Kundomdömen om Citrus Hikkaduwa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

1834 omdömen
Utmärkt
 
907
Väldigt bra
 
463
Bra
 
243
Mindre bra
 
101
Underkänt
 
119

5 senaste omdömen

2024-03-09

av swnarpes Narpes, Finland

Semester i Hikkaduwa

Min fru och jag och våra vänner Lasse å Yvonne besökte Hikkaduwa under 1 vecka i slutet feb-mars 2024, vi mycket nöjda, otroligt vänlig personal, pool killen Dammi var mycket vänlig, servitören Chinthaka var serviceinriktat, otroligt fin kille, Själva hotellet var ganska slitet men det vägdes absolut upp av vänligheten från personalen .Wifi fungerade perfekt i hela hotellområdet och i våra rum Maten under vistelsen var bra, olika variationer hittades. Vi rekommenderar absolut en vistelse till Sri Lanka och vi rekommenderar också hotellet Citrus

 
2024-01-04

av 205birgittaj

Bra hotell.

Uppmärksam personal. Domenico som leder vattengympan superbra och trevlig. Uppmärksam på allas olika förutsättningar. Poolkillen otroligt hjälpsam och trevlig. Åt bara frukost där. Den är helt ok. Resturangpersonalen mycket uppmärksam och tillmötesgående. Bra städade rum.

 
2020-02-23

av MariaS21835 Bromma, Sverige

Här trivdes vi mycket bra!

Hotellet är äldre men håller stilen. Rummen är lite slitna men städningen är utmärkt. Hotellet ligger vid huvudgatan men det märks inte eftersom alla balkonger vetter mot havet så det är tyst nattetid. Personalen är otroligt serviceminded och trevlig. Det finns alltid plats för prat och skratt. Maten är mycket bra. Till frukosten finns allt och lite till. Saknar man något så är det bara att säga till. Middags buffén varieras och alltid vällagad. Bra utbud av viner till låga priser. Vi hade matlagningskurs med chefskocken och det visade sig att han har vunnit priser i Europa och Asien de senaste 12 åren inom kategorin hotellmat. Ska man säga något negativt så är det att Wi-Fi kan vara instabilt men det är synonymt med Sri Lanka över lag. Kan man bortse från det får man en toppensemester.

 
2019-02-13

av Ann-louise T

Grym personal!

Personalen på detta hotell var otroligt trevliga! Ena vakten var så fruktansvärt trevlig och omtänksam. Fint städade rum med bra fungerande AC, fin stor pool och bra mat i hotellets restaurang. Det går inte att bada direkt utanför hotellet, dock så finns det en grym undervattensvärld att skåda. Gå 300 meter åt höger och där hittat ni havssköldpaddor på stranden. Man kan bada både åt höger och vänster. Så ingen större skada skedd att det var korallrev exakt utanför, utan det var för mig något positivt. Där kunde man gå omkring och kika på fiskar i alla dess färger. Stenfisk/muränor/ krabbor m.m Vi trivdes otroligt bra på Citrus!

 
2019-01-08

av Vmax57 Aland Islands, Finland

bra läge

Ett fint hotell vid stranden.Trevlig personal.Något slitna rum,men väl städade.Bra frukost med det mesta man behöver.Fint hotellområde med välskött grönområde.Bra läge ,fin strand med många restauranger.