1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Cavo Orient

 • Lugna omgivningar
 • Poolområde med utsikt mot havet
 • Boka dubbelrum med delad pool

Nybyggda Cavo Orient är ett av våra Apollo Mondo Selected-hotell, och ligger i den lugna byn Tragaki på Zakynthos. Hotellet har ett fint poolområde och flera rum har även delad pool. Här väntar dessutom gott baristakaffe på Mondo Coffee, roliga stunder för barnen med Polly & Mino Playtime och morgonyoga.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dubbelrum, Beachside för 2-4 personer. Dubbelrum med delad pool för 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Jättefräscht och fint hotell, precis nybyggt! Stora rymliga rum med härlig pool och fin utsikt!
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lugn oas vid stranden
Hotell Cavo Orient ligger nära stranden i den lugna badorten Tragaki på nordvästra Zakynthos, och består av flera byggnader. Hotellet har ett stort poolområde med separat barnpool och poolbar. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. Gratis poolhanddukar. Vid hotellet finns en solplatå med solstolar och parasoller. Nedanför platån finns en smal stenstrand dit du kommer via en trappa.

Restauranger och baristakaffe
På hotellet finns en bufférestaurang. Det finns även en snackbar som serverar enklare rätter och snacks. Apollos kaffe- och juicebar Mondo Coffee är som gjord för en avkopplande stund. Här kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet! Baristor från Johan & Nyström har lärt upp cafépersonalen i den ädla kaffekonsten.

Sport och träning
På Cavo Orient finns ett litet gym med väl avvägd utrustning för dig som gillar att träna. Gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet.

I anslutning till hotellet finns löparrundor och cykelbanor. Hotellet bistår dig gärna om du vill ha hjälp att hyra cykel. Gåstavar samt cykel- och löpvagnar finns att låna mot deposition i receptionen.

Polly & Mino Playtime och simskola
Fem dagar i veckan är lekrummet Pollynesien bemannat med välutbildad, skandinavisktalande personal. Då väntar Polly & Mino Playtime – två timmar fyllda av roliga och lärorika aktiviteter som ritskola och skattjakt. Aktiviteterna är gratis och alla barn kan vara med. En kväll i veckan är det minidisko. På hotellet finns också en nybyggd liten lekplats.

På hotellet finns simskola med skandinavisktalande simlärare (lektionerna hålls inte i den uppvärmda barnpoolen eftersom den är för grund). Läs mer om simskolan på Cavo Orient.

Boka vårt barnpaket
För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Övrig information
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen dygnet runt. Parkering. Till närmaste supermarket är det ca 500 meter. Nivåskillnader och trappor på hotellområdet. Lokal trafik. Busshållplats, med buss som kör in till Zakynthos stad och Tsilivi, finns ca 50 meter från hotellet.

Här kan du läsa allt om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Helpension inklusive dryck.

Dryck som ingår är vatten, läsk, öl och vin samt kaffe och te till lunch och middag. Måltiderna intas i bufférestaurangen.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime 
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Cavo Orient kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Cavo Orient och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.