Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 77 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-06


3 av 10

+
-
Mycket. Det var inget femstjärnigt hotell. Hål i lakan och handdukar. Rummet städades en gång under vår vistelse. Trasiga lampor i rummet, spotlights som hängde ner från taket och ej fungerade. Total katastrof!

Bekräftad gäst: 2021-11-06


9 av 10

+
Stranden, frukosten, conciergernas service
-

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-02


10 av 10

+
Stranden, sköna sängar, fina rum, balkongen med sjöutsikt.
-
AC och Wi-fi fungerade dåligt.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


9 av 10

+
Läget på stranden är helt magiskt. Stort rum med fantastiskt skön säng. Maten var över förväntan.
-
Wi-Fi! Förväntar mig rimlig uppkoppling på ett femstjärnigt hotell. Hade inte ens kunnat jobba från hotellet om jag ville. Servicen var lite väl långsam ibland. Vår dryckesbeställning kom efter att vi hade ätit klart på lunchbuffén. De hade kunnat vara lite mer på tårna här...

Bekräftad gäst: 2020-02-17


10 av 10

+
Den vänliga personalen, läget.
-
Önskar lite kvällsunderhållning, tex piano spel eller levande musik.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Maten
-
Trasigt handfat

Bekräftad gäst: 2020-01-27


10 av 10

+
Vilken personal och maten helt underbar
-
Var på massage och blev biten av vägglöss, tyvärr ca 15-30 bett som kliade sov inte på två nätter och kunde inte bada. Synd att få missa två dagar i poolen. Tog kontakt med Apollo på plats, de var inte så tillmötesgående.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


10 av 10

+
Fräscht. Bra service
-
Ingen åsikt. Nöjd

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2515 omdömen
Utmärkt
 
1741
Väldigt bra
 
473
Bra
 
159
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2021-11-29

av CinaUlrika Sverige

Härligt hotell men tappat lite av sin glans

Tredje gången vi besöker vackra Hotel Fairmont Ajman. 2018-2019, ett uppehåll förra året och nu har vi varit tillbaka igen 2021. Denna gången bokade vi flyg och hotell helt själva för att få det bästa. Men det är skillnad från då och nu. På plus-listan finns: - Alla härliga människor som ger utmärkt service, som alltid! - Vacker miljö - God mat i restaurangerna - Personal mätte temperaturen på oss så fort vi lämnade/anlände hotellet - All personal bar mask På minussidan finns: - Utbudet av mat i stora restaurangen är drastiskt neddraget, kommer ihåg att det tidigare var teman/kväll som vi uppskattade mycket - Gick ej att byta hotellrum - Gick ej att lägga till "all inclusive" på plats. Förstår inte varför? - Poolbaren stängde redan kl. 20:00 med magert utbud - Vår favoritställe Driftwood på stranden var stängd - Baren på terrassen (vån. 1) var stängd Trots att hotellet var fullbokat var attraktioner och utbud inte anpassat efter gästernas önskemål. Det kändes lite öde jämfört med utbudet vi haft tidigare år. Trots några minus vill vi höja två stjärnor OSAMA och FAINZA som förgyllde vår vecka till max! Deras service och välvilja att sätta guldkant på vår vistelse var mycket uppskattat! Även "Prince" och Panaah förgyllde tillvaron!

 
2020-03-07

av Tkamsvag Stockholm, Sverige

Lugnt, fint och gott

Ett mycket trevligt hotell strax norr om Dubai. Vi bodde där v9 med två tonåringar. Då var det väldigt lugnt, gott om plats. All personal var jättetrevlig, maten väldigt bra. Vi åt på den vanliga buffén flera kvällar utan att tröttna. Poolområdet är fint uppdelat i olika sektioner och stranden är jättefin. Rummet vi hade var super, deluxe dubbel eller något i den stilen. Omgivningarna är inte så intressanta, men det ligger flera olika typer av restauranger, apotek och mindre supermarkets utanför hotellet. Ca 30-40 min till Dubai med taxi, pris motsv ca 30-40 USD. Bra gym.

 
2020-02-24

av annaswedishtraveller

Sol, bad i lyxig förpackning

Vi var en familj med tre barn (6/10/12) som bodde här i sex nätter. Hotellet är otroligt tjusigt och lyxigt med service. Hotellrum : fräscha, de flesta med balkong mot havet. Härliga sängar och fina rum. Mat. Finns 4 restauranger, vi testade 2 varav den ena buffé. Ett plus att det fanns barnmeny både till lunch och middag. Pool/strand. Fantastisk pool som var uppvärmd och urskön att bada i. Ligger i skuggan på förmiddagen men trots lite kyligt så blir det riktigt bra med uppvärmningen. Poolbar /swim-up med allt och även mat. Stranden (egen) är ren och fin, ligger 0 meter från hotellet men klart rent vatten. Finns en hinderbana (gratis) och vattenaktiviteter att hyra. Superhäröug att varva pool med bygga sandslott, bada och leta musslor. Dubai då. Ja det tar 45-60 min med taxi. Taxi är relativt billigt men man orkar inte åka in dit varje dag. Bor du här är Dubais citypuls inte det du söker utan här får du hotell-lyx med allt på plats och bra service.

 
2019-12-03

av sgfj65

Bra och prisvärt hotell

Mycket bra hotell, fina rum där nästan alla hade havsutsikt, ligger direkt vid en privat strand, bra service, trevlig personal. Hotellet hade många ryska och få skandinaviska gäster. Ajman är under uppbyggnad varför det fans få bra restauranger i närområdet.

 
2019-09-13

av Nyppe

Superbra

Underbart hotell med sagolik service. Kanonbra rum och trevlig personal. Poolen var jättebra. Stranden var ren och fin. Välstädat och rent överallt. Samtliga restauranger hade supergod mat, synd bara att strandrestaurangen var stängd.