Deluxerum

Deluxerum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Deluxerummen renoveras till sommaren 2024. Bilderna som visas här är en skiss och kan skilja sig från verkligheten. Skissen kommer att bytas ut mot riktiga bilder så fort Apollo erhåller dessa från hotellet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med markterrass och begränsad havsutsikt. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Familjerummens badrum kommer att renoveras till sommaren 2024. Bilden som visas här är en skiss och kan skilja sig från verkligheten. Skissen kommer att bytas ut mot riktiga bilder så fort Apollo erhåller dessa från hotellet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.