Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Poolområdet
-
Bättre och trevligare frukost.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


7 av 10

+
Otroligt trevlig personal. fint läge o utsikt och avslappnad stämning
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


8 av 10

+
Läget och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Personalen, städade fräscha rum och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


4 av 10

+
Utsikten
-
Ganska slitet, mycket fungerade lite halvdant

Bekräftad gäst: 2023-08-19


5 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


7 av 10

+
Utsikten, fantastisk utsikt.
-
Rummet var mindre än vad vi förväntat oss. Sängen var ingen dubbelsäng, det var inte en säng för två vuxna personer. Det hade vi gärna velat veta i förväg.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


1 av 10

+
Utsikten
-
Hotellet i dåligt skick, mögeldoft och toalett och dusch under all kritik! Sängarna stenhård!

Bekräftad gäst: 2023-07-01


3 av 10

+
Utsikten över staden
-
Först fick vi ett pyttelitet rum som inte var ett dubbelrum. Sängen 120 cm stod in mot väggen. Toaletten läckte. Trasigt duschdraperi och ej fungerande luftkonditionering.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


7 av 10

+
Läget och utsikten.
-
Problem med toalett som spolade mkt dåligt och lämnade kvar avföring som bubblade upp hela tiden, fick byta rum efter att ha klagat i 3 dagar.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

154 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
41
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2021-07-27

av Helena J

Så fin utsikt

Trevlig personal, prisvärt, otrolig utsikt. Mycket trappor upp så inget för den som inte klarar av det. Bra pool med fin utsikt, saknade parasol vid poolområde. Ett boende man kommer minnas främst för det otroliga utsikten.

 
2015-08-12

av theresaSweden sweden

Mycket bra boende!

Hotellet ligger högt upp och då menar jag väldigt högt upp. Detta är perfekt om man vill ha enastående utsikt över Skopelos stad och havet från balkongen. Men alla rum vetter inte mot havet så jag rekommenderar att boka med havsutsikt. Hotellet har en liten pool där man kan njuta av utsikt över både havet och staden, så om man ej kan få rum med havsutsikt så är det ingen katastrof, man kan gå ner till poolområdet och få den underbara utsikten ändå. Poolen är inte stor, men räcker gott och väl till att få svalka. Personalen är mycket hjälpsam inget är för jobbigt för dom, du kan be dom om hjälp med vad som helst och dom gör allt för att du ska få en så bra vistelse som möjligt. Frukosten var bra och hade allt som man behöver inom bas sortimentet! om det var något som saknades så var det bara att fråga så kom det ut direkt. Den enda nackdelen med boendet var att det var många trappor ner till bussen och båtarna som tar dig till stränderna , men ner går ju bra....värre när man ska upp efter en lång dag. Men utsikten tycker jag är värd det. Man behöver inte gå i trapporna om man inte vill....man kan även gå ner för bilvägen, det blir lite längre men det går det med.

 
2013-09-03

av Mia-Berg67 Oslo, Norge

denise

Fantastisk utsikt øver Skopelos by från balkongen! Du kan få din frokost serverad på balkongen! utmärkt service av Maria ägaren och hennes familj. Stora rum och sköna sängar! Det är många trappor uppåt och gå från skopelos stad, men det tar bara ca 10min och utsikten då får är värd varenda steg i trapporna!

 
2011-07-24

av AnnaPanna80 Sverige

Trevlig personal men vi kommer inte att bo här igen!

Genomtrevlig personal, men det räcker inte långt!! Poolområdet är stängt mellan 15-18, är det inte då man vill bada i poolen? Det är även fruktansvärt smutsigt vid poolområdet! Grekisk standard på rummet, men städerskan är väldigt duktig på sitt jobb! Man får helt enkelt vad man betalar för! Kan rekommendera det om man har varit i Grekland förut och vet vad man får men inte annars!!

 
2010-06-02

av TravellerFromSverige Stockholm

Mycket buller från trafik på gatan!!!

Lägenheterna är mycket fuktiga! Rummen på högsta våningar var ok, men inte de mot gatan!!!