Sol Torremolinos Don Pablo

 • För cykelgänget
 • Flera pooler
 • All Inclusive mot tillägg

Hotell Sol Torremolinos Don Pablo har ett fantastiskt läge nära en av de bästa stränderna i Torremolinos. Poolområdet bjuder in till lata dagar, men här finns även ett härligt spa med inomhuspool, aktiviteter, god mat och är du en cyklist så ska du trampa dig hit.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3943 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol Torremolinos Don Pablo är gjort för att du ska kunna både slappna av, äta gott och röra på dig under dina lediga dagar. Här kan du börja dagen med en tidig promenad längs stranden, cykla några mil i bergen och avsluta dagen med en välförtjänt drink i solnedgången.

Hotellet har ett fint poolområde med två utomhuspooler, en separat barnpool och en jacuzzi. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition.

I hotellets bufférestaurang Córdoba äter du frukost, lunch och middag. I poolbaren Blue Horizon kan du beställa lättare rätter till lunch (ingår inte i All Inclusive). English Bar serverar snack och dryck.

Hotellet passar dig och ditt cykelgäng som vill ge sig ut i vackra, och ibland krävande, omgivningar. På hotellet kan du boka olika turer, alltifrån lättare turer på upp till 60 kilometer till längre och mer konditionskrävande turer på upp till 110 kilometer.

Don Pablo tillhör Sol Torremolinos Resorts där även hotellen Don Pedro och Don Marco ingår. Hotellen har flera gemensamma aktiviteter som till exempel tennis, basket, handboll och fotboll, shower och musikunderhållning. Du får som gäst på Don Pablo nyttja de andra hotellens faciliteter som till exempel pooler (två pooler och en barnpool på Don Pedro och två pooler och en jacuzzi på Don Marco), restauranger och barer. Tänk på att Don Marco är endast för vuxna (18-års åldersgräns) och vissa faciliteter är endast för de gäster som bor på det hotellet.

Wifi över hela hotellet. Tvättservice. Parkering både utomhus och inomhus, mot avgift.

Till stranden ca 50 meter och till centrum av Torremolinos är det ca 1 kilometer. Till Malaga är det 16 kilometer och till Malagas flygplats 7 kilometer.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Bokar du till halvpension ingår julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i English Bar, kl. 11.00-18.00.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar öl, vin och drinkar, kl. 11.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband och ibland kan du behöva signera ett kvitto när du hämtar mat/dryck. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Incheckning tidigast kl. 15.00.

Alla hotell, Torremolinos

El Tiburon Boutique

Från hotellet El Tiburon Boutique har du endast en kort promenad till stranden La Carihuela i Torremolinos. Stannar du på hotellet kan du koppla av vid poolen. Från El Tiburon Boutique har du nära till restauranger, shopping och sevärdheter.