Kombinationsresa Zagoria och Epiruskusten

Kombinera Zagoria med sol och bad

Upplev både äventyren i Zagorias bergsbyar och sol- och badsemester längs vackra stränder. Med en kombinationsresa bor du först 3 eller 7 dagar på något av hotellen i Zagoria. Här kan du slappna av, vandra i vacker natur, åka forsränning, klättra och mycket annat. Därefter bor du resterande tid av din semester i någon av de omtyckta byarna Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali.

Prisexempel: 8 698:- (per person. 1 vecka med del i dubbelrum på Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa och Neilson Sivota Retreat Beach Club, avresa 28/5 2018.)

 

Detta ingår

 • Flyg tur & retur

 • Hotellvistelse 3 eller 7 nätter i Zagoria.

 • Hotellvistelse 4, 7 eller 11 nätter i Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali.

 • Transfer till och från flygplatsen samt mellan de två valda hotellen.

 • Måltider enligt vad som anges på respektive hotell.

Boka kombinationsresa

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00
Boka din kombinationsresa

Zagoria


Zagoria är destinationen för utomhusaktiviteter på alla nivåer. De charmiga byarna är ett välbevarat kulturarv som ligger högt i Pindusbergen bredvid en av världens djupaste raviner. Detta är platsen för en aktiv semester i rofylld natur. Vandring, ridning, forsränning och canyoning är bara några exempel på populära sporter i området.

 • Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa är ett prisbelönat exklusivt hotell. Ekologisk mat, slående utsikt och sköna rum.
 • Papigo Towers är ett litet hotell med ett fåtal rum och en restaurang. Ett perfekt ställe för en enkel och avslappnad vistelse.
 • Ariston är ett litet och bekvämt hotell i tysta omgivningar med vacker utsikt i alla riktningar från hotellet.
 • Kalliopi är ett litet hotell i Papigo med ett fåtal enkla rum, restaurang och en trädgård.
   

Kombinera Zagoria med sol- och badsemester:


Parga

Parga

Småstadsidyllen Parga har flera vackra stränder, trevliga uteserveringar och mycket att se. Kombinera 7 nätter i Zagoria med 7 nätter på vilket hotell du vill i Parga.

Läs mer om Parga.

Alkion Parga är ett enkelt hotell med promenadavstånd till både stranden och byns centrum. Kombinera 3 eller 7 nätter i Zagoria med 4, 7 eller 11 nätter på detta hotell. 

Läs mer om hotellet Alkion Parga.


Sivota

Sivota

Den mysiga hamnbyn Sivota är en perfekt kombination av charmiga badvikar, genuin grekisk mat och storslagna naturupplevelser. Kombinera 7 nätter i Zagoria med 7 nätter på vilket hotell du vill i Sivota.

Läs mer om Sivota

Sivota Retreat Beach Club är ett Apollo Sport-hotell. Här finns Apollo Sport-personal på plats med gruppträning som yoga och aerobics. Du kan även träna olika vattensporter och cykla eller löpa i den omgivande bergiga terrängen. Kombinera 3 eller 7 nätter i Zagoria med 4, 7 eller 11 nätter på detta hotell. 

Läs mer om sporthotellet Sivota Retreat Beach Club.


Ammoudia

Ammoudia

Lugna Ammoudia bjuder på vacker natur och 800 meter långgrund sandstrand. Kombinera 7 nätter i Zagoria med 7 nätter på vilket hotell du vill i Ammoudia.

Läs mer om Ammoudia.

Paradise Ammoudia är ett hotell med i grönskande omgivningar bara 50 meter från stranden. Kombinera 3 eller 7 nätter i Zagoria med 4, 7 eller 11 nätter på detta hotell.

Läs mer om Paradise Ammoudia.


Vrachos

Vrachos

En stillsam by med en lång och välskött sandstrand. Kombinera 7 nätter i Zagoria med 7 nätter på vilket hotell du vill i Vrachos.

Läs mer om Vrachos.

Flevas Mill är ett hotell som passar utmärkt för avkoppling vid Vrachos långa strand. Du kan även hitta lugnet på hotell Haris, som dessutom har ett trevligt poolområde. Kombinera 3 eller 7 nätter i Zagoria med 4, 7 eller 11 nätter på något av dessa hotell.

Läs mer om Flevas Mill.

Läs mer om Haris.


Kanali

Kanali

En lugn by som ligger längs en lång sandstrand i gröna omgivningar. Kombinera 7 nätter i Zagoria med 7 nätter på vilket hotell du vill i Kanali.

Läs mer om Kanali.

Hotell Esperanza erbjuder enkla rum och ett bra läge nära stranden i Kanali. På omtyckta hotell Must bor du i moderna rum och hotellet ligger direkt på stranden. Kombinera 3 eller 7 nätter i Zagoria med 4, 7 eller 11 nätter på något av dessa hotell.

Läs mer om Esperanza.

Läs mer om Must.