Resor till Korsika

  • Skönhetens ö
  • Fantastiska stränder
  • Vandra och cykla i bergen

Res till Korsika, den gröna ön 17 mil sydost om Frankrike skiljer sig en del från övriga öar i Medelhavet. Öns inland består av höga skogsbeklädda berg och kusten består av både mjuk sandstrand och rosa klippor. Variationen på naturen gör det lätt att förstå varför fransmännen själva kallar Korsika för ”skönhetens ö”.Fakta om Korsika

Tidsskillnad

Ingen tidsskillnad.

Valuta

Euro

Mer fakta

Väder

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 23°c
okt 19°c
nov 14°c
dec 10°c

Alla resmål Frankrike

Nice

Mitt på Franska rivieran ligger Nice, en ”liten storstad” med många associationer. Vackert och dramatiskt landskap, små medeltida byar på fjälltopparna, trendiga badorter och ett häftigt jetsetliv är bara några av de saker man tänker på. Boka din resa till Nice med Apollo, boka flyg och hotell själv och var borta så länge du vill.

Saint Jean de Luz

Res till Saint Jean de Luz, en charmig kuststad belägen i Franska Baskien. Här väntar den ultimata semestern för dig som vill kombinera surfing, sol & bad med härliga strandpromenader och häng på uteserveringar i mysiga omgivningar.

Paris

En resa till Paris är en perfekt minisemester. På bara några få timmar är du framme i staden som erbjuder en rik historia, kultur för alla smaker, shopping i överflöd och restauranger i världsklass. Boka din weekendresa till Paris med Apollo, och välj bland flyg och hotell i olika prisklasser. Upplev Paris med vännerna, familjen eller din käresta.