Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger mitt i Doha. Koppla av vid någon av utomhuspoolerna eller i den sköna inomhuspoolen och på hotellet väntar flera restauranger och du kan du äta dig runt världen. Hotellet har två gym och på kvällen erbjuder hotellet en av stadens best besökta nattklubb. Här väntar även spännande sevärdheter som Museum of Islamic Art och Souq Waqif runt hörnet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,5 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4407 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 6 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet erbjuder två utomhuspooler, en barnpool, solstolar och parasoller samt poolhanddukar och en poolbar. Det finns även en inomhuspool.

Radisson Blu Hotel Doha tar dig på en gourmetresa till flera länder runt världen och du kan smaka bland annat på Italien, Kina, Japan och USA, grillade rätter, tapas från Spanien, det indiska köket tandoori och köken runt Medelhavet - allt serveras som buffé eller beställs från en meny. Det finns också en kaffebar, flera barer och en sportbar.

Radisson Blu Hotel Doha är en oas för ditt välbefinnande. Här finns två välutrustade gym och du är välkommen att använda bastu, ångbastu, jacuzzin utomhus och den uppvärmda inomhuspoolen utan avgift, spabehandlingar mot avgift. Barn under 16 år kan använda pool och gym tillsammans med en vuxen. Hotellet erbjuder även tennis mot avgift. Squash och badminton ingår med en timme per dag. Nattklubb.

Wifi ingår över hela hotellet. Stadstrafik. Det är 2 kilometer till tunnelbanestationen Min Mahmoud, 4 kilometer till Doha Down Town och 6 kilometer till stranden West Bay.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 06.00-10.30 i Hyde Park Coffee Shop.

Alla hotell, Doha

InterContinental Doha Beach & Spa

Exklusiva InterContinental Doha Beach & Spa ligger med närhet till flera nöjesområden i centrala Doha. På hotellet kan du koppla av vid det stora poolområdet eller på den privata stranden. På hotellet ligger hela 14 restauranger och barer, så här kan du verkligen variera dina smakupplevelser. Dessutom finns även ett stort fitnesscenter med gym och spa.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha är som gjort för en lyxig semester. Den långa privata stranden bjuder in till sköna svalkande bad och hotellets vackra och sobra inredning är för dig som vill ha ett exklusivt och avkopplande hotell med god mat och ett lyxigt spa- Och det är nära till sanslös shopping och spännande nöjen.

The Ned Doha

The Ned Doha designades redan på 1960-talet av den libanesiske arkitekten William Sednaoui och är idag ett exklusivt val för dig som vill ha det bästa. Här väntar fina restauranger, ett lyxigt spa och en konstsamling där över 100 konstnärer är representerade.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjärtat av Doha och från hotellets poolområde på taket har du fin utsikt över Dohas läckra siluett med skyskrapor. Från hotellet är enkelt att ta sig till Doha Corniche, West Bay och flera av stadens stora attraktioner.

Rixos Gulf Hotel Doha

Byggnaden som rymmer Rixos Gulf Hotel Doha må vara en ikonisk del av Dohas siluett och har funnits där sedan 1973, men hotellet är modernt och erbjuder alla bekvämligheter dagens resenärer förväntar sig. Här finns, förutom det suveräna läget vid stranden, ett poolområde, flera restauranger, ett spa och gym.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha är ett stilfullt och lyxigt hotell i klassisk design, inspirerat från det palatsliknande Place Vendôme i Paris. Hotellet har två pooler, varav en för de yngsta. Du äter gott i någon av hotellets restauranger och hotellet är omringat av märkesbutiker för underbar shopping!