1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Milna Osam

apollo mondo duo

 • Hotell för vuxna över 16 år
 • Nära stranden

Apollo Mondo Duo-hotellet Milna Osam är ett av våra mest uppskattade hotell för vuxna i Kroatiens vackra skärgård. Från hotellrestaurangens terrass och poolområde har du utsikt över byn Milna, dess hamn och havet. Vid poolen och nere på hotellets strandterrass finns gratis solstolar och parasoller att tillbringa soltimmarna på.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Allt
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

F.d. Waterman Milna Hotel & Marina. Milna Osam välkomnar vuxna gäster över 16 år. Från poolområde och solterrass är det utsikt över inloppet till hamnen i Milna stad. Vid poolen och på solterrassen finns solstolar och parasoller samt handduksservice mot deposition. Nedanför hotellet finns en mycket liten klapperstenstrand.

Hotellets bufférestaurang bjuder på en bländande havsutsikt från terrassen. På hotellet kan du också hitta en loungebar. Vill du träna har hotellet ett gym som är gratis att använda och 3-5 gånger /vecka erbjuds gratis yoga med utbildade instruktörer. Det finns även möjlighet att få massage mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering.

Upptäck omgivningen
Vill du upptäcka mer av Brac rekommenderar vi att du hyr bil. Från hamnen i Milna kan du också ta speedbåt över till någon av grannöarna Hvar, Mljet och Korcula samt till Dubrovnik  och Split på fastlandet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Lokal trafik. Stranden, restaurangen och baren är öppna för allmänheten och välkomnar även barn.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bara för vuxna
 • Nöjda hotellgäster
 • Bra läge
 • Gratis wifi