Amora Beach Resort

Välkommen till Amora Beach Resort och vackra Bangtao Beach. Hotellet ligger i en stor trädgård med den fina stranden som närmaste granne. För svalkande dopp kan du välja att bada i havet eller vid någon av hotellets tre poolområden där du även hittar en rolig splashpool för familjens minsta. Med hotellets buss kan ni enkelt åka in till Patong eller Phuket stad.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Superiorrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 58 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Amora Beach Resort består av flera byggnader som ligger i en frodig trädgård precis vid den härliga sandstranden Bangtao Beach på ön Phuket. Här kan du koppla av vid de tre poolområdena med varsin pool, varav en familjepool med en rutschkana och en grundare splashpool för barn, en stor pool med en grundare del för barn samt en lite grundare pool för bara avkoppling. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår. Vid stranden finns det ett begränsat antal solstolar.

Bufférestaurangen Isla All-Day Dining serverar frukost, lunch och middag med thailändska och internationella rätter. I à la carte-restaurangen Nora Beach Club serveras lunch och middag men också Afternoon tea. Den kombinerade bar och restaurangen Astra på taket av Isla-restaurangen bjuder på fina solnedgångar och här kan du ta en drink, äta lunch, äta en romantisk middag och se en film senare på kvällen. Lobbybar där du kan ta något gott att dricka och något sött - öppet från sen förmiddag till sent. Några kvällar i veckan väntar kvällsunderhållning och livemusik.

För aktiviteter finns bordtennis, biljard och beach volley. Massage mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 3-10 år med engelsktalande personal. Lekplats och lekrum.

Wifi ingår över hela hotellet. Med hotellbussen kan du enkelt ta dig till både Patong och Phuket stad, mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30, lunch kl. 11.00-16.00 och middag kl. 17.00-21.00.

Alla hotell, Bangtao Beach

Dusit Thani Laguna Phuket

Hotell Dusit Thani Laguna Phuket ligger precis vid den kilometerlånga sandstranden Bangtao Beach. Förutom stranden lockar hotellet med ett vackert poolområde, flera restauranger och en egen golfbana. Extra lyx finns i trerumsvillan med privat pool som tar upp till sex personer.