Kundomdömen om Veggera

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mycket trevligt hotell, mysiga balkonger med viss avskildhet. Rent och snyggt. Trevlig personal. Allt över förväntan.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Gemytligt, rent och snyggt. Trevlig personal på hotellet. Trevlig personal i matsalen med några få undantag. God och väl tilltagen frukost. Bra och välsmakande mat i restaurangen. Nära till stranden. Bra rum (tyckte synd om de gäster som fick rum i källaren)
-
Vi fick vänta länge på maten ibland, påpekade då detta. Fick till svar att jag är på semester och kan vänta!!! Instruera att gästerna "betalar servitörernas löner"!!! Bättre bemötande från en del servitörer i matsalen.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Frukosten, personalen och läget.
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

680 omdömen
Utmärkt
 
314
Väldigt bra
 
228
Bra
 
85
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-07-12

Inlägg av Y5933LIandreasr Lidköping, Sverige

Veggera hotell

Vi bodde på Veggera hotell i 6 nätter och vi fick lite blandad syn på hotellet!hotellet är **** stjärnor men lever inte riktigt upp till det tyvärr! + Personalen otroligt trevliga + Poolerna stora och varma + värt att lägga till lunch + 15 minuter gratis massage - Slitna rum - Frukosten va väldigt Basic - Fuktig toa - Gymmet va inslängt i ett litet rum i källaren. - Dålig wi-fi Bra restauranger runt om hotellet och det är väldigt skönt att det inte finns några indrivare utanför! Finns även shopping runt hotellet med.

 
2018-10-06

Inlägg av frizzh Göteborg, Sverige

Fint hotell och bra läge

Vi bodde här en vecka i oktober 2018! Vädret var varmt på dagarna och lite kyligare på kvällarna. Vissa dagar lite mycket blåst men i överlag fint väder. Var gratis solstolar på stranden och inga problem att hitta en bra solstol vid poolen heller, då det börjar vara lågsäsong och hotellet inte verkade fullbokat. Annars kanske det hade varit svårt att få stol vid poolen utan att kliva upp tidigt och paxa. Hotellet är fint och ljust, typiskt grekiskt med sina vita och blåa detaljer. Vi hade bokat ett superiorrum och fick ett fint rum på markplan med havsutsikt och det låg väldigt privat vilket var skönt. Rummet var fint och bra städat även om sängen var väldigt hård och badrummet lite sunkigt. Det som drog ner betyget var att det luktade avlopp på badrummet!! Det stank bokstavligt talat och om man inte vädrade så luktade hela rummet. Mycket ofräscht och det fick hela rummet att kännas sunkigare än det var!! De måste fixa avloppen! Frukosten var god och helt ok! Skulle kunna komma tillbaka om de fixade avlopp.

 
2017-09-13

Inlägg av CatarinaR81

Mysigt hotell

Mysigt hotell med många vinklar och vrår. Första halvan av veckan var det problem att få plats vid poolen pga. alltför få solstolar. Vi saknade även parasoller vid poolen. Vi spenderade därför veckan vid stranden istället

 
2015-08-17

Inlägg av MiriamAndTobias Malmö, Sverige

Charmigt Hotell med trevlig personal!

Vi bodde på hotellet i en vecka och trivdes jätte bra. God frukostbuffé, två pooler och rena rum. Att stranden låg så nära var ett stort plus!!! Det var jätte mysigt att äta frukost med havsutsikt! Det finns ett litet gym på hotellet som skulle behöva uppfräschning.

 
2013-05-26

Inlägg av Lotta E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Fint hotell och underbar personal

Har haft en underbar vecka här på Veggera Hotel, alla i personalen var trevliga och gav det där lilla extra. Rummen var rena och fräscha enda minuset var att det fanns för lite förvaringsutrymmen. Nära till stranden och alla restauranger. En extra stjärna till barpersonalen som gjorde vår resa extra rolig. Hit kommer vi tillbaks!