmelon & banan vi avnjöt på båten. Sen tog han oss till paredise Beach, där vi åt mat till solnedgången. Allt detta betalade vi 500kr/person + driks (såklart) för, mat, inträde, bilturen, gaide mm (han berättade mycke fakta om gambia & saker vi passerade). Vi var borta 9:30 - 18:00 en söndag. Recomenderar att åka med de gröna taxisarna men framför Saleman, fråga efter honom om ni besöker Cape point området!

 
2019-11-06

av Explore729838 Serekunda, Gambia

Underbart ställe!!

Bott där många gånger, och längtar alltid tillbaka! Dock kunde frukosten varit mer varierad. Rummen helt ok, en del med kök. Vill ni bo här så boka lååångt i förväg, eftersom stället är så Populärt! Underhållning ibland, även nära till andra restauranger runt omkring.

 
2019-04-09

av Ulf N Tomelilla, Sverige

Cape point

Ett hyfsat hotell lite bättre sängar och lite mer varierad frukost hade varit önskvärd. Läget är kanon och personalen är helt underbara. Vi hitta en helt fantastisk guide som heter Lamin Jahmee som såg till att allt flöt på bra.

 
2019-03-31

av Sk_neLudde Hörby, Sverige

Trevligt litet hotell

Lagom stort, i vårt tycke. Bra storlek på rummen. Badrummet dock väldigt fuktskadat i taket. Bodde i rum 403 precis vid poolen vilket var perfekt. Nära till stranden också. Maten var väldigt tråkig på hotellet. Menyn var inte uppdaterad, så många rätter gick inte att beställa. Flera rätter, bl.a en fiskrätt, var olika varje gång vi beställde den. Städningen av rummet var ok, men vår städerska höll på från ca 10-17 och städade alla rum på en gång, vilket innebar ett väldigt spring fram och tillbaka. Det var svårt att få en lugn vilostund på rummet. Vi framförde klagomål på detta. Annars var vi nöjda med allt till detta låga pris. (Man får ju vad man betalar för).