Rumstyper på Maritim Resort & Spa Mauritius

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass. Juniorsviten består av ett sovrum och en mindre vardagsrumsdel som kan delas av med skjutdörrar. En dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Juniorsviterna ligger i en nyare del av hotellet som har en infinitypool med en swim-up bar. Bor du i juniorsvit får du även äta en à la carte-frukost i restaurangen La Marée, kl. 07.30-10.30.

Rumsstorlek: ca 63-65 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.