Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 1181 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Fin miljö att äta frukost vid om man åt innan de andra gästerna. Poolen var också bra.
-
Vi var 6 personer och en 3-rums-lägenhet. terrassen var utrustad med 6 stolar men det var ställda ovanpå varandra för det fanns inte ens plats att ha 3 stolar jämte varandra. Toaletten lät så högt att man fick hålla för öronen när man spolade. Wifi gick inte att använda till rörliga bilder, endast text. Fanns ingen glass att köpa till barnen. När vi skulle låna handdukar till poolen lämnade vi en deposition på 30 Euro. Endast kontant accepterades. Inget kvitto men vi skulle få pengar tillbaka när vi lämnade tillbaka handdukarna. När vi skulle lämnade tillbaka handdukarna hette det helt plötsligt att vi hyrt handdukarna och inga pengar betalas tillbaka. Snacka om svarta pengar och ocker.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Trevlig personal rent
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
Nära stranden, fria solstolar, rent och snyggt, trevlig glad personal.
-
Bara en nyckel, lite besvikna att sortimentet var begränsat på poolbaren eftersom det var sista veckan, vin borde vi kunna få beställa även sista dagarna. Dyra handdukar, spelade ingen roll för oss men för en hel familj blir det mycket.

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Bra strand, trevlig utomhusmiljö
-
Hade varit rimligt med återbetalningsbar deposition för badhandduk, nu var det ingen återbetalning. Gymmet hade gärna kunnat öppna tidigare