Kundomdömen om Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-28


7 av 10

+
Trevlig personal - fin anläggning
-
Det var dyrt med mat o dryck

Bekräftad gäst: 2024-05-21


9 av 10

+
Närheten till stranden och städningen på rummet var toppen.
-
Utbudet för vegetariskt mat var väldigt liten. Alla paxade solstolar vid poolen så kl 10 var all platser upptagna men inte många människor som faktiskt var där.

Bekräftad gäst: 2023-08-01


10 av 10

+
allt var bäst, speciellt personalens bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-06-27


8 av 10

+
Trevlig personal, välstädat
-
Mannen som gick runt i restaurangen och tittade otrevligt på folk, observerade hur mycket mat man tog, tittade surt på mina knän( då jag uppenbarligen hade för kort kjol). Tror han var någon form av inspektör eller kontrollant anställd av hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-06-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

1571 omdömen
Utmärkt
 
1054
Väldigt bra
 
355
Bra
 
109
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2016-06-04

av Nilsson A

Avkoppling

Besökte detta hotel i början av säsongen, tillsammans med vänner. Vänligt bemötande av all personal. En avslappnande omgivning vissa delar av spaat kan vara stängt pga av behandling. Buffeen till frukost och middag var riklig och det fanns variations möjligheter. Kan tänka mig att återvända dit.

 
2012-10-13

av Winnkler Göteborg, Sverige

N&J

Fint hotell med jätte trevlig personal! Super god frukost buffé där man även fick omelett & pannkakor gjorda på beställning! Fint pool område, lite väl kallt i vattnet bara..testade även inomhus poolen som var lite varmare ;) mest par som bodde där engelsmän,tyskar 50+..å så vi 30+ nygifta :) som nån annan skrev så var WiFi väldigt segt ..vi hade ett dubbelrum m utsikt mot den tråkiga baksidan (bygg arbetsplats) Kan absolut tänka mig att åka tillbaka till detta hotell, fast med hela familjen nästa gång! Vi åkte i slutet av september då det var lågsäsong. Lugnt på stränderna & barerna. Och vädret var helt perfekt!!! Rekommenderas!

 
2012-10-04

av AnnaLinnea79 Surte, Sverige

Helt fantastiskt! =)

Vi bodde som par i ett Premium Deluxe Room med jacuzzi i badrummet. Fick ett jättefint rum med utsikt mot poolområdet som är att föredra vad jag förstår. Mycket hjälpsam personal och jättebra service. Frukostpersonalen var väldigt uppmärksamma med att ställa fram och plocka bort, komma med kaffe osv. Under vår vistelse var det mest par i alla åldrar som bodde på hotellet så det var lugnt och skönt vid poolen. Har inte tidigare bott på 5-stjärnigt hotell i Grekland och märkte en tydlig skillnad. Sååå trevligt att bli välkomnad i receptionen med ett glas mousserande och fick väldigt snabbt hjälp med väskorna till rummet! När vi lämnade hotellet för att åka hem till Sverige kom en av kvinnorna i receptionen som jag antar var receptionschefen fram och tog i hand personligen för att tacka. Mycket trevligt med ett sådant personligt bemötande! =) Kan starkt rekommendera detta fina och mysiga hotell som definitivt kändes 5-stjärnigt och vi kommer absolut att bo där igen!

 
2012-07-30

av roxanSweden sweden

Nja

På grund av alla lovord bestämmde vi oss för att boka på Hotel Levante men så himla bra var det inte som många skriver. Visst, trevligt poolområde och trevliga rum men kunde vara bättre. Tänker på AC. Varenda gång man öppnade balkongdörren för att hämta något så släcktes AC och man fick sätta på den manuellt igen. Ingen fjärrkontroll. Själva balkongdörren var ingen dörr gjord för handikappade eller ens för en kvinna i femtioårsålder. Här fick man ta i med ALL sin kraft för att skjuta den åt sidan. Sängkläderna bytades inte under vår vecka trots att vi bad om det. Dålig WIFI anslutning. Beställde en grönsallad en dag som skulle innehålla enligt menyn, Kines cabbage, sallad, Lola?, dressing och något mer som jag nu inte kommer ihåg. Vad jag fick var en tallrik med vanlig sallad med lite basilika och majonäs dressing Visst kunde fråga men tycker att om man lagar mat eller tillreder maten på ett sådant ställe som Levantes så ska det trots allt göras med finess. Poolen var också fylld med barn och deras madrasser som även deras föräldrar använde.

 
2011-09-29

av Ida B Malmköping

Underbart!

Verkligen helt underbart perfekt hotell! Personalen är så serviceinriktade, rummen kanonfräscha och poolområdet är kanonfint. Även nära till stranden. Det är ett mycket lugnt och avkopplande hotell. Knappt några partyglada ungdomar eller barnfamiljer, utan det var mest par. Verkligen det perfekta stället om man är ute efter avkppling. Angående stranden är ett tips att välja strandens högra del, mycket fräschare där, t.o.m. med gräsområden, och inga vassa stenar på botten. En tråkig sak tycker jag, var att utanför hotellområdet var det väldigt skräpigt och mycket halvfärdiga renoveringsobjekt med hus som gapade mörka och tomma. Har man riktig otur riskerar man att få utsikten från balkongen utöver just ett sådant område. Men dessa saker övervägdes ändå av de bra sakerna. Kan verkligen rekommendera hotellet! Lyxigt värre!