Kundomdömen om Chalston Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-03-25


7 av 10

+
Bra sängar. Nära havet. Restaurangpersonalen. Trädgården var fin.
-
Tråkig frukost. Hotellet kändes "opersonligt". Alla gjorde säkert sitt jobb men charmen saknades. Ett hej när man möts istället för folk som tittar bort. Har bott på flera andra hotell i Goa (och i andra delar av Indien) där jag upplevt en bättre stämning. Förutom restaurangpersonalen så var det bara killen som jobbade i trädgården och som sköt med slangbella mot skatorna (som försökte stjäla mat) om morgnarna som log och hälsade.

Bekräftad gäst: 2020-02-28


8 av 10

+
Läget
-
Möjligen lite mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2020-02-19


10 av 10

+
Vacker trädgård, personalen i restaurangen, rummen stora
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
Restaurangen
-
Vänligare personal i receptionen

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
Läget
-
Wifi gratis

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
Läget och en helt underbar personal.
-
Duschen.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
Den anställda personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-07


1 av 10

+
Ingenting
-
Städning, rummet var en stor pais hög .vi har filmat altting o ni kommer att få bilder o vi vill ha ersättning . Vi är så besviken med rummet .efter en vecka skulle vi har fått byta rum . Men varfår ska man byta shit mot shit.

Bekräftad gäst: 2020-01-31


7 av 10

+
Trevligt område nära stranden. Trevlig och hjälpsam personal. God mat i restaurangen. Städning när man själv ville det genom att man lämnade in nyckel i receptionen.
-
Svårt att få jämn temperatur på vattnet i badrummet. Ibland var det så hett så man brände sig och ibland bara kallt. Det tog ganska lång tid innan man fick rätt temperatur. Ni bör ändra bilderna på er hemsida för de stämmer inte med hur det är i verkligheten. T.ex så finns inga solstolar på stranden utan alla solstolar är uppe på hotellets gård. Hotellet har många trappor med ganska höga steg och det står inget om det på er hemsida.

Bekräftad gäst: 2020-01-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

866 omdömen
Utmärkt
 
405
Väldigt bra
 
338
Bra
 
83
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2020-03-06

Inlägg av madeleinechrister

Funderar ni på Indien åk till GOA

Perfekt läge på hotellet lugnt och skönt vill man ha liv och rörelse bara att gå upp på den stora gatan. Jättebra restaurang bra läge ser havet och vällagad God mat. Underbar stor hotellträdgård mycket blommande buskar blommor träd som en mindre botaniska trädgård. Många fåglar att upptäcka om man har det intresset. Trevlig personal oavsett arbetsuppgifter. Rent och snyggt. Det finns en anledning till att vi varit här vid sju semestrar👍🌞😎🌮đŸč

 
2020-01-23

Inlägg av ferre1954 Stockholm, Sverige

Rekommenderas

Vi kom dit utan någon bookning och togs emot av myckat trevlig personal i receptionen. Ordnade ett bra rum mot den lilla men mysiga poolen. Bekvämt, rent och lungt. Två hundra meter till stranden i hotellets område, vackra trägårdar. Restaurange med havs utsikt utmärkt med vänlig och profesionell personal. Maten var underbar och man behövde inte vänta mer än 15 minuter. Mycket hög standard av råvarorna. Vi vågade äta sallader och frukt utan att ha konsekvenser. En av de bästa hotellen vi har bott och vi reser minst två gånger per år. Tipset fick vi av en arbetskamrat och det stämde. Vi kan varmt rekommendera. Hotellet drivs av en indisk/svensk familij, pappa hindu, mamma svensk och tre barn två pojkar och en flicke som pratar obehindrad svenska och är med hela tiden i verksamheten och ser till att all fungerar. Tack familjen för 8 underbara dagar från den andra till den 10 januari 2020. Fernando och Lizzie

 
2018-01-19

Inlägg av Lundbypar Örebro, Sverige

Finns bättre hotell

Nja det finns nog bättre hotell än detta. Bästa var att det låg nära stranden och havet. Inriktad mot charter turister som trivdes. Sängen var ok , städningen var bra om man kom ihåg lämna ner nyckel i receptionen. Fanns ett dusch munstycke och en stor balja ,om man skulle stå i baljan eller inte vet vi inte. Kanske är grinig men vill ha bättre hotell för det jag betalade.

 
2018-01-05

Inlägg av mariazC4446ZW Norsborg, Sverige

Ett underbart ställe

Jag har bott här många gånger. Ett fantastiskt hotell där Du känner dig välkommen. Beach resort av bästa sorten. En fin restaurang som serverar mycket god mat. Boendet är också mycket bra. Det finns olika alternativ.

 
2017-10-28

Inlägg av slowmaz Paris, Frankrike

Bästa hotellet med bästa personalen

Hade väldigt låga förväntningar på detta hotell. Men det är ett av de bästa hotellen jag bott på under mina resor. Otroligt mysigt hotell. Vi bodde i ett av små husen och det var väldigt mysigt. Är man lite känslig för insekter, bör man nog välja deras vanliga rum i den stora byggnaden. Rummen var otroligt rena och fina. Väldigt bra städning. Det bästa med hotellet var de som ägde hotellet samt deras personal. Så himla duktig personal som gjorde att man inte ville lämna Goa. Personalen i restaurangen var så duktiga och kompetenta och gjorde vistelsen så himla roligt. Jag har aldrig saknat ett hotell som jag saknar denna. Maten ska vi inte ens prata om för den var helt otrolig. Både när det gällde indiska rätter och andra vanliga rätter. Servicen var helt perfekt i hela hotellet. Otroligt vacker utsikt mot havet som bara var så lugnande. Jag kommer att rekommendera denna hotell till alla som ska till Goa. Jag kommer även tillsammans med mitt sällskap definitivt besöka detta hotell igen.