Kundomdömen om Skopelos Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Egentligen allt. Har besökt Grekland många gånger men aldrig bott på ett hotell med så trevlig och serviceinriktad personal. Hotellchefen Kiriaki och hennes anställda gjorde verkligen allt för att vi skulle trivas under vår semester på Skopelos.
-
Det enda vi kan komma på är möjligheten att äta middag på hotellet utan att behöva boka i förväg. På grund av det här kravet åt vi aldrig middag på hotellet, vilket var lite synd eftersom vi tror att maten var alldeles ypperlig med tanke på övrig standard.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


10 av 10

+
Både personal, läge och atmosfär gjorde vistelsen fantastisk.
-
Egentligen är vi nöjda med altting. Det enda vi kan komma på är starkare kaffe.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


5 av 10

+
Personalen var jätte trevlig
-
Utbilda dem i allergier. Helt okunniga i gluten. Min som fick dag 4 bröd och någon ost.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
Bra service, bra frukost, fint hotellanlegg
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

+
fint läge, lugnt, personligt
-
har bott på hotellet 3 år i rad. tyvärr fanns ingen tennisbana (enl hotellbeskr ska det finnas), tidigare buss-service till strand har tagits bort, tonåringen (17 år) fick inte tillgång til Spa (vilket hon fick tidigare år), frukostutbudet har blivit något sämre iår.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

482 omdömen
Utmärkt
 
338
Väldigt bra
 
116
Bra
 
21
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-07-29

Inlägg av NiceBromma Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell med suverän service

Vi har besökt Grekland många gånger men aldrig blivit så otroligt trevligt bemötta som på Village hotel i Skopelos. Hotellchefen Kiriaki Kostelidou och hennes underbara personal gör verkligen allt för att du ska trivas. Förutom all toppservice på själva hotellet så tipsar de om de bästa stränderna och servärdheterna, beställer bord på de bästa restaurangerna och ser till att du får ut det bästa av din vistelse på Skopelos. När det gäller hotellet finns det inget att klaga över. Rummet vi fick var fantastiskt med utgång direkt till den mindre av de två poolerna. Luftkonditioneringen fungerade perfekt (något som inte alltid är självklart i Grekland) och badrummet var stort och mycket fräscht. Uppskattade särskilt takduschen. Städningen var exemplarisk och sängarna mycket sköna. Frukostbuffén innehöll allt man kan önska och de höll hårt på hygienen för att förhindra smittspridning under pandemin. Alla var tvungna att bära munskydd och engångshandskar innan man började ta av maten. Dessutom tilläts det ingen trängsel i matsalen, mycket proffsigt agerat. Vi kan bara avsluta den här recensionen med att säga att när vi återkommer till Skopelos finns det bara ett hotell vi vill bo på och det är Village.

 
2019-07-10

Inlägg av Annie0210 Höör, Sverige

Körresa mamma mia

Underbart hotell på denna underbara ö. Trevlig personal, god mat och underbar omgivning. Fick en massa nya vänner i samband med körresan. Kommer definitivt tillbaka. Intressant att se och höra anekdoter från filminspelningen av mamma Mia, då skådespelarna bodde på detta hotell

 
2019-06-28

Inlägg av TomasP1303

Underbart

Detta är det bästa boendr vi hittils haft. Så otroligt vänlig och serviceinriktad personal, fantastiskt effektiv aircondition, underbar restaurang Agioli. Ska ni resa till Skopelos välj detta hotell om ni vill ha lugn och ro, promenadavstånd till den lilla staden med mysiga restauranger, speciellt i hamnen. Rekommenderas varmt.

 
2017-09-25

Inlägg av ingmarie53 Stockholm, Sverige

5 stjärnigt familjehotell..

Efter en vecka på detta ljuvliga lilla hotell så konstaterar jag bara återigen att ett litet, familjärt hotell med hög nivå på rum, personal, mat, utsikt, städ, allmänna ytor etc, är verkligen toppklass för min del. En enormt snygg personlig reception där man vid ankomst blir serverad kall dryck och en liten hemlagad lokal godisbit. Mycket av det som serveras på frukostbordet är hemlagat, hembakat osv. Ryktet går att ev nästa år så blir det egna ägg, kött mm från egen gård. Alldeles för ofta konstaterar jag att hotell sällan har bra restaurangkök, här hade jag kunnat äta "hemma" varje kväll om jag velat. Vällagat, snyggt serverat av bra personal. Jag hade en svit med stor terass med kvällssol och direkt access till poolen. Bra transporter till några av de finare stränderna och bara några sköna minuters promenad till den i mitt tycket bästa restauragen utanför hotellet, The Muses. Toppenfina segelbåtar att hyra förmedlades av hotellet plus allt annat som man kan vilja göra. Nästa år kommer jag tillbaka med familjen.

 
2017-09-10

Inlägg av Sessan84

Lyxigt och njutbart hotell

Efter 8 härliga dagar på Skopelos så är vi så fantastiskt nöjda. Underbar service från all personal. Vi valde juniorsvit med terass eller balkong med havsutsikt... vi fick 2-våningssvit med balkong och terass med havsutsikt och egen trappa ner till poolområdet. Helt otroligt! Så rent och fräscht, städerskorna gör en fantastiskt jobb. Jättebra luftkonditionering. Ett lugnt hotell där man verkligen kan koppla av, i utkanten av hamnområdet. Tar ca 10 min att gå till centrum men vi hyrde 4-hjuling hela veckan :) Jättebra frukostbuffé på hotellets egna restaurang Agioli. Generösa tider från 8-11 varje dag. Massa gott att välja på, både lokala produkter och traditionell frukost. Frukost/restaurangpersonalen var så tillmötesgående och trevliga. Alltid ett leende! Ett plus när vi åkte hem, transfer gick tidigt på morgonen så då ordnade dom frukostpaket i en söt väska som vi fick med! Vi kommer definitivt tillbaka och hoppas då att vi återigen få bo i svit nr 12.