Golfresor till Mallorca

Golfresor till Mallorca

Åk på golfresa till sommarfavoriten Mallorca, där de flesta golfbanorna ligger runt populära Palma de Mallorca. Här kan du spela golf på banor som Son Antem Golf och Puntiro Golf, samtidigt som du upptäcker Mallorcas alla nöjen. Läs mer om golf på Mallorca här!

Golf på Mallorca

Mallorca har länge varit ett populärt resmål för golfresor. Här finns inte bara mängder av golfbanor utan även stränder, sevärdheter och nöjesliv som bidrar till en händelserik semester. De flesta golfbanorna ligger runt Palma de Mallorca, men även på den nordöstra sidan finns det trevliga banor som Alcanada Golf och Capdepera Golf.

Väder på Mallorca

Solsäkra Mallorca bjuder på skönt väder året runt, där sommarmånaderna är de varmaste. Under januari till april kan de bli upp till 17 grader som även det är en skön temperatur för en golfrunda.

Boka golfresa till Mallorca

Med våra systerföretag Golf Plaisir och Out Of Bounds kan du åka på golfresa till Gran Canaria. Här väljer du mellan olika paket där flygresa, hotell, greenfee och mycket mer är inkluderat i priset.

Spela golf på Mallorca

Boka golfresa till Mallorca


Populära golfbanor på Mallorca

Son Antem Golf

Son Antem Golf har 36 hål och två golfbanor som heter West Course och East Course. West anses vara lite svårare än East, men båda golfbanorna är roliga och utmanade att spela och kompletterar varandra bra.

Son Vida Golf

Denna golfanläggning heter egentligen Arabella Golf, men går allt som oftast under namnet Son Vida Golf. Här väntar tre golfbanor i några av Mallorcas vackraste omgivningar; Son Vida, Son Muntaner och Son Quint.

Pula Golf

På Pula Golf har många stora proffs spelat och här finns en ganska lång golfbana med stor drivingrange i två nivåer. Du hittar även både putting- och pitchinggreener här, samt ett vackert grönt landskap med palmer.

Alcanada Golf Club

Alcanada Golf Club är ett måste under din golfresa på Mallorca. Den vykortsvackra golfbanan ligger intill havet, inte långt från Alcudia på norra Mallorca, och är vackert integrerad med det gröna landskapet. Alcanada har erkänts som en av de bästa golfbanorna i Spanien och enligt vissa i Europa!

Real Golf de Bendinat

Denna golfbana ligger ca 10 minuter utan för Palma och bjuder på en vacker kombination av grönska och berg, där det från början behövs en strategi för att klara hålen. Träden, bunkrarna och sjöarna fungerar som hinder men bidrar även till sköna omgivningar under golfrundan.

Golf Pollenca

Golf Pollenca ligger i Pollenca på norra Mallorca och är en idyllisk golfbana med utsikt över bergen Sierra de Tramuntana och Pollenca och Alcudias vikar. 9-hålsbanan designades först av José Gancedo för att sedan moderniseras och omdesignas av Michael Pinner.

Canyamel Golf

Canyamel Golf är en välskött och omväxlande bana på nordöstra sidan av ön, där greenerna är av olika karaktär. Det här är en av de mest pittoreska golfbanorna på Mallorca och öns landskap är vackert integrerat i designen.

Poniente Golf Majorica

Det här är en av de äldsta golfbanorna på Mallorca, och även en av de mest populära. Golfbanan ligger i närheten av Magaluf och är rätt tuff att ta sig igenom och passar med andra ord golfare som vill ha sig en utmaning.