Mythical Coast Wellness Retreat

Söder om Mitilini på Lesvos, mellan de grönklädda bergen och det glittrande havet, ligger det eleganta hotellet Mythical Coast Wellness Retreat. Hotellet byggdes till sommaren 2023 och har ett gym och ett fint spa för avkoppling.

Superdeal!

Nu kan du fynda sommarens resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Deluxesvit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fräscht, nytt, bra städning
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 18 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Mythical Coast Wellness Retreat väntar ett snyggt poolområde med sköna loungesängar, solstolar och parasoller. Poolhanddukar ingår. Vill du hellre bada i havet ligger stranden bara en lite längre promenad bort.

Hotellet har en restaurang där du kan äta lunch och middag. Här serveras grekiska rätter samt fisk- och skaldjursrätter. Bar.

Vill du träna och må bra har hotellet ett gym. Det finns även ett wellnesscenter med inomhuspool, hamam, bastu samt massage - allt mot avgift. Mythical Coast Wellness Retreat har också ett samarbete med Hot Springs of Hippocrates, där du kan bada i välgörande varma källor, mer information kan du få via wellnesscentret på hotellet.

Wifi ingår över hela hotellet. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Hyr du bil finns det parkering utomhus, utan extra kostnad. Väg måste korsas för att nå stranden. Närheten till flygplatsen ger en kort och smidig transfer till hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.30-10.30.

Bra att veta

Under 2017 togs roamingavgifterna bort för samtal och mobilsurf när du befinner dig utomlands inom EU, detta innebär att du surfar helt gratis. Dock ber vi dig att vara uppmärksam när du befinner dig på Mythical Coast Wellness Retreat, då det nämligen finns en risk att bli uppkopplad mot en mast i Turkiet och därmed få höga kostnader. Detta kan ibland hända utan att man får ett SMS med information och det är därför viktigt att vara extra uppmärksam. Vi rekommenderar att du kontaktar din mobiloperatör för att se vilka regler som gäller för ditt abonnemang.