Fairmont Ajman

Fairmont Ajman är ett modernt hotell med dramatisk och imponerande arkitektur direkt vid stranden i emiratet Ajman. Här kan du koppla av vid det rymliga poolområdet eller tillbringa dagarna på hotellets privata sandstrand. Njut på det fina hotellet eller ta en dagstur till Dubai, det är bara 40 kilometer bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till stranden. Sköna solstolar. Gratis buss till dubai och Ajman. Fina bad. Seriös och d...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3860 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Farimont Ajman har ett stort och fint poolområde med poolbar som serverar enklare rätter och en pool med barnsektion. Solstolar, parasoller samt pool- och strandhanddukar finns att låna. Privat sandstrand.

Fairmont Ajman är ett modernt hotell med flera olika restauranger och barer. À la carte-restaurangen Gioia och bufférestaurangen Spectrum delar lokal och serverar modern italiensk mat respektive internationell buffé. Här finns även en turkisk restaurang, Kiyi Turkish och en pool-/strandrestaurang som erbjuder enklare rätter. Cocktailbar och cigarrlounge. Hotellet serverar även Afternoon tea.

Wifi ingår på hela hotellet. Kostnadsfri bordtennis och tennis. På stranden kan du spela beachvolley och låna kajaker. Lekplats för barnen. På hotellet finns ett spa som erbjuder flera olika behandlingar mot avgift.

Närmsta centrum ligger cirka 1,5 kilometer bort. Hotellet bjuder på transport till Dubai Mall en gång om dagen (reservation görs i receptionen). Hotellet är populärt för bröllop och bröllopsfester.

Åldersgräns
Är du under 21 år inte får checka in på detta hotell utan en förälders sällskap.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • All Inclusive

Frukost serveras kl. 07.00-11.00 och middagen kl. 18.30-22.30 i bufférestaurangen Spectrum.

När vuxna köper till måltider hemifrån äter barn under 12 år utan kostnad.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen Spectrum, kl. 07.00-11.00
  • Lunchbuffé i restaurangen Spectrum, kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuiffé i restaurangen Spectrum, kl. 18.30-22.30
  • Obegränsat med förfriskningar, utvalda viner och öl under måltider och på utvalda hotellbarer från kl. 11.00- 23.00
  • Dine Around, vilket innebär att du har möjlighet att byta lunchen eller middagen i Spectrum och äta i à la carte-restaurangerna Kiyi och Gioia och få en kredit på AED 100 per vuxen och AED 50 per barn - per måltid och dag. Krediten kan inte sparas och/eller överföras till en annan dag om den inte används.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller från kl. 15.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Ajman

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en semester med guldkant! Höjdpunkten är hotellets sandstrand med utsikt över Persiska viken. Här bor du i rymliga, eleganta rum i det lugna emiratet Ajman. Vill du uppleva delar av Dubai också erbjuder hotellen en ksotnadsfri buss till Dubai Mall.