1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Milna Osam

apollo mondo duo

 • Hotell för vuxna över 16 år
 • Nära stranden
 • Gratis yoga och gym

Apollo Mondo Duo-hotellet Milna Osam är ett av våra mest uppskattade hotell för vuxna i Kroatiens vackra skärgård. Från hotellrestaurangens terrass och poolområde har du utsikt över byn Milna, dess hamn och havet. Vid poolen och nere på hotellets strandterrass finns gratis solstolar och parasoller att tillbringa soltimmarna på.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Gemytligt fräscht trevlig personal o maten läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 55 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Milna Osam välkomnar vuxna gäster över 16 år. Från poolområdet och solterrassen väntar en vacker utsikt över inloppet till hamnen i Milna stad. Vid poolen och på solterrassen finns solstolar och parasoller samt handduksservice mot deposition. Nedanför hotellet finns en mycket liten klapperstensstrand, som bjuder in till sköna dopp i havet.

Hotellets restaurang serverar à la carte och bjuder på en bländande havsutsikt från terrassen, och här njuter du av frukosten som ingår. På hotellets loungebar kan du avsluta kvällarna med en drink. Vill du träna har hotellet ett gym som är gratis att använda och 3-5 gånger i veckan erbjuds även kostnadsfri yoga med utbildade instruktörer. Det finns även möjlighet att få massage mot avgift, om du vill unna dig något extra härligt. Gratis wifi på hela hotellet. Parkering mot avgift. 

Upptäck omgivningen

Vill du upptäcka mer av Brac rekommenderar vi att du hyr bil. Från hamnen i Milna kan du också ta speedbåt över till någon av grannöarna Hvar, Mljet och Korcula samt till Dubrovnik  och Split på fastlandet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Lokal trafik. Stranden, restaurangen och baren är öppna för allmänheten och välkomnar även barn.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bara för vuxna
 • Nöjda hotellgäster
 • Bra läge
 • Gratis wifi