Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


9 av 10

+
Läget vid vattnet, god mat och trevlig personal..
-
Det ända jag sakna var en vattenkokare på rummet. Jag använde ej WiFi så vet ej

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Nästan alla rum med havsutsikt. Nära till pool och hav. Lugnt hotell.
-
Maten i resturangen tog slut. Lurade oss på en efterrätt. Tycker att allt på menyn ska finnas trots sista veckan. poolbaren stängde någon dag innan vi lämnade hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Städningen, läget, stranden. Personalen var trevlig och hjälpsam när man hade någon fråga.
-
Poolen hade kunde vara lite uppvärmd, väldigt kallt men också förståeligt när det var i slutet av säsongen. Rummen är JÄTTElyhörda, att hamna i rummet bredvid ett skrikande spädbarn var inte roligt med dessa tunna väggar. Sängarna var extremt hårda tyckte vi som i vanliga fall inte brukar ha problem med sånt, kroppen värkte på morgonen. Frukosten hade kunnat vara bättre med större utbud.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Läget nära stranden och restaurangens lunch/middagsmat
-
Kunde varit bättre frukost

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Gemytligt och familjärt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


7 av 10

+
Läget vid stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


5 av 10

+
Läget
-
En del av personalen var trötta på sitt jobb, ingen förståelse om att vi var missnöjda och inte fick vår sömn pga trasig AC. De borde säga att vi kommer att kompenseras för utebliven leverans och som plåster på såren och försämrad upplevelse borde de vara mycket mer ödmjuka till sina gäster. Vår granne också från Sverige valde att själv boka ett annat hotell med fungerande ac på ön, de fick då bekosta natten själva men sömn fick det ju också. Det kostade dem 168 euro, vilket borde ersättas av Apollo.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


8 av 10

+
Läget!
-
Eftersom det mest bodde brittiska seniorer på hotellet kunde barnen inte leka i poolen som de brukar.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

430 omdömen
Utmärkt
 
270
Väldigt bra
 
126
Bra
 
25
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-06

av 449anetten Göteborg, Sverige

Missnöjd

Åkte dit för att äta efter rekommendationer. Missnöjd , fyllda tomater smakade ingenting , grillspettet var ej genomgrillat. Påtalade det men de beklagade det inte ens. Aldrig mer. Stranden var fin, lagom med badgäster och smidigt med bussen från Skiathos

 
2019-08-04

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Bra hotell med ett utmärkt beachläge

Hotellets läge är suveränt precis på beachen, 5+. Rummen och frukosten är ok, betyg 3. Frukostmiljön och utsikt, betyg 5. Städning av rummen, 4+. Wifi helt ok i stora delar rummet, övriga ytor och till viss delar av beachen. Luftkonditioneringen på rummet, hyfsad och ingår i priset. Bra bemötande och hjälpsam personal, ex så ringde de runt bland biluthyrarna och fixade en bra bil till bra pris till oss. 200 meter från hotellet finns en supermarket och där är även busshållplatsen belägen. Bussarna går var 15/30 minut beroende på när på dagen och tar ca 30 min in till Skiathos stad vilket kostar 2 euro per person enkel väg, timmarna när många åker från alla öns beacher är det oftast fullt och folk står som packade sillar. Vi tror att hotellets läge är ett av de bättre på Skiathos.

 
2017-08-20

av Madeleneee Göteborg, Sverige

Bra läge, fin strand

Ligger ca 20 minuters bussresa från Skiathos centrum. Finns gott om restauranger på gångavstånd, men missa inte att åka in till Skiathos town ändå! Stranden är fin och poolen och poolbaren når upp till förväntningarna. Damen i receptionen på förmiddagarna är supertrevlig med härlig service, tyvärr inte lika trevlig herre på eftermiddagen/kvällen. Lunchrestaurangen är bra, däremot drar frukosten ner betyget något..

 
2017-07-30

av Cirrel

Fin strand

Stannade sista veckan i juni. Rent och välskött. Besökarna var något äldre. Lätt att komma i poolen och ner till underbar strand. Solstolarna vid stranden kostade 8 euro/par. Frukosten: vitt, ganska torrt bröd, rostbröd, ca 5 sorters pålägg, ägg, en yoghurt, en müsli, en sorts flingor. Kaffe och te. Frukt och kaka. Vi hade halvpension. Det gick bra att byta middagen mot lunchen. Här valde vi ut en speciell meny med förrätter, sallader, huvudrätter o efterrätter. Mycket mat. Ac ingick i inte, kostade 3 euro/dygn. Väldigt lugnt, i ingen underhållning eller musik på kvällarna. Ytterligare en mysig restaurang vid stranden. Lätt att ta sig till staden o övriga platser längs busslinjen.

 
2017-06-12

av eurodisco

Prisvärt

Ett fräscht och lugnt hotell med mycket trevlig personal och bra städning. Nära till fin strand och aktiviteter runt omkring så som hyrning av bil/ATV. Buss in till Skiathos stad var 20:e minut för 2 Euro per person, tar ca. 30 min. Olika tavernor av varierande standard precis vid hotellet. Det som drar ner betyget är den otroligt tråkiga frukosten, mycket besviken. Ett vitt bröd, dålig äggröra och rått bacon eller bönor/korv samt en sorts yoghurt, inget för en frukostälskare.. Rekommenderar hotellet för de som vill ha nära till sol och bad under dagen för att frammåt kvällen åka in till staden för god mat och promenader på stråken.