Golfresor till Mallorca

Golfresor till Mallorca

Åk på golfresa till sommarfavoriten Mallorca, där de flesta golfbanorna ligger runt populära Palma de Mallorca. Här kan du spela golf på banor som Son Antem Golf och Puntiro Golf, samtidigt som du upptäcker Mallorcas alla nöjen. Läs mer om golf på Mallorca här!

Paketera din golfresa själv med Golf Plaisir

Nu har vi gjort det enklare att sätta ihop sin egen golfresa. Använd sökformuläret nedan och sök bland tusentals flyg, hotel och starttider på golfbanor i hela Europa.

Golf på Mallorca

Mallorca har länge varit ett populärt resmål för golfresor. Här finns inte bara mängder av golfbanor utan även stränder, sevärdheter och nöjesliv som bidrar till en händelserik semester. De flesta golfbanorna ligger runt Palma de Mallorca, men även på den nordöstra sidan finns det trevliga banor som Alcanada Golf och Capdepera Golf.

Väder på Mallorca

Solsäkra Mallorca bjuder på skönt väder året runt, där sommarmånaderna är de varmaste. Under januari till april kan de bli upp till 17 grader som även det är en skön temperatur för en golfrunda.

Boka golfresa till Mallorca

Med våra systerföretag Golf Plaisir och Out Of Bounds kan du åka på golfresa till Gran Canaria. Här väljer du mellan olika paket där flygresa, hotell, greenfee och mycket mer är inkluderat i priset.


Boka golfresa till Mallorca

Boka golfresa med Golf Plaisir

Golf Plaisir

- Etablerat 1992
- Nordens största golfresearrangör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland
- Brett urval av olika typer av golfresor

  • Veckoresor -färdiga paket med golfvärd på plats, flyg, transfer, boende och förbokade starttider
  • Longstay – var borta mer än 28 dagar
  • Temaresor – tränings- och temaresor
  • Flexresor – paketera själv

 

 

Boka resa

Boka golfresa med Out of Bounds

Out Of Bounds

  • Skräddarsydda golfresor över hela världen
  • Weekend- och långresor
  • Unika temaresor och rundresor utöver det vanliga


Boka resa 

 


Populära golfbanor på Mallorca

Son Antem Golf

Son Antem Golf har 36 hål och två golfbanor som heter West Course och East Course. West anses vara lite svårare än East, men båda golfbanorna är roliga och utmanade att spela och kompletterar varandra bra.

Son Vida Golf

Denna golfanläggning heter egentligen Arabella Golf, men går allt som oftast under namnet Son Vida Golf. Här väntar tre golfbanor i några av Mallorcas vackraste omgivningar; Son Vida, Son Muntaner och Son Quint.

Pula Golf

På Pula Golf har många stora proffs spelat och här finns en ganska lång golfbana med stor drivingrange i två nivåer. Du hittar även både putting- och pitchinggreener här, samt ett vackert grönt landskap med palmer.

Alcanada Golf Club

Alcanada Golf Club är ett måste under din golfresa på Mallorca. Den vykortsvackra golfbanan ligger intill havet, inte långt från Alcudia på norra Mallorca, och är vackert integrerad med det gröna landskapet. Alcanada har erkänts som en av de bästa golfbanorna i Spanien och enligt vissa i Europa!

Real Golf de Bendinat

Denna golfbana ligger ca 10 minuter utan för Palma och bjuder på en vacker kombination av grönska och berg, där det från början behövs en strategi för att klara hålen. Träden, bunkrarna och sjöarna fungerar som hinder men bidrar även till sköna omgivningar under golfrundan.

Golf Pollenca

Golf Pollenca ligger i Pollenca på norra Mallorca och är en idyllisk golfbana med utsikt över bergen Sierra de Tramuntana och Pollenca och Alcudias vikar. 9-hålsbanan designades först av José Gancedo för att sedan moderniseras och omdesignas av Michael Pinner.

Canyamel Golf

Canyamel Golf är en välskött och omväxlande bana på nordöstra sidan av ön, där greenerna är av olika karaktär. Det här är en av de mest pittoreska golfbanorna på Mallorca och öns landskap är vackert integrerat i designen.

Poniente Golf Majorica

Det här är en av de äldsta golfbanorna på Mallorca, och även en av de mest populära. Golfbanan ligger i närheten av Magaluf och är rätt tuff att ta sig igenom och passar med andra ord golfare som vill ha sig en utmaning.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Mallorca, hitta och boka en resa till Mallorca eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Mallorca

Här hittar du våra bästa tips på de bästa stränderna, härligaste utflykterna, maten du inte får missa och mycket mer!

Se alla våra restips för Mallorca

Mallorca

  • Magiska stränder
  • Mysiga städer och byar
  • Härliga sevärdheter
Se alla resor till Mallorca

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här