Kundomdömen om Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Nygräddade crepes. Närheten till stranden. Hög service och trevlig personal!
-
Den "delade poolen" var i själva verket med 10 andra hotellrum. Intrycket var kanske med 2-3 andra rum. Bör förtydligas vid bokning. Färre träningstillfällen än vad som kommunicerades p.g.a. slutet på säsongen. Hade önskat mer! Nivån på maten överlag, men förstår att det är svårt vid all inclusive. Höll absolut ok nivå, men buffen hade kunnat ha ett fräschare grönsaksutbud med för sallader etc.

Bekräftad gäst: 2021-11-08


10 av 10

+
Läget, serviceinriktad personal, utbud av matställen,
-

Bekräftad gäst: 2021-11-08


10 av 10

+
Trevlig personal Bästa läge
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


6 av 10

+
Personal och de små A la carte restaurangerna...... dock ett lite komplicerat bokningssystem
-
Huvud restaurangen...långa köer för att få bord. svårt att få bord ute. Extremt hög ljudnivå och allmänt stökigt. För mycket folk som gjorde att det blev lång väntanpå att plocka mat.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


10 av 10

+
Toppenläge, jättetrevlig personal, bra service, långt.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


7 av 10

+
Läget, trevlig och hjälpsam personal, stort utbud i buffén. Frukosten och efterrätterna var goda.
-
Poolen var inte uppvärmd så den var för kall att bada i. Lunch och kvällsbuffe. Det fanns stort utbud men grytorna var inte goda och allt kött torrt. A la Carte restaurangerna hade tråkig och ej välsmakande mat. Små portioner också. Dåligt kolsyrade drycker i strandbaren. Avsaknad av vanliga menyer. Ingen dammsugning av sand på hotellrummet. Svårt att få solstol om man inte "bokar" plats med handduk (som inte var tillåtet enligt hotellet). Minibaren saknade sockerfri läsk och snacks som tex nötter och chips. Byt ut alla sängar så det inte känns som att man sover på en tegelsten.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
Stranden av sand. Alt inklusive. Inge problem med handdukar. Stor variation på mat. Fungerande AC.
-
Sängar eftersom dom är hårda. Fick extra madrass men det hjälpte bara lite grann. Polar var ganska kalla. Havet var mycket varmare. Brödet var torr och smuligt. Fattades alltid små skedar. Väldigt små rum men det går inte att ändra. Det var inte god mat på Asien och mexikanska restaurang.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Maten, bra variation! Läget!
-
Svårt att få bord och för Få ala carte platser, var fullt på italienska lunch hela veckan!

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Frukost...maten var godkänd inte mer...bättre lite att välja på och väl tillagat än massa rätter där inte mkt var bra.. .smaklöst trist
-
Varmare pooler, toast mackor o greeksallader vid poolbaren iställlet för dåliga pannkakor och våfflor

Bekräftad gäst: 2021-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2192 omdömen
Utmärkt
 
1564
Väldigt bra
 
405
Bra
 
154
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2022-05-21

av Göran J Staffanstorp, Sverige

Kan bara rekommenderas! Lever upp till deras standard!

Kan bara säga positivt om detta hotell. Har inga klagomål. Mycket bra service, trevlig personal, lever klart upp till den standard som är satt 5 ⭐️. Tack för en bra vistelse. En 🥇till er alla Två gäster från Sweden.

 
2022-05-18

av 259linns

OMG vilket hotell !!!

Älskar hotellet och personalen. All inklusive på detta hotell är ett måste. Bra frukost lunch och middagsbuffé. Även fyra stycken a la carte men JÄTTEGOD mat !!! Flera pooler att svalka sig i. Tar två minuter att gå till stranden. Sköna solstolar som är lätta att somna i. Kommer gärna tillbaka <3

 
2022-02-08

av Maggieland Linköping, Sverige

Fint hotell. men

Hotellet var fint, fräscht och trevligt med mycket god och varierad mat och drinkar. För ett 5* hotell var dock rummen för små med mycket hårda och dåliga sängar. Ingen ljudisolering så precis allt hördes från korridoren och andra rum. Städerskorna pratade mycket högt tidigt på morgonen, så det var svårt och sova. Redan vid bokningen, flera månader innan, har vi bett om ett rum nära hissen p.g.a. min höftskada. Det kändes konstigt och arrogant att vi fick rummet längst bak i korridoren, det absolut sista rummet som var längst från hissen....Detta har sänkt betydligt intrycket och vi ifrågasätter deras kundbemötande och professionalitet kraftigt. Ingen late frukost, man var tvungen att boka den i en annan restaurang redan dagen innan, därför ingen spontan sovmorgon. Annars, utöver receptionen var personalen trevlig med god servisförmåga.

 
2021-11-30

av Gustins Norrköping, Sverige

Aldrig besviken

Vi har bott på det här hotellet 6 gånger och det är alltid lika bra. I år hade dom byt ut en en del av solstolarna till ny med tjocka dynor. Personalen lika trevlig som vanligt, kul med en ny restaurang som serverade hamburgare, smörgåsar mm. Perfekt att man kunde boka restaurangerna själv via appen. Det ända jag är lite missnöjd med är rummen, skulle behövas en uppdatering. Har självklar bokat nya resor, så vi ses i maj och sep.

 
2021-09-15

av EvelinaT47

5stjärnigt hotell som verkligen lever upp till förväntningarna!

Oj oj oj vilket hotell! Extremt fint och fräscht hotell. All inclusive med fantastiskt god mat, underbar personal och helt otroligt läge i faliraki. Hade höga förväntningar om detta hotellet, och jag blev verkligen inte besviken! Enda negativa var att sängarna var lite hårda, och att dörren in till hotellrummet inte var så isolerad. Men utöver det, så finns det absolut inget att klaga på! Värt varenda krona och jag kommer definitivt åka tillbaka hit. Tack för en otroligt underbar vecka hos er, ni är toppen!