Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

875 omdömen
Utmärkt
 
251
Väldigt bra
 
318
Bra
 
156
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2022-08-01

av aneben Helsingborg

Helt okej

Vi bodde här en vecka och hade bokat ett rum med havsutsikt vilket vi också fick, rummet var dock väldigt litet men spenderade inte mycket tid där ändå så det gjorde inte så mycket. Viktigaste att det var fräscht. Fantastisk Rooftopbar med dubbelpool, hade bara önska att de hade längre öppettider än 10-19 (pool). Hade de dessutom tagit bort en del av matplatserna och de hutlöst dyra ”fancy sunbeds” så hade det blivit plats för fler vanliga solstolar. Som det var nu så köade hotellgästerna redan kl 9.30 för att få en stol. Vi betalade extra för kvällsbuffén, vilket vi inte brukar göra men det var så lite att vintänkte att vi skulle testa. Den var dock under all kritik så vi testade bara en gång. Frukostbuffén var okej men kändes oorganiserad, kaffet var inte gott alls. Men i det stora hela var det ett bra hotell, trevlig och hjälpsam personal

 
2020-01-01

av stefan10118 Sala, Sverige

September 2019

Ett fräscht , nyrenoverat hotell med en mycket bra frukostbuffe . Nära till stranden ,restauranger och butiker. Takterrassen var bra , satt gärna där på kvällen och tog ett glas och njöt av utsikten . Vi hyrde cykel och tog en sväng in till Palma ,tog oss ca.40 minuter men då stannade vi flera ggr.

 
2019-10-14

av 531mattiasl Umeå, Sverige

Smakfullt renoverat

Fräscht, omfattande frukostbuffé. Fina rum, välstädat. Läge precis intill stranden och härlig takterrass med bar. Många matställen runt hörnet. Tog oss 15 minuter från landning till vi var på hotellet. Finns inget att klaga på, möjligen att jag saknade ett skohorn på rummet..

 
2019-10-05

av Lars_Hanning Trelleborg, Sverige

Fantastiskt bra boende

Kom till ett nyrenoverat hotell med läge precis vid stranden. Ny takterrass med pool med utsikt över hela Palma-bukten. Mycket trevlig och serviceminded personal. Bra frukostbuffë. Vi trivdes som fisken i vattnet. Rekommenderas.

 
2018-09-08

av Hasse56 Kumla, Sverige

Nej Las Arenas, det duger inte i förhållande till pris och hotellranking!

Vi fick betala 72.60 € i turistskatt p.g.a. att Las Arenas är rankat alldeles för högt, 3.5 stjärnor. Varför hotellet har den rankingen är för oss en gåta! Rummet, nr 435, kändes trångt och hela hotellet är slitet. Glasrutorna till balkongen har inte fått puts på länge men i övrigt var det bra städning på rummet. Det finns bara ett vägguttag i rummet och där sitter kontakten från TV:n. AC:n är en gammal modell som sitter på väggen ned mot golvet och ger dålig kyla. Trots full effekt är temperaturen som lägst 23.5 grader. Vi klagade i receptionen och blev då erbjudna ett likadant rum med samma typ av AC, vilket vi inte accepterade och kände att det inte var värt att flytta till ett nytt rum med samma typ av AC. Hotellet tillhandahåller badlakan med en dispositionsavgift av 10€. Vill du byta badlakan när de gamla blivit stela av saltvatten kostar det 2€ per badlakan. Det finns två hissar som sett bättre dagar. När vi checkat in och åkte upp till våning 4 med våra resväskor gick det inte att öppna hissdörren. Vi åkte tillbaka till receptionen och valde den andra hissen och den fungerade bättre och vi kunde kliva ut på vårt våningsplan. Frukosten kunde vara bättre. Kaffet är totalt smaklöst, oavsett vilken typ av kaffe man väljer. Däremot finns det gott om ost, skinka, salami och grönsaker. Det finns även äggröra och stekta ägg som smakar bra. För att sammanfatta våra 14 dagar på Las Arenas så ligger hotellet centralt i Can Pastilla, med ett perfekt läge till stranden. WiFi:n fungerar bra i vårt rum. Trots att vi inte betalade för havsutsikt så hade vi ”lite” havsutsikt. Det finns en trevlig uteplats med utsikt mot stranden där man kan sitta med sin kvällsdrink. Dock motsvarar inte Las Arenas 3.5 stjärnor och det kändes inte bra att behöva betala turistskatten som är baserad på hotellrankingen. Någon nämnde att hotellet kommer att renoveras vilket verkligen behövs. Som vi nämnt ovan finns det saker som är positiva men tyvärr är de negativa delarna övervägande. Vill du bo vi stranden och inte bryr dig om hotellets standard, så är Las Arenas ett bra val men vill du även ha ett fräscht hotell med samma strandnära läge finns andra hotell för samma pris.