Kundomdömen om Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
Lugnt och trevlig personal
-
Röknini baren / poolen

Bekräftad gäst: 2023-11-05


6 av 10

+
rummet var ok
-
maten var inte bra , motsvarade inte priset. poool området var sådær

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
-
Det var dåligt att det var TILLÅTET ATT RÖKA I STORT SETT ÖVERALLT! Tanken var att åka med barn och barnbarn nästa år till detta hotell men det gör jag INTE!

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
Ett av våra favorithotell på Rhodos, allt är bra.
-
Svårt att boka tid i temarestaurangerna

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
att havet låg nära
-
Att vi inte kunde gå till alla restauranger då det var fullbokat

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Personalen
-
Vissa av alacart resturangerna levde inte upp till förväntan. Gällande smak. Det var ojämt. Vissa rätter fanns ingenn smak alls. Personalen var jättetrevliga.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2737 omdömen
Utmärkt
 
2024
Väldigt bra
 
455
Bra
 
178
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2024-05-12

av Håkan N Gävle, Sverige

En positiv upplevelse utöver det normala

Vi uppskattade allt. Boendet, trevlig personal, maten och atmosfären på hela hotellet. Vi saknade dock en liten men viktig detalj. Det fanns inga ALKOHOLFRIA alternativ till ölen och drinkarna. Hotellet skulle vinna på att satsa på goda alkoholfria öl och flaschiga alkoholfria drinkar. Vi hoppas att det finns det när vi kommer tillbaka nästa gång. Vi trivdes så bra att vi nu planerar att komma tillbaka i september 2024.

 
2023-09-24

av My-Annika H

Drömmarnas Paradis samlat på en och samma plats

Ord är för få för att beskriva äran att få uppleva denna plats, som konstigt nog faktiskt finns på denna jord. Allt ifrån Bestick, porslin och glas som är planerad in i minsta detalj att passa till sitt ändamål, till ett gigantiskt mysigt poolområde som är omgivet av lyxiga restauranger i många olika teman som passar dig för dagen, ingen kommer gå missnöjd! Städerskor tar väl hand om detta palats med hjärta för sitt jobb och för att Alla gäster ska trivas och känna sig sedda. Personalen som jobbar 24/7 i alla vackra barer, reception, buffé och miniclub gör sitt allra yttersta med nöje för att du ska få känna dig som kunglighet. Varje tidig morgon är stranden vackert städad och sopad innan du ens tänkt tanken att sätta ner dina fötter i den mjuka sanden. Havet är som en dröm och just vid hotellets område är alla lite större besvärliga” stenar bortplockade för att ingen ska känna obehag ner i havet. Här finns allt för alla, från liten bebis som vill plaska ifred i minipool, de mellersta som vill åka vattenrutschbana eller leka i lekparken, ända till dig som behöver lite extra anpassning med till exempel rullstol, här är Allt anpassat till varenda egen liten individ! Jag Älskar denna plats, känslan att få åka bort med känslan att få komma till ett andra hem med personal som är så fantastisk att det blir en minifamilj som du kommer att sakna när du åker hem, här får du uppleva mer än du någonsin räknat med, Välkomna till Mitsis Falikraki Beach, Mer än värt att uppleva ❤️

 
2023-09-24

av Linda N

Magisk vistelse med trevlig stämning och god mat i vacker miljö

Så vackert hotell med flera pooler, direkt anslutning till havet med solstolar och kojor. Vacker strand med perfekt botten. Flera barer. Buffé och restauranger med olika teman som asiatiskt, grekiskt, italienskt med mera. Personalen hälsar glatt på barnen och minns deras namn, ordnar såpbubbleparty för barnen och plantskola och lekar. Vattengympa och gym. Rent och fint och nära till den shoppinggata som finns. Blev inbjudna till vinprovning och blev otroligt fin bemötta av fantastisk personal på hotellet. En magisk vecka med familj och släkt och vi ville inte åka hem efter en vecka. Rekommenderas varmt.

 
2023-09-24

av 395maybrittn Fagersta, Sverige

Paradiset❤️

Älskar detta hotell. Denna gång va vi 9 stycken i familj från småkottar till äldre. Det fanns något för alla. Miniklubb för de mindre. Uppträdande varje kväll. För att inte tala om all god mat och dryck Personalen är fantastisk. Ingen nämnd ingen glömd. Vi är såååå nöjda. På en vecka var vi utanför hotellet en gång. Man behöver inte lämna det. Allt finns o havet är precis utanför och nu för tiden är strandstolarna gratis.

 
2023-09-12

av Alva L

Italiensk restaurang

Italienska restaurangen som finns på hotellet har den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv!!! Rekommenderar att äta där! Väldigt mysigt oxå med pizzaugnen och trevlig personal! Mysigt med palmerna och poolen neranför!