Kundomdömen om Centara Mirage Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3546 omdömen
Utmärkt
 
2820
Väldigt bra
 
411
Bra
 
140
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
90

5 senaste omdömen

2023-06-16

av chawan k

Över vår förväntan

Wow vilket hotell och vilken fantastisk personal och service! Vi var jättenöjda med hotellet, personalen, maten och städningen. Allt var över vår förväntan! En guld stjärna vill vi skicka till kockarna och Amjed, Lama och Hsu på Sheesha för den otroliga servicen och för att dem kunde fixa en anpassad kost till vår son med allergi mot nötter och soja varje dag till frukost och middag under hela den veckan vi var på Centara hotell. Vi vill även rikta ett stort tack och guldstjärna till lifeguarden Islam och Sophia som vid flera tillfällen räddade våra barn från att skada sig och drunkna. Hjärtligt tack 🙏

 
2023-03-20

av VeganSara88 Varberg, Sverige

Bra familjehotell och fantastisk personal

Hotellet är perfekt för barnfamiljer! Disko och andra aktiviteter erbjuds för barn, och även utomhusbio finns varje kväll. Det enda som kan vara bra för andra resenärer att veta är att hotellet ligger på Deira Island, vilket är en liten bit från allt annat. Man behöver ta taxi överallt (man kan ta taxi till metron och därifrån vidare, vilket var det billigaste alternativet), en taxifärd till Dubai mall blev ca 150 svenska kronor (enkel resa) och till Jumeriah Beach ca 300 kr (enkel resa). Vi hade inte all inclusive, så de dagar vi spenderade på hotellet blev maten otroligt dyr. En måltid för två vuxna och två små barn som endast åt pommes blev strax under tusenlappen. Ett tips är att ladda ner Deliveroo och beställa mat till hotellet, otroligt smidigt. Personalen på hotellet var helt fantastiska! Ett stort tack till Diana som gjorde frukostupplevelsen speciell varje morgon med sitt varma välkomnande. Livräddarna vid poolerna gör också ett fantastiskt jobb varje dag och förtjänar en stor eloge. Speciellt Allen med hans fantastiskt positiva energi! Har aldrig varit på ett hotell där personalen lämnat ett så starkt intryck. Conciergen Aju ska också ha ett stort tack för hans fina service!

 
2022-10-01

av farukf535

Sämst

Har mer dåliga saker att säga om det här hotellet än bra saker. Vi kan börja med att säga att all-inclusive på detta hotel var riktigt dåligt. De sa att allt ingick men när man kom till vissa restauranger så ingick inte all typ av mat utan man fick lägga till extra pengar för det. För lite personal som jobbar vid pool området (ifall man vill beställa en öl eller kaffe eller något annat) Många av personalen hade riktigt dålig engelska så det var svårt att förstå dom och att göra sig förstådd. Vi blev nästan lurade av concierge i lobbyn när vi bokat en taxi via dom och betalt i förskott. De sa att vi inte hade betalt så vi fick stå och tjafsa med dom. Kan även tillägga att det är billigare att ta en vanlig taxi jämfört med att beställa en av dom i lobbyn. (Halva priset) Ni som har svårt att sova så åker det flygplan över hotellet hela tiden. Inget dom kan påverka men tänkte att det är nämnvärt. Hotellet hade inga riktiga dagsutflykter tyvärr man kunde åka till köpcentrum. Men inget annat. Sist men inte minst. Vi fick inte rummet vi hade bokat. Jag sa till i receptionen att de får ge mig ett bättre rum då. Men icke sa Nicke. Skit dåligt som sagt. Åk inte hit.

 
2022-03-15

av 446mickeh Stockholms län, Sverige

Micke hydling

Otroligt trevlig personal inte minst nita å ajil I te å kakbaren ,fantastiska mäniskor All personal är super ,hotellet skiner för jämnan,otroligt rent jag kommer att komma tillbaka inom en snar framtid

 
2022-01-10

av Suri K

Nära Waterfront Market

Hotell ligger nära Waterfront Market (fisk och skaldjur) jätte fräscha man köper fisk sen lagar mat i restaurangen direkt. Trevligt och mysigt stället. Bra personal att hjälpa till . Bra att reception (Fang ) prata thailändska. Bra thai massage .