Kundomdömen om Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 124 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, trevlig och hjälpsam personal, stort utbud i buffén. Frukosten och efterrätterna var goda.
-
Poolen var inte uppvärmd så den var för kall att bada i. Lunch och kvällsbuffe. Det fanns stort utbud men grytorna var inte goda och allt kött torrt. A la Carte restaurangerna hade tråkig och ej välsmakande mat. Små portioner också. Dåligt kolsyrade drycker i strandbaren. Avsaknad av vanliga menyer. Ingen dammsugning av sand på hotellrummet. Svårt att få solstol om man inte "bokar" plats med handduk (som inte var tillåtet enligt hotellet). Minibaren saknade sockerfri läsk och snacks som tex nötter och chips. Byt ut alla sängar så det inte känns som att man sover på en tegelsten.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
Stranden av sand. Alt inklusive. Inge problem med handdukar. Stor variation på mat. Fungerande AC.
-
Sängar eftersom dom är hårda. Fick extra madrass men det hjälpte bara lite grann. Polar var ganska kalla. Havet var mycket varmare. Brödet var torr och smuligt. Fattades alltid små skedar. Väldigt små rum men det går inte att ändra. Det var inte god mat på Asien och mexikanska restaurang.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Maten, bra variation! Läget!
-
Svårt att få bord och för Få ala carte platser, var fullt på italienska lunch hela veckan!

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Frukost...maten var godkänd inte mer...bättre lite att välja på och väl tillagat än massa rätter där inte mkt var bra.. .smaklöst trist
-
Varmare pooler, toast mackor o greeksallader vid poolbaren iställlet för dåliga pannkakor och våfflor

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Närhet till strand, god mat och mycket bra service o trevlig personal
-
Hårda sängar

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Läget, maten, servicen och hela atmosfären. Trevlig personal i alla restauranger och barer. Här vill jag höja Serafiya i huvudrestaurangen med en sån hög känsla för service. Det var några till som jag inte kan namnen på. Vi var ett gäng på 8 personer och alla älskade maten. Trevliga kvällar med härlig stämning och liv. Vi bara älskade det här hotellet. Träffade många gäster som var återkommande flera år i rad och det är ett gott betyg. Skulle inte åka hit en vecka nästa gång. Rhodos har mycket att erbjuda och en vecka blir för stressigt.
-
Det blir svårt och förbättra små rum och väldigt små badrum. Små hissar och väldigt sega. Dålig lukt av fukt i rummen och vid poolerna som jag störde mig på. Lite jobbigt på restaurangen att man inte kan hämta dryck ( vatten, kaffe, te m.m) själv. Personalen var dock supersnabba med att komma med det man önskade. Men inget av det jag nämner här skulle göra att jag inte väljer det här hotellet för vi var så nöjda med allt annat undan jag nämner det till möjlighet för förbättring.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


9 av 10

+
Möjligheter till olika "stränder" och tillräckligt med plats för alla gäster.
-
Långsam personal vid poolbaren som gör pannkakor! Behöver effektiviseras

Bekräftad gäst: 2021-09-20


6 av 10

+
Fin underholdning om kveldene og rett ved havet. Meksikansk restaurant var super. Italiensk restaurant hadde pizza ovn, men ikke pizza på middagsmeny..? Bra med full minibar til det vi ønsket:)
-
Vasking av rommet. Det holder ikke å koste og re senger til tross for stor koronavask ved neste gjest. Vasking må også foregå til daglig. Altfor lite solsenger ved basseng og dårlig system på oppfølgning. Maten var litt opp og ned. Gresk separat restaurant var elendig. Vaskedamene kranglet høyt med hverandre ofte. Det føltes ubehagelig. Ikke så verst hotell, men fortjener ikke 5 stjerner.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Utbudet på mat, dryck och aktiviteter
-
Lyhört och hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2021-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2139 omdömen
Utmärkt
 
1526
Väldigt bra
 
394
Bra
 
149
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2021-09-15

av EvelinaT47

5stjärnigt hotell som verkligen lever upp till förväntningarna!

Oj oj oj vilket hotell! Extremt fint och fräscht hotell. All inclusive med fantastiskt god mat, underbar personal och helt otroligt läge i faliraki. Hade höga förväntningar om detta hotellet, och jag blev verkligen inte besviken! Enda negativa var att sängarna var lite hårda, och att dörren in till hotellrummet inte var så isolerad. Men utöver det, så finns det absolut inget att klaga på! Värt varenda krona och jag kommer definitivt åka tillbaka hit. Tack för en otroligt underbar vecka hos er, ni är toppen!

