Ge bort ett presentkort!

Ge bort ett presentkort!

Ge bort ett minne för livet! På apollo.se kan du välja mellan att köpa ett presentkort som skickas till mottagaren via mejl eller beställa ett oladdat presentkort som du får hem i brevlådan och sedan laddar här på hemsidan. Presentkortet kan laddas med mellan 250:- och 10 000:-. 

Frågor och svar

Är det säkert? 
Dina kreditkortsuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säker kryptering som du använder t ex på din internetbank. Använder du Internet Explorer kan du kontrollera att du är uppkopplad över en säker förbindelse genom att du ser ett gult hänglås nere i högra hörnet av Internet Explorer. Andra webbläsare kan ha andra symboler för att visa att överföringen är krypterad. Så fort din betalning registrerats, skickas presentkortet till mottagaren vid den tidpunkt du valt.

Hur länge gäller presentkortet?
Två år. Utgångsdatum står tydligt markerat på e-postmeddelandet. Du ser även giltighetstiden på presentkortet om du går in på saldokontroll på hemsidan. Laddar du ett nytt värde på presentkortet får varje ny laddning en giltighetstid på två år. När du sedan utnyttjar presentkortet används alltid den äldsta värdeuppladdningen först.

Hur betalar jag med ett presentkort? 
Presentkortet innehåller en unik 16-siffrig kod som mottagaren anger vid sin betalning. Du betalar via telefon 0771-37 37 37 eller på vår hemsida genom Bankdirekt.

Kan jag lämna tillbaka ett presentkort och få pengar tillbaka?
Ett presentkort kan inte bytas mot kontanter.

Om jag har betalat med ett presentkort och avbokar resan eller om resan blir inställd av någon anledning, får jag pengar tillbaka då?
Har du betalat resan med ett presentkort så får du ett nytt presentkort på returbeloppet.

Vilka kreditkort kan jag använda vid betalning av presentkort på nätet? 
Vi använder oss endast av Bankdirekt för köp av presentkort på nätet. Bankerna är Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken. 

Vad händer om jag tappar bort mitt plastpresentkort?
Borttappade presentkort ersätts inte.

Var gäller presentkortet?
Presentkortet gäller endast som betalning av Apolloresa bokad direkt via Apollos hemsida eller hos någon av våra reseförsäljare.

Kan jag använda presentkortet ombord på flyget eller på en utflykt nere på destinationen?
Presentkortet kan inte användas ombord på flyget eller nere på någon av våra destinationer. Det används endast som betalning av resa.

Jag har inte använt mitt presentkort på två år, kan jag förlänga giltighetstiden?
Presentkortet kan inte förlängas, giltighetstiden är två år.

Om jag har bokat en Apolloresa i norska kronor eller danska kronor kan jag då använda mitt presentkort?
Presentkortet kan endast användas som betalning av resor bokade i svenska kronor.

Kan jag använda mitt presentkort för bokningar som jag har paketerat själv (resor med flexibel reslängd)?
Ja, du kan använda ditt presentkort. För att göra det betalar du med ditt betal- eller kreditkort vid bokningen, sedan mejlar eller ringer du kundservice och uppger ditt bokningsnummer och presentkortsnummer så reglerar vi betalningen.