Kundomdömen om Santana Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal. Bra frukostsbuffe
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
Närheten till havet, samt lugnt läge, och altid hjälpsam personal
-
Finns egentlig inget vi var missnöjd med, eventuelt kunde man ha förbättrat möbleringen på rummet fantes inga bekväma sittmöbler

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
Nära till stranden. Bra personal. Bra rum
-
Vi hade ett rum alldeles bredvid köket. Fläkten från köket lät väldigt. Man ville aldrig använda balkongen.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


8 av 10

+
Strandnära och även nära centrum. Ej flera våningar. Mysig lummig trädgård mellan husen.
-
Litet gym möjligtvis.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


8 av 10

+
Personalen
-
Belastningen av Wifi var väl slött på vissa tider.

Bekräftad gäst: 2019-11-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2091 omdömen
Utmärkt
 
1254
Väldigt bra
 
663
Bra
 
122
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-02-27

Inlägg av Anders N Sjöbo, Sverige

Underbart hotell

Santana Beach Resort är ett underbart hotell! Rummen ligger i en riktigt mysig miljö med lummig trädgård runt byggnaderna. Personalen är mycket trevliga och städningen sker varje dag. Varje dag så viker personalen duschhandukarna till olika djur eller annat. Igår hade det vikt en gubbe av dessa som låg på sängen när vi kom från stranden. Wifi fungerar alldeles utmärkt här, i alla fall på vårt rum. Frukosten varierar varje dag och det finns alltid något gott för alla. Maten i restaurangen är också mycket god. Stranden ligger ca 2 minuters promenad från hotellet och den är jättefin.

 
2020-11-25

Inlägg av goyalmanu Jaipur, Indien

Home away from home

Fantastic service Great house keeping Good breakfast considering COVID situation Personal care at breakfast. Great Felt like home Cocktails were fantastic. Never had cocktails so good. Thanks to Mr Om. Meals were out of the world. Special thanks to :- Mr. OM Mr Nitin Mr Subal Brain Sagar Ajay Rohit Visvajeet Special thanks to the chef and staff Will recommend this resort to alll . Regards Manu

 
2020-11-24

Inlägg av kavikant c Bangalore, Indien

Very comfortable stay

After spending good 6 days in south goa , we planned to stay in north goa and we sorted out Santana Beach resort for our stay , we stayed here for 3 nights and we had very comfortable stay here , Candolim beach is just 400-700 meter away from resorts exit gate. great food and restaurant is taking extreme care considering current situation. Internet was good , I was able to get 5 MBPS speed in my room hence I was able to work from here as well. Great stay , in future if I have to stay in Candolim then Santana would be our first preference.

 
2020-11-23

Inlägg av Djaitly Pune, Indien

Memorable holiday to cherish forever

We were here for 10 days & enjoyed every moment at this resort. A perfect mix of serenity, beach side fun & sumptuous delights at ‘calamari’; this resort has lots to offer. With an excellent location & hospitable staff, the congenial atmosphere here is better than any 5 star hotel. If you’ve called & booked through Ravneet, be rest assured that he’ll take care of your expectations & have the resort add a personal touch. The dedication & approachability of the owner himself is a testimony of this resort’s promise of making you feel comfortable. I was particularly impressed with the sanitisation policies in place for rooms, breakfast & checkin baggage. Don’t think twice before booking your holiday at this resort, my hubby & I highly recommend it :)

 
2020-10-30

Inlägg av nachiketap

First couple trip after Unlock

We were stayed 5 night in this resort.beach is connected with this property.it has neat and clean room and mini bar room , balcony. Overall structure of this resort in Portuguese touch and give name of room On forts. Such good service and best stay for couple . I recommend this for couple and family. Thanks Santana's staff for such good service. I appreciate personal observation of owner about resort.