Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 110 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-30


10 av 10

+
-
Maten var ofta kall i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2022-01-12


7 av 10

+
-
Maten på buffén var tråkig (i princip samma varje dag), bufférestaurangen hade även hög ljudnivå och det var svårt att få plats. Alldeles för mycket folk, speciellt i dessa Covid-tider. Avdraget från noten i de andra restaurangerna fungerade väldigt dåligt (vi hade all-inclusive), vi fick alltid påminna när vi fick in notan, och för barnen gjorde de inget avdrag (vilket de enligt apollos hemsida skulle göra). Dryckesutbudet för all-inclusive var magert. Inget "snack" mellan måltiderna ingick, vilket hade varit väldigt värdefullt för oss som reste med barn.

Bekräftad gäst: 2022-01-12


7 av 10

+
Stranden fin. Fin foajé och dekorationer
-
Servicen, poolbaren,inte samma mat lunch och middag alla dagar. En uteservering som är trevlig där man ser havet. Wifi på rummet, dusch med bättre vattentryck

Bekräftad gäst: 2022-01-02


7 av 10

+
Utsikten fr rummet
-
Det mesta, om det ska vara ett fem stjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


8 av 10

+
Stranden
-
Maten. Samma alla dagar. Julhelgen samma. Hemskt. Vi kommer inte tillbaka.Bullrig matsal

Bekräftad gäst: 2021-12-26


7 av 10

+
Strandbaren
-
Städning, mat, munskydd, extrasäng, kvällsöppen bar (RÖKFRI)

Bekräftad gäst: 2021-12-26


4 av 10

+
Att den finns
-
Mycket

Bekräftad gäst: 2021-12-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2709 omdömen
Utmärkt
 
1863
Väldigt bra
 
503
Bra
 
183
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
82

5 senaste omdömen

2022-01-17

av Majken2021

Inger 5 stjärnigt Hotell

Detta var absolut inget 5 stjärnigt hotell. Åk inte hit om ni vill ha god mat och lyx. Maten var katastrof och man får samma mat varje dag. Maten serveras som i en skolmatsal. Det enda som var fint var stranden. Jag känner mig lurad. Detta var katastrof!

 
2022-01-02

av 16sandieh

Inget 5-stjärnigt hotell

Bodde en vecka på Fairmont Ajman Tyvärr långt ifrån ett 5-stjärnigt hotell! Vi valde ett All Inclusive paket. Alla måltider serverades i samma restaurang och det var mer eller mindre samma rätter på buffén på både lunch och middag samtliga dagar. Tråkig uteservering bakom en häck där man inte ens såg havet. Och matsalen inne var väldigt omysig, som en skolmatsal. Ingen direkt service på personalen heller, då man fick jaga efter dom för att få dricka till maten. Rummet var helt ok. Dock väldigt hårda sängar, och en dusch med så lågt vattentryck att man knappt fick ur schampot ur håret.. Wifi funkade inte på rummet, utan barnen fick ligga på golvet vid dörren för att få lite täckning. Det fanns en bar vid poolen som nog var i 3-stjärnig klass…. Sämsta vi varit på. Det ingick ett par drinkar i All Inclusive, som samtliga var odrickbara. Vinet som ingick i All Inclusive var av sämsta sort, noll smak. Det fanns ingen glass, noll mysighet när mörkret la sig. Ingen belysningen, inga ljus, utan bara dött och trist. Personalen där brydde sig knappt om att säga hej eller ta någon beställning. Det fanns ingen underhållning nån av kvällarna på hotellet. Att nämna är att Ajman som ort är väldigt slitet och där finns inget att upptäcka. Vad var positivt ? Stranden var fin. Maten var bra förutom att det var samma rätter hela tiden. Skulle jag åka hit igen, svar Nej! Otroligt överprisat!

 
2021-11-29

av CinaUlrika Sverige

Härligt hotell men tappat lite av sin glans

Tredje gången vi besöker vackra Hotel Fairmont Ajman. 2018-2019, ett uppehåll förra året och nu har vi varit tillbaka igen 2021. Denna gången bokade vi flyg och hotell helt själva för att få det bästa. Men det är skillnad från då och nu. På plus-listan finns: - Alla härliga människor som ger utmärkt service, som alltid! - Vacker miljö - God mat i restaurangerna - Personal mätte temperaturen på oss så fort vi lämnade/anlände hotellet - All personal bar mask På minussidan finns: - Utbudet av mat i stora restaurangen är drastiskt neddraget, kommer ihåg att det tidigare var teman/kväll som vi uppskattade mycket - Gick ej att byta hotellrum - Gick ej att lägga till "all inclusive" på plats. Förstår inte varför? - Poolbaren stängde redan kl. 20:00 med magert utbud - Vår favoritställe Driftwood på stranden var stängd - Baren på terrassen (vån. 1) var stängd Trots att hotellet var fullbokat var attraktioner och utbud inte anpassat efter gästernas önskemål. Det kändes lite öde jämfört med utbudet vi haft tidigare år. Trots några minus vill vi höja två stjärnor OSAMA och FAINZA som förgyllde vår vecka till max! Deras service och välvilja att sätta guldkant på vår vistelse var mycket uppskattat! Även "Prince" och Panaah förgyllde tillvaron!

 
2020-03-07

av Tkamsvag Stockholm, Sverige

Lugnt, fint och gott

Ett mycket trevligt hotell strax norr om Dubai. Vi bodde där v9 med två tonåringar. Då var det väldigt lugnt, gott om plats. All personal var jättetrevlig, maten väldigt bra. Vi åt på den vanliga buffén flera kvällar utan att tröttna. Poolområdet är fint uppdelat i olika sektioner och stranden är jättefin. Rummet vi hade var super, deluxe dubbel eller något i den stilen. Omgivningarna är inte så intressanta, men det ligger flera olika typer av restauranger, apotek och mindre supermarkets utanför hotellet. Ca 30-40 min till Dubai med taxi, pris motsv ca 30-40 USD. Bra gym.

 
2020-02-24

av annaswedishtraveller

Sol, bad i lyxig förpackning

Vi var en familj med tre barn (6/10/12) som bodde här i sex nätter. Hotellet är otroligt tjusigt och lyxigt med service. Hotellrum : fräscha, de flesta med balkong mot havet. Härliga sängar och fina rum. Mat. Finns 4 restauranger, vi testade 2 varav den ena buffé. Ett plus att det fanns barnmeny både till lunch och middag. Pool/strand. Fantastisk pool som var uppvärmd och urskön att bada i. Ligger i skuggan på förmiddagen men trots lite kyligt så blir det riktigt bra med uppvärmningen. Poolbar /swim-up med allt och även mat. Stranden (egen) är ren och fin, ligger 0 meter från hotellet men klart rent vatten. Finns en hinderbana (gratis) och vattenaktiviteter att hyra. Superhäröug att varva pool med bygga sandslott, bada och leta musslor. Dubai då. Ja det tar 45-60 min med taxi. Taxi är relativt billigt men man orkar inte åka in dit varje dag. Bor du här är Dubais citypuls inte det du söker utan här får du hotell-lyx med allt på plats och bra service.