Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

886 omdömen
Utmärkt
 
257
Väldigt bra
 
322
Bra
 
157
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2024-04-19

av Maritha Q

Min andra Mallis resa

Ett bra hotell med promenad avstånd till Palma, nära busshållplatser för att åka kollektiv trafik. Lagom stora rum, vi valde balkong med kvällssol, skulle ha valt högre upp också, vi bodde på våning tre men vi så havet. Städning varje dag. Frukost fanns det mesta att välja på och även middagsbufféer. Ett minus att inte rätterna var uppmärkta så man visste vad det var. Absolut prisvärt och många fina restauranger i närheten.

 
2022-08-01

av aneben Helsingborg

Helt okej

Vi bodde här en vecka och hade bokat ett rum med havsutsikt vilket vi också fick, rummet var dock väldigt litet men spenderade inte mycket tid där ändå så det gjorde inte så mycket. Viktigaste att det var fräscht. Fantastisk Rooftopbar med dubbelpool, hade bara önska att de hade längre öppettider än 10-19 (pool). Hade de dessutom tagit bort en del av matplatserna och de hutlöst dyra ”fancy sunbeds” så hade det blivit plats för fler vanliga solstolar. Som det var nu så köade hotellgästerna redan kl 9.30 för att få en stol. Vi betalade extra för kvällsbuffén, vilket vi inte brukar göra men det var så lite att vintänkte att vi skulle testa. Den var dock under all kritik så vi testade bara en gång. Frukostbuffén var okej men kändes oorganiserad, kaffet var inte gott alls. Men i det stora hela var det ett bra hotell, trevlig och hjälpsam personal

 
2020-01-01

av stefan10118 Sala, Sverige

September 2019

Ett fräscht , nyrenoverat hotell med en mycket bra frukostbuffe . Nära till stranden ,restauranger och butiker. Takterrassen var bra , satt gärna där på kvällen och tog ett glas och njöt av utsikten . Vi hyrde cykel och tog en sväng in till Palma ,tog oss ca.40 minuter men då stannade vi flera ggr.

 
2019-10-14

av 531mattiasl Umeå, Sverige

Smakfullt renoverat

Fräscht, omfattande frukostbuffé. Fina rum, välstädat. Läge precis intill stranden och härlig takterrass med bar. Många matställen runt hörnet. Tog oss 15 minuter från landning till vi var på hotellet. Finns inget att klaga på, möjligen att jag saknade ett skohorn på rummet..

 
2019-10-05

av Lars_Hanning Trelleborg, Sverige

Fantastiskt bra boende

Kom till ett nyrenoverat hotell med läge precis vid stranden. Ny takterrass med pool med utsikt över hela Palma-bukten. Mycket trevlig och serviceminded personal. Bra frukostbuffë. Vi trivdes som fisken i vattnet. Rekommenderas.