 
2021-09-04

av lottabr98 Sverige

Hotell med Falirakis bästa läge

Fint hotell som ligger på absolut bästa läge i Faliraki. Stranden är helt fantastiskt och hotellet har gott om solstolar där. Ville man däremot ligga vid poolen fick man vara på plats vid halv 8 eller tidigare för att få 2 stolar, synd eftersom solstolarna vid poolen är av bättre kvalitet än de på stranden. Hotellet har en bufférestaurang och ett par olika à la carte restauranger. Den mexikanska får högsta betyg av oss, men de andra imponerade inte i nån större utsträckning. Vi upplevde att ingredienser som stod med i menyerna missades vid flertalet tillfälle i och en del mat var tämligen smaklös. Frukosten var mycket bra och det var även lunchen samt middagen, om än lite få alternativ av varmrätter om man jämför med andra all in-hotell. Något som imponerade väldigt mycket på oss var kvaliteten på dryck, det var en helt annan nivå och annorlunda utbud än tidigare all in-upplevelser. Hotellet är inte jättestort i verkligheten och det var aldrig precis något ”håll igång”, som det brukar vara på resorthotell. Rummet var ganska litet och balkongen lika så, dock fint inrett och med en minibar som fylldes på dagligen. Badrummet hade mått bra av lite uppfräschning/reparerande men inget som medförde några större problem. Personalen var glada och trevliga, förutom i receptionen där man verkade ha all tid i världen på sig och inte riktigt verkade ha koll på läget. Sammantaget hade vi en härlig vistelse här och en efterlängtad semester utomlands till följd av pandemin. Nästa gång testar vi nog ett annat hotell i Faliraki

 
2019-11-04

av Pernilla S

Härligt hotell

Vi är super nöjda med hela vistelsen. Trevlig personal, bra utbud både med mat och dryck. Mysig underhållning på kvällen. Vi hade rum med privat pool vilket va riktigt skönt. Åkte med 2 tonårspojkar som tyckte det va häftigt med havet och vågorna

 
2019-10-16

av Lars E

Herr och Fru

Mycket bra hotell, andra gången vi var där. Rent och fräscht, trevlig personal, god mat och dryck. Skulle bara vilja veta hur man får ett rum med pool eller havsutsikt. Fick ett rum för andra gången mot bakgården. Åsa och Lars Engman

 
2019-10-07

av 698maritak

Fjärde gången

Att vi besöker hotellet för fjärde gången säger egentligen allt. Det beror på att vi anser att hotellet kan erbjuda allt vi tycker är viktigt för en fantastisk semester. Vi värdesätter hotellets toppenläge vid stranden där även solstolar på stranden ingår i priset. Du har nära till buss och taxi. Taxin kostar 20 Euro in till Rhodos gamla stad som bara måste besökas.Du kan även åka båt till Rhodos stad. Maten på hotellet är fantastisk om du är matälskare. I år erbjöds vi förutom ala carte restaurangernas grekiska, italienska, mexikanska och asiatiska mat även att boka brunch och seafood på ala carte restaurangen. Seafood där bla grillade jätteräkor, fisk och fantastisk mör och god bläckfisk serverades, vilket var nytt och spännande. Så vi behöver inte leta efter något nytt hotell till nästa år heller för vi kommer tillbaka. All personal är fantastisk och hälsar glatt samt erbjuder fin service till oss turister. Jag ser att någon klagat över att vatten och frukt inte gick att hämta i barerna. Men vi tog med oss frukt från fruktkorgen i bufferestaurangen och vattenflaskan från vårt barkylskåp och tog med oss det ut. Jag har aldrig upplevt köer på 30-45 minuter för att få mig en toast kötiderna är helt rimliga och kvinnan som arbetar där fantastisk. Christos som är nattportier har blivit en kär vän till oss. Han är intelligent och duktig, han berättar gärna historia kring platser vi tänker besöka, han är dessutom ärlig och har ett stort, varmt hjärta. Magda Kanellos i buffé restaurangen är en fantastisk kvinna som ser till att vi turister får bästa service något hon har öga för. Hon har ett trevligt bemötande. Hennes son Nikos som serverar i ala carte fortsätter arbeta för två. Jag häpnas han är så snabb och effektiv. På kvällarna har vi blivit serverad av en så duktig och trevlig ung kvinna vid namn Gentiana jag hoppas hon är kvar nästa år..kanske på dagtid. Stergos i receptionen hjälpte oss så vi fick friend club kortet, samt med våra poäng. Han jobbade på bra. Hotellet är jätterent och har enormt duktig och trevlig städ personal. Jag har bara en förbättring jag anser ni behöver göra och det är solsängarna vid polerna. De behöver börja bytas ut, en dyna till dessa vore även det fint.