Rumstyper på Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Deluxesviter med privat pool

Lyxiga deluxesviter med en ca 35 kvadratmeter stor uteplats med privat pool och fantastisk havsutsikt. Sviterna har öppen planlösning mellan den stora dubbelsängen, soffan och badrummet. Kaffe- och tefaciliteter på förfrågan. Minibar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Marmorklätt badrum med jacuzzibadkar, dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Boende i deluxesviterna kan få gratis hjälp med att packa upp/ner sin resväska.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter, inkl. uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med privat pool. Hotellet kallar med Signature Suite Sea View Individual pool. En större dubbelsäng och en soffa. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med badkar och dusch samt separat wc. Stor uteplats med havsutsikt och en privat pool om ca 16 kvadratmeter. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Ljusa och moderna superiorrum som hotellet kallar Double Suite Sea View. En större dubbelsäng och en soffa. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med badkar och dusch samt separat wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorsvit med privat pool

Superiorsvit med öppen planlösning mellan den stora dubbelsängen, soffan och badrummet. Kaffe- och tefaciliteter. Espressomaskin. Minibar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med jacuzzi, dusch och wc. Stor uteplats med privat pool på 22 kvadratmeter och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.