Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet med 3 ord. bäddar

Enrumslägenheter med balkong, vissa med havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng eller bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenheter Superior med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa och i enkelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.