Kundomdömen om Salvator Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget, bra pooler, bra städning, stora rum.
-
Sol sängs madrasser sunkiga, på ett första klass hotell skall de vara fräscha och bytas regelbundet. Flera av hotellets herrtoaletter i publikt område gick inte att låsa dörren, fastrostade. Svagt att de inte fixas. Saknar flera transporter vid olika tider till stan. Saknar helt transporter till Lichnos beach.

Bekräftad gäst: 2023-09-18


5 av 10

+
Enligt apollo var hotellet femstjärnigt, men det var det definitivt inte enligt oss. De bussturer som gick till centrum gick få ggr och konstiga tider. Endast en morgontur, ingen tur vare sig till eller från hotellet mitt på dagen utan bara på kvällen. Jag tycker att det på ett vad apollo kallar femstjärnigt ska finnas bättre service eftersom hotellet ligger så pass långt fr centrum och stränder. Att få tag på taxi var svårt.
-
Fler bussturer. Vore toppen om bussen även körde till en strand. Restaurangen - större portioner. Lite bättre mat.

Bekräftad gäst: 2023-07-24


9 av 10

+
Service på hotellet var ok!
-
Anslutning med bussen till staden det bara 3 gånger per dag!

Bekräftad gäst: 2023-06-26


8 av 10

+
Rum med privat pool var underbart. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående.
-
Deras skytteltrafik till stan gick inte alls ofta. En på morgonen och tre på kvällen. Såg inte skymten av några cyklar som det stod på nätet att man skulle kunna låna. Överlag var saker på hotellet (och i Grekland överlag kanske) lite slarvigt fixade. Handukstorkare hänger vingligt, trasiga lampor i taket, herrarnas duschar i spat hade inget vatten, och den delade duschen där läckte istället vatten. Privata poolens vattennivå skiftade dag till dag med +-50 cm.

Bekräftad gäst: 2023-06-26


9 av 10

+
Trevlig personal, bästa Espresso-kaffet i Parga
-

Bekräftad gäst: 2023-06-16


10 av 10

+
Fantastiskt hjälpsamma o trevlig & personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-13


10 av 10

+
utsikten och storleken på rummet. frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-06-12


9 av 10

+
Gemytligt ,med stort rum och jättetrevlig omhändertagande personal som gärna hjälpte till.Frukosten var mycket brs.
-
Restaurangen skulle gärna ha ett lättare utbud av mat till lunch.

Bekräftad gäst: 2023-06-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

333 omdömen
Utmärkt
 
235
Väldigt bra
 
67
Bra
 
22
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-25

av helenalmstrom Stockholm, Sverige

Mysigt familjärt hotell med fantastiska spa- behandlingar

Mycket bra rum med stor garderob och många galgar. Rymliga välstädade rum. Personalen är fantastisk med familjär känsla. Jelena som arbetar på Spat avdelning är en av de bästa massörerna jag träffat. Och jag har fått mycket massage på otaliga spahotell. Hon är engagerad och lägger ned sin själ i behandlingarna. Frukosten är mycket bra men maten i övrigt är helt ok men ej fantastisk. Trevlig bar med duktig bartender. Kan varmt rekommendera hotellet

 
2019-07-04

av Linkman010 Göteborg, Sverige

Fint och avslappnade hotel

Hotellet är bra i sin helhet men det skulle ändå kunnat vara saker som kunde förbättras. Rummen är fantastiska och stora, det är bra luftkonditionering så det kommer vara en perfekt temperatur i rummet. Personalen är trevliga och också väldigt hjälpsamma. Poolen var ganska bra, det är sköna solstolar och stora parasoll, dock är det en del lösa mosaikbitar i poolen men det är inget man stör sig på så mycket. Restaurangen är okej, frukosten är jättegod men middagen är sådär. Det finns inte jättemycket mat att välja på och nästan inget som är grekiskt (t.ex gyros, saganaki etc), så jag föredrar andra restauranger i området. Vill du kunna ta dig till de olika stränderna precis när du vill rekommenderar jag att du hyr hyrbil. Att gå till stränderna tar väldigt lång tid och hemvägen kommer bli ännu jobbigare, då det är mycket uppförsbackar, stor vattenflaska rekommenderas! Taxi är svårt och få tag på, men man kan också åka minibuss ner till Parga Centrum där du kan ta dig till stränderna enklare eller till restaurangen. Den går sex gånger per dag, ungefär varranan timma, så tänk på att man måste passa tider för att kunna hinna med minibussen (om du inte vill hyra bil). Att ta sig till hotellet från flygplatsen tog ungefär en timma. Men annars var detta en bra vistelse och vi ångrar inte att vi åkte hit!

 
2019-06-25

av Ola M Malmö, Sverige

Levde inte upp till höga förväntningar!

I början av säsongen o poolen är full av lös mosaik. En personal som inte förstår engelska fullt ut. En restaurang som inte ens kan lyckas servera ett barn en plain spagetti. Fel på räkning vid utcheckning etc... Nej, vi kommer inte igen! PS! Verkade vara ett bröllopshotel. Första kvällen var det hög musik till 01.00 o sen snack till 05.00 tiden... I stort sätt bodde hela bröllopssällskapet där en hel vecka! DS!

 
2019-05-24

av Anna L

Vi bodde i villan högst upp med egen pool - Fantastiskt!!

Underbar personal, Noni och Leo var så hjälpsamma och trevliga!! Vi bodde i villan högst upp med egen pool och magisk utsikt, helt fantastiskt!!! Kan varmt rekommendera hotellet! Boka gärna en massage på dess spa också.

 
2017-07-05

av Iaw_13 Stockholm, Sverige

Servicen var super!

Jag skulle vilja ge full pott, men för att göra det måste allt vara perfekt. Den som får hösta betyg av mig är Anna i receptionen. Hennes professionalitet gjorde att jag trodde hon var manager eller ägarinna. Hoppas ägaren verkligen är rädd om henne som anställd. När vi kom till hotellet hade vi glömt tandkräm, Anna såg till att det inhandlades åt oss till följande morgon. Tyvärr fanns inte sådant att köpa på plats. Vi är en stor barnfamilj och hon ordnade specialskjuts för oss när vi skulle iväg på utflykt eller till stranden. Alltid så trevlig och ingenting var till besvär. Övrig personal var också hjälpsamma men Anna var något extra. Maten på hotellet var bra, än om det kunde ta lite lång tid att få in den. Går man ner i god tid så gör det ingenting att vänta lite. Frukosten skulle vara ett plus om de hade scrambled eggs och lite roligare bröd. Annars helt okej. Vi bodde i en villa med egen pool, väldigt fin och vacker utsikt. Jättesköna sängar och två stora kuddar var. Stereon var lite uråldrig och man kunde inte koppla in den mot bluetooth tyvärr. Den spelade fortfarande cd-skivor alt iPod. Poolen hade perfekt temperatur lite ljummen nästan. Den kunde ha städats något bättre på döda insekter. Hade vi haft en hov hade vi tagit bort dessa själva. Men vi var jättenöjda med villa Gaia. Massage tog jag en gång, massörskan kändes lite stressad och jag förstod inte riktigt när den var klar. Hon gick ut ur rummet på direkten så jag trodde först hon skulle hämta något bara. Om man ska träna på löpbandet, var beredd på att bli tillsagd om man springer på för hög hastighet då de dånade för mycket i spat. Det var lite synd att i så fall inte ha det bättre ljudisolerat. Det finns en buss som under dagtid kör ner gästerna till stranden, och till staden på kvällen. Det är bra då det är en bit att gå när hettan är som högst. Reser man med Apollo marknadsför de hotellet som 5-stjärnigt men det är 4-stjärnigt. Åker man som vi gjorde med många barn eller söker lugn och ro skulle jag absolut rekommendera Salvator till andra.