Kundomdömen om Osejava

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

381 omdömen
Utmärkt
 
237
Väldigt bra
 
105
Bra
 
22
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-24

Inlägg av 852ronniek Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell

Lugnt läge nära liten mindre strand. Stort rent rum med bra sängar och ok luftkonditonering. Liten pool med få solstolar som ofta reserverades tidigt på morgonen. Trevlig personal och mycket bra frukost.

 
2018-08-23

Inlägg av Linnéa J Linköping, Sverige

Sådär...

Trevlig personal samt fina och rena rum, det ger ett stort plus! Vi bokade ett rum med fransk balkong utsikt mot hamnen, vilket var väldigt vackert! Nackdelen med hotellet (eller rummena mot hamnen) är att musiken på kvällen och natten hörs tydligt in. Sängarna var väääldigt hårda. Frukostutbudet var sådär, hade förväntat mig mer på ett sådant ”bra” hotell. Restaurangen som serverat lunch och middag var bra! Vi åt god mat där flera gånger. Poolen är under all kritik. Liten pool med trångt poolområde. Få solstolar som blir upptagna redan vid 8-tiden. Vi hade önskat att det fanns en poolbar. Läget på hotellet var OK. Cirka 10 minuters promenad till den stora stranden. Lilla stranden bakom hotellet var inget vidare. En trång strand med fullt med folk och dyra solstolar. Relativt långt till de flesta supermarkets. Jag kan summera detta med att hotellet i sig är fint, men vi blev lite besvikna för det man hade betalat.

 
2018-06-18

Inlägg av 907christina Umeå, Sverige

toppen hotell

vi bodde på 4.e vån med balkong mot havet och det var fantastiskt trevlig hotell rent och välstädat och fräscht med trevlig personal lugnt och behagligt perfekt för oss som reser utan barn,ingen jakt med solstolar, nära till havet med inbyggd bar i berget. väldigt god mat, hotellet ligger i hamnen men nära till restauranger och affärer.

 
2018-05-30

Inlägg av MatsG0524 Helsingborg, Sverige

Drömläge

Med sitt perfekta läge med utsikt över hamninloppet och gamla stan kan man inte bo bättre. Strax nedanför hotellet (ca 50 meter) finns en liten strand med solstolar så att växla mellan poolen och havet för bad är inga problem. Till den större stranden utmed strandpromenaden är det bara ca tio minuters promenad. När kvällen kommer och det är dags att gå ut och äta finns hela utbudet i gamla stan på bekvämt avstånd från hotellet och promenaden hem blir inte så lång. Hotellet är mycket välskött med trevlig och serviceinriktad personal. Hotellets restaurang kan rekommenderas - det lagas fantastisk mat här, allt från pizza till seafood. Poolområdet är välskött och uppskattad efter en dag på stranden.

 
2017-11-10

Inlägg av 837katharinak Göteborg, Sverige

Bra läge till bra pris

Vi bokade ett standard rum dagen innan. När vi kom blev vi uppgraderade utan extra kostnad till ett ordentligt stort rum, 50 m2, bilen fick stå nära hotellet utan kostnad. Vi åt middag på hotellet. De hade en buffé då ett busslast tyskar övernattade. Den kändes lite tråkigt. Allt fanns inte på menyn. Lite rådgivning från servitris o önskan om fisk fick ett fat med härlig fisk o skaldjur. Husets vin fungerade utmärkt Frukosten ingick o var ok men dörrarna till terassen var stängda så man kunde inte äta ute om så önskades Jag hade också önskat att Hotellet kunde jobba bättre med belysningen. Restaurang saknade mysbelysning. Lysrör sken i vitt sken under kvällen. Punktbelysning o levande ljus hade varit att fördra I övrigt bra hotell i vacker omgivning