Kundomdömen om Osejava

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och standarden! Frukosten var jättebra, balkongen fin, sköna sängar och poolen var bra. Ligger precis vid ett fint naturreservat och med utsikt över stan, hamnen och bergen. Lugnt och skönt. Mycket bättre än vad vi trott. Väldigt bra och varierad frukostbuffet med stort utbud.
-
Wifin halvdålig, kom och gick. Alldeles för hög musik i korridoren (hördes in i rummet) och i poolområdet- samma coverlåtar som spelades om och om igen. Folk paxade solstolar trots att de inte var där - i flera timmar/ hela dagar, borde vara bättre koll på det. Det är ett problem på många hotell med pool, inte specifikt detta. Lakan och handdukar behövs inte bytas varje dag - eller man skulle få kunna välja om man vill det eller inte. Så dåligt för miljön och totalt onödigt. Stranden precis utanför är inget vidare. Stora stenar + alldeles för mycket folk.

Bekräftad gäst: 2021-07-04


7 av 10

+
Utsikten från rummet
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-06-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


7 av 10

+
Läget passade oss perfekt
-
Trevligare personal Bättre städning

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Helheten
-
Att inte städa poolen innan 7 på morgonen med högtryck, kan göras en em efter 18

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
Fina rum. Trevlig personal Bra frukost
-
Finns egentligen inga

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

+
Läge service personal
-
Halkskydd badrum

Bekräftad gäst: 2019-08-28


9 av 10

+
renheten och maten läget till havet och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

+
allt
-
något större rum då, men det räckte till 2 personer

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

+
Rent och snyggt
-
Vi hade en lukt från grillen på hotellet som inte var trevlig. Fick dessutom sot från denna grill på handdukar och kläder när vi var på balkongen och poolen. Kunde inte sitta på balkongen som vi hade tänkt. Bodde på våning 4

Bekräftad gäst: 2019-08-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

386 omdömen
Utmärkt
 
241
Väldigt bra
 
106
Bra
 
22
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2021-07-10

Inlägg av Paradise57877473379 Uppsala, Sverige

Mycket trevlig personal, välskött hotell, centralt läge, fin strand. Rekommenderar verkligen detta hotell!

Mycket bra service, trevlig personal som var hjälpsamma. Hotellet var rent och välskött. Hotellet ligger nära till allt i staden med promenadavstånd. Väldigt fin strand utanför hotellet. Det finns en populär bar/klubb utanför hotellet men det var inget som vi upplevde som störande då man inte hörde något in till vårt rum.

 
2021-07-10

Inlägg av Aamandaal

Bästa hotellet

Bodde här tillsammans med min kompis. Vi har rest mycket men detta hotell var över våra förväntningar och klart bästa och renaste hotellet vi bott på någonsin. Personalen var supertrevliga och väldigt hjälpsamma, speciellt i hotellets café/restaurang och i receptionen. Hotellet har en pool som är superfräsch. Rummet var fräscht och vi upplevde inga störningar från kringliggande restauranger och klubbar trots att vi läst att andra upplevt detta. En fin strand ligger precis runt hörnet av hotellet och det är i övrigt gångavstånd till andra restauranger, stränder och barer. Kan inte annat än verkligen rekommendera detta hotell. Om vi kommer tillbaka till makarska kommer vi bo här igen.

 
2019-08-24

Inlägg av 852ronniek Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell

Lugnt läge nära liten mindre strand. Stort rent rum med bra sängar och ok luftkonditonering. Liten pool med få solstolar som ofta reserverades tidigt på morgonen. Trevlig personal och mycket bra frukost.

 
2018-08-23

Inlägg av Linnéa J Linköping, Sverige

Sådär...

Trevlig personal samt fina och rena rum, det ger ett stort plus! Vi bokade ett rum med fransk balkong utsikt mot hamnen, vilket var väldigt vackert! Nackdelen med hotellet (eller rummena mot hamnen) är att musiken på kvällen och natten hörs tydligt in. Sängarna var väääldigt hårda. Frukostutbudet var sådär, hade förväntat mig mer på ett sådant ”bra” hotell. Restaurangen som serverat lunch och middag var bra! Vi åt god mat där flera gånger. Poolen är under all kritik. Liten pool med trångt poolområde. Få solstolar som blir upptagna redan vid 8-tiden. Vi hade önskat att det fanns en poolbar. Läget på hotellet var OK. Cirka 10 minuters promenad till den stora stranden. Lilla stranden bakom hotellet var inget vidare. En trång strand med fullt med folk och dyra solstolar. Relativt långt till de flesta supermarkets. Jag kan summera detta med att hotellet i sig är fint, men vi blev lite besvikna för det man hade betalat.

 
2018-06-18

Inlägg av 907christina Umeå, Sverige

toppen hotell

vi bodde på 4.e vån med balkong mot havet och det var fantastiskt trevlig hotell rent och välstädat och fräscht med trevlig personal lugnt och behagligt perfekt för oss som reser utan barn,ingen jakt med solstolar, nära till havet med inbyggd bar i berget. väldigt god mat, hotellet ligger i hamnen men nära till restauranger och affärer.