Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Sängen
-
Om dom kan prata engelska.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
ägaren MLungt anoels var så trevlig o tillmötesgående. Helena så trevlig o hjälpsam
-
Lugnt o rofyllt. Poolen jätte ren. städning o sängkläder o handduk byttes ofta

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Städningen var bra
-
Personalen pratade dålig engelska

Bekräftad gäst: 2023-09-23


1 av 10

+
Absolut ingenting!!
-
Hotellpersonalen var hemsk! De fick mig att känna mig riktigt ovälkommen efter att ha påtalat vägglöss som fanns i mitt rum.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Städning och frukost
-
Längre badtider och plasera rökare i rummen som är mot poolen

Bekräftad gäst: 2023-09-16


3 av 10

+
Inget särskilt som utmärkte sig.
-
Skulle ingå värdeskåp på rummet men fick gå ned till källaren och betala 5 euro för ett litet fack. Stängd bar. Fåtal solstolar samt en slang som alltid låg i poolen. Personal som inte ens kunde säga god morgon. Svårt att kommunicera med hotellvärden som inte kunde Engelska eller någonsin kunde bjuda på ett leende.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


5 av 10

+
Det var lugnt trots att det ligger vid en huvudgata
-
Frukosten borde vara klar när det står att det är frukost från 8.00.Mer serviceminded personal att se sina gäster.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
Trevlig personal,bra frukost och väld rent .Nya handdukar varje dag
-

Bekräftad gäst: 2023-06-10


7 av 10

+
Litet och familjärt
-
Ingen kunde engelska.

Bekräftad gäst: 2023-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

52 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
14
Bra
 
1
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-09-17

av jv962020 Sweden, Maine

BED BUGS IN THE ROOMS - BE AWARE!!

Det började med att jag upptäckte att det fanns vägglöss i mitt rum. Hotellchefen agerade väldigt aggressivt när jag påtalade detta och både städerskan och chefens beteende ändrades drastiskt efter denna situation. Femte dagen på resan, går jag ner till frukosten klockan 08. Det är inga andra gäster där utan jag är där helt själv. Hotellchefen kommer ut med deras stora kaffetermos medan jag står och plockar frukost och han smäller ner kaffetermosen i bordet bredvid mig. Efter detta ställer han sig bakom mig med armarna i kors och stirrar på mig hotande under hela tiden jag plockade av maten. Han går efter en stund runt mig och tar tag i ett värmegaller som ligger precis intill mig och skakar det hårt i bordet. Han beter sig väldigt aggressivt och jag var väldigt rädd vid det här laget. Han fortsätter att ta upp saker och slänga i bordet för att tydligt visa att han är arg på mig, och det var tydligt att detta var en skrämseltaktik som han försökte sig på. Jag blev självfallet väldigt skrämd av honom och skyndade mig snabbt därifrån och satte mig på utsidan för att äta. Efter att jag kommer hem från stranden denna dag, sitter det en lapp uppsatt på väggen i mitt rum. Det är ett hot om att jag ska lämna hotellet inom 24 timmar! Följande mening var markerad på lappen: “If the client violates the provisions of the present regulations, continually makes noise, disturbs the clients and in general behaves towards the Hotel personnel and the clients in an improper way, he may be considered as undesirable and be asked to leave the Hotel within 24 hours and evacuate his room.” Det är väldigt klart och tydligt ett hot som hotellchefen hade satt upp på väggen i mitt rum som också fick mig att känna att det var intrång i min privata sfär. Utöver detta hemska beteende från personalen så var städningen bristfällig. Hotellet låg nära en stor trafikerad väg och det lät något så fruktansvärt mycket. Inga kontaktuttag nära sängen. MARDRÖMSHOTELL.

 
2023-08-22

av Cathrine L

Otrevlig värd och inte värt att bo där!

Dåligt bemötande av värden när vi kom. Poolområdet var inget vidare med väldigt få solstolar och en del trasiga. Frukosten var inte mycket val och den var inte klar kl 8 som det stod att den skulle serveras. Toalettstolen gick sönder nästsista dagen på resan och dem hade inget annat rum att erbjuda och hänvisade oss till toaletten i källaren där dörren var låst. Kontakta Apollo som ordnade annat boende precis jämte där vi fick ett rum snabbt men när vi skulle lämna Apollon hotell så stoppade värden oss och anklagade oss för att det var vårt fel och vi skulle betala reperation och dem dagarna som dem inte kan hyra ut rummet. Han var så fruktansvärt otrevlig och nästan hotade oss. Det var mardrömslikt att behöva vara med om något sådant. Frukosten blev vi snuvade på sista morgonen då det hotellet vi fick sista natten där hade dem ingen frukost.

 
2023-09-17

av Underkoffer Alphen aan den Rijn, Nederländerna

Top hotel

Simpel hotel met onwijs goede bedden. Elke dag word je kamer schoon gemaakt, en het ontbijt is simpel maar er is toch een ruime keus. Zwembad is misschien wat koud, maar schoon. Parkeren kan op eigen terrein. De eigenaar is een vriendelijke man.

 
2023-09-16

av LisbethSch_DK Köpenhamn, Danmark

Fint hotel hvis du ikke er lydfølsom

Småt men fint værelse som lå øverst oppe med skøn udsigt til havet og lufthavnen. Dejligt at det er et voksenhotel. Hotellet ligger tæt på trafikeret vej så der er meget trafikstøj både på værelset selvom det lå væk fra vejen, ved morgenmaden og poolen. Da blæsten samtidigt larmede/ bankede på taget i vores værelse, besluttet vi at skifte til andet hotel for egen regning, da vi ikke fik sovet om natten pga. alt den støj. Morgenmaden var okay når den kom. Ejeren var imødekommende over for os men hørte fra andre gæster på hotellet at han var meget uhøflig over for dem.

 
2023-09-09

av Ole H Assens, Danmark

Fantastisk sted og ejer

Det har været en super oplevelse at bo på dette sted, ejer og personalet super søde og serviceminded . Vi havde en dejlig lejlighed med balkon og udsigt, flystøj er ikke generende selvom det er tæt på lufthavnen. Overalt er der pænt og rent, bygninger og inventar er vedligeholdt og det hele fremstår super. Morgenmad som var inclusive i opholdet, var fint vedr. udvalget og muligheden for at spise inde , ved pool eller i have er tilstede. Værelse fremstod meget rent, håndklæder skiftet dagligt ved behov og sengelinned flere gange om ugen. Alt i alt et rigtigt dejligt sted , fin lille gåtur ca. 15 til 20 minutter til centrum og ikke langt til stranden. Super sted som vi helt sikkert vender tilbage til 👍🏻 Kan kun give vores bedste anbefalinger.