Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger vid stranden och havet i Hikkaduwa. Du delar stranden med med surfare, fruktförsäljare och en fantastisk solnedgång. Njut av ett spa, kryddstark mat och eller bara ta en sväng i gungan vid strandkanten.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1720 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vid poolområdet på Citrus Hikkaduwa finns en pool, solstolar och parasollerPoolhanddukar ingår. Härifrån är det bara några steg till stranden. Rakt fram finns koraller och stenar i vattnet, men går du lite till vänster eller höger så är det sandbotten. Stranden sträcker sig flera kilometer bort. Här kan du promenera i timmar eller dyka ner till koralleven som finns efter ett par simtag ut från stranden. Vid stranden finns också restauranger, barer och försäljare som säljer solmogen frukt till mellanmål.

På Citrus Hikkaduwa hittar du en bufférestaurang där du kan smaka de lokala rätterna från Hikkaduwa men även andra lankesiska rätter och internationella rätter. Hotellet har en bar, Summer Salt Bar.

Wifi ingår över hela hotellet. Hiss finns men endast deluxerummen nås med hiss. Biljard mot avgift.

Till Hikkaduwa är det ca 1 kilometer och där finns matbutiker ochlokala restauranger längs huvudvägen där du kan njuta av goda fisk- och skaldjursrätter.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i restaurangen Lemon Fish, kl. 07.30-10.00
  • Lunchbuffe eller från en färdig meny i restaurangen Lemon Fish, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffé i restaurangen Lemon Fish, kl. 19.30-22.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i hotellets bar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Hikkaduwa

Coral Sands

Coral Sands ligger precis vid den gyllene sandstranden i Hikkaduwa. Njut av poolen i hotellets härliga trädgård eller passa på att dyka vid korallrevet nedanför hotellet. Coral Sands ligger vid huvudgatan Galle Road, bara en kort promenad från centrala Hikkaduwa där restauranger och butiker väntar.

Hikka Tranz by Cinnamon

På Hikka Tranz by Cinnamon kan du bara ta en morgonpromenad på stranden, bada i poolen eller i havet eller om du vill vara lite mer aktiv så finns det squash, beach volley, snorkling och ett dykcenter. Missa inte att prova på det lokala köket och njut av välsmakande rätter i någon av hotellets restauranger.