Kundomdömen om Santiago Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Miljöer och byggnader var trevliga. Sängarna var bra och trevlig balkong.
-
Frukostbuffé var inte anpassad för svenskar. Noterade att juicen som serverades var från förpackning vilket är bra men så hälldes det i is i serveringstillbringaren. Vid förfrågan om vad isen var gjord på så fick vi ett mumlande svar om att isen var gjord av silat vatten, vilket inte säger oss så mycket om det finns bakterier i isen. Hade önskat yoghurt, pålägg som ost , gärna något annat bröd än formfranska, skivade grönskar som hade sköljt i rent vatten. En av oss fick turistmage och vi fick ta frukost med till rummet men bara med hjälp av personalen men den dagen fick vi ingen rengöring av rummet och nya vattenflaskor. Vid påtala om detta påstod person i receptionen om att städning inte skedde varje dag och att då skulle då kosta extra. Då det är viktigt med hygien vid magsjuka så bad vi att få toaletten rengjord, få toalettpapper, vatten och rena handdukar. Vilket vi då fick straxt efter. Men vi tycker att det är konstigt då vi fick detta alla andra dagar som vi bodde där. I ett av de två rum som vi hyrde saknades kyl och i dess badrum saknades ett spjäll i toalettfönstret. Spjällen var ersatta för fönsterglas. Lampan gick sönder i toaletten och den blev inte bytt under tiden vi bodde där. Sonen som bodde i rummet tyckte att det var lite jobbigt att duscha med glipa som uppstod efter den saknade spjället.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


7 av 10

+
Läget var det bästa med hotellet, det var tyst och lugnt då det låg lite avsides från huvudgatan och restaurangen lagade väldigt god mat. Trevlig personal. Proffsig skräddare. Fin pool. Enkla, men rena och funtionella rum. Vi fick mycket för pengarna på detta hotellet.
-
Frukosten var tråkig. Det kunde varit fler pålägg, fler sorters juice mm ... Musiken var lite väl hög på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


7 av 10

+
TREVLIG PERSONAL OCH MAN KÄNDE SIG TRYGG.
-
APOLLO INFORMATION. INGET OM HOTELLET.

Bekräftad gäst: 2020-01-06


7 av 10

+
Den vänliga personalen och bra städning.
-
Vi blev lite lurade av att det "beach" ingår i hotellnamnet.

Bekräftad gäst: 2020-01-01


8 av 10

+
Personalen. Poolområdet.
-
Frukosten kan ha fler brödalternativ och pålägg. Litet bord bör finnas på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2019-12-27


8 av 10

+
Litet
-
Utbud av tex massage

Bekräftad gäst: 2019-12-27


6 av 10

+
Servicen och läget fick två flaskor vatten varje dag
-
För få möbler bättre bord och sittmöjligheter i rummet. Bra med buffefrukost och mycket bra service. Nära till allt bra läge.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


6 av 10

+
Glad och trevlig personal
-
Bättre frukost endast ljust rostbröd och marmelad lite juice och lite varma röror. Lite ost eller annat pålägg kanske Yoggi. Frukosten var väldigt dålig. Lägg på en peng och servera en ok frukost.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

483 omdömen
Utmärkt
 
187
Väldigt bra
 
162
Bra
 
73
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2020-01-01

Inlägg av pernilla l Hallstavik, Sverige

Familjärt och trevligt!

Ett lugnt och trivsamt hotell en bit in från huvudgatans trafik och barer. Hotellet har underhållning flera kvällar i veckan som tystnar strax före 23. Har en innergård som lockar till att stanna upp ett tag för prat med andra gäster, en bit mat eller ett dopp i poolen efter strandbesöket. Bör kanske inte heta Beach resort då det är en liten promenad till stranden ( ca 15 min ). Hotellet har trevlig personal och bra rum med ett litet förrum med kylskåp, soffa med bord, diskbänk och vattenkokare med kaffe och te som fylls på varje dag. Även 2 flaskor vatten per dag sätts in på diskbänken varje dag. Ont om förvaring men gott om plats. Okey frukost men saknar variation på bröd och pålägg, det är rostbröd varje dag med marmelad som gäller. Men ägg i alla variationer går att få och några lagade indiska maträtter.

 
2017-02-25

Inlägg av Nigel B Vallentuna

Enkelt, budget hotel

Personalen var hjälpsamma och trevliga. Om det uppstod problem (inget varmt vatten) löstes det ganska omgående. Rummet var enkelt men rent. Det fattades avlastnings hylla i badrummet och då var det minimal med plats för grejorna. Saknades även lådor över huvudtaget. Frukosten var ok, det var äggvarianterna som räddade den! Läget var bra, nära till huvud gatan och bara 15-20 minuter till stranden. Tyst läge. Det som var bäst var läget och personalen. Sämst, standarden på rummet och frukost.

 
2020-03-29

Inlägg av purdygirl2016 London, Storbritannien

good location,great staff.

stayed here in January,we have been to Goa many times before but never at The Santiago..How we wish we had discovered it earlier! A nice hotel in a good location,with very pleasant staff and excellent food. From the first introduction to members of staff,they always remembered our names( even if we couldn't always remember theirs!! Roomboys came in every day,always clean and tidy.Towels changed whenever you wanted. If I have any criticism at all,it would be the chairs on the balconies.In the afternoons we like to sit and read for a little while,relaxing in the sun..however the chairs are hard,upright dining room type chairs,almost impossible to sit and relax.The same applies around the pool,no comfortable chairs,only a few sun loungers and upright chairs at the tables.Nice location,near beach and shops etc.but not noisy. We will certainly being going back,we loved it.

 
2020-02-12

Inlägg av jim1816 Glasgow, Storbritannien

Lovely hotel

Lovely hotel with nice clean rooms and friendly staff great food with a good choice .we were all inclusive here and enjoyed all aspects of the hotel rooms were cleaned every day with clean sheets every two days and the room Boys were great .The reception staff were very helpful and friendly Our room overlooked the pool area and was large and comfortable.We will definitely come back next year

 
2019-12-29

Inlägg av KAY J Cheshire, Storbritannien

Mixed

Booked a superior room for 2 weeks on arrival had no such room available until next day so we ended up in a box room no air con noisy fridge after a 10 hour flight it’s the last place you want to be , next day came eventually we got into our superior room around lunchtime no apology very surly attitude from reception, but we put that behind us and went forward the room was basic but good , the staff around the hotel are very nice the hotel grounds are lovely and it’s in a good location the pool music lets this place down same old songs on a dreadful speaker system I think there plan is people on AI sit down at the restaurant they are unable to talk to each other as the music is so load so you leave and go elsewhere saving the hotel on food and drink , special thanks to David who is a credit to this hotel ,change your money at jack the jewellers just outside the hotel as you won’t get ripped off, drink plenty of water we never got any stomach bugs, would I go back maybe not but would recommend this hotel for a first goa trip as it’s safe clean nice staff and in a good location