Kundomdömen om Aqua Blue

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läget. Nära öns bästa strand. Den höga standarden. Rent och fräscht.
-
Möjligen mer variation på frukostbuffén, men det är en randkommentar! De olika rums/lägenhetstyperna kan göras tydligare beskrivningar av, på er hemsida!

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Stiligt fräscht snyggt. Stor foajé. Att vi fick byta rum, då vi klagade.
-
Vissa rum har inga fönster, mer än glaset i dörren. Första rummet vi fick var ytter dörren mitt framför sängen där enda fönstret också fanns. Vilket innebar att om du ville ha dagsljus i rummet så såg alla som passerade om du låg i sängen. Tack o lov fick vi byta rum, till ett me fönster i badrum och rum. Likväl var sängen placerad på annat sätt. Gör en egen utflykt till Oija med tid för shopping och solnedgång.Eller utöka dagens tur så att man får tid för att utforska Oija på egen hand.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

409 omdömen
Utmärkt
 
286
Väldigt bra
 
82
Bra
 
24
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-06-19

Inlägg av PerH984

Aqua Blu med 2 st barn

Bra läge med 15 minuters promenadavstånd till Agios Nikolaus. Fin strand ligger precis nedanför hotellet. Bra poolområde. Städningen på hotellet är utmärkt, städarna anstränger sig verkligen för att få gästerna att trivas. Frukosten på hotellet är under all kritik, kan jämföras med standarden på ett lågbudgethotell i London. Personalen på restaurangen Blu River cafe i anslutning till hotellet är nonchalant och ineffektiv. Maten är medioker.

 
2017-07-28

Inlägg av SofieStille Sollentuna, Sverige

Aqua Blue är ett utmärkt hotell

Aqua Blue är ett jättefint hotell. Utmärkt för familj. Nytt, rent, fräscht. Trevlig och hjälpsam personal. Bra frukost buffé och middag för oss som hade halvpension. Två fina pooler och ett - om än litet - helt OK gym. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2016-10-02

Inlägg av StorclaesLink_ping Linköping

Toppenhotell med bästa läget i Perissa!

Detta måste vara Perissas bästa hotell! Nybyggt och mycket fräscha rum och badrum. Bra luftkonditionering o städning. Läget är det allra bästa. Vid strandpromenaden (som stängs för biltrafik på kvällen) och med stranden direkt på andra sidan vägen. Hotellet har dessutom egna, kostnadsfria solstolar vid stranden. Hotellet består av två byggnader med två pooler. dessa är dock inte så stora. Trevlig frukostservering och ett frukostutbud som är tillräckligt. Personalen är trevlig o hjälpsam. I området finns det inom gångavstånd många restauranger.

 
2016-08-27

Inlägg av Gentijana

Fint hotell men hemsk service!

Aqua blue är ett fint hotell nära strandpromenaden. Redan andra dagen på frukosten så märkte vi att dricksvattnet var annorlunda. Det var sötare och inte så gott. Jag brukar inte vara så kräsen vad gäller vatten men jag kunde för all del inte dricka det här. Så jag frågade personalen om inte dem hade annat flaskvatten. Dem blev inte så glada med gav mig ändå en flaska från kylen. Jag frågade om kaffet med, som var gjort av samma vatten men då blev dem arga och sa att jag fick beställa annat kaffe i baren. Inga problem. Resten av vistelsen köpte jag kaffe i baren för 3 € per kaffe trots att frukosten ingick i priset. Eftersom man heller inte hade kaffekokare på rummet så köpte jag kaffe för ca. 100 kr varje dag (per person - vi var två). Var dag fick vi dock en flaska vatten på frukosten men det krävdes att vi frågade efter det varje gång och blev utstirrade med en negativ blick. Det var inte kul att vara där när dem betedde sig så. Fjärde dagen kom och jag gick och bad om flaskvatten i vanlig ordning. Men då hade dem ändrat sig och sa att jag fick börja betala 2,5 € per flaska (I supermarket fick man en flaska vatten för 0,50 € och 6 flaskor i förpackning för 1,9 €). Jag köpte flaskan och de sista tre dagarna tog vi med eget vatten som vi köpte kvällen innan. Det var inte jobbigt i sig men att bli så dåligt bemött var inte kul. Aqua blue var ändå en av de finare hotellen som vi tänkte var värt att betala extra för (det var stor prisskillnad mellan detta hotell och andra) men dels blev vistelsen dyrare än vi trodde men även trivseln sämre än vi hade förväntat oss.

 
2016-07-15

Inlägg av Alex2a_a2 Helsingborg, Sverige

Mycket bra

Har inget dåligt att säga om detta hotell eller om personalen. Väldigt fräscht och bra frukost. Två pooler och 40m till stranden ...rakt över gatan och där finns hotellets solstolar som man som hotellgäst får nyttja. Får även badlakan på hotellet som man kan byta varannan dag. Personal från hotellet kommer ut och man kan handla dricka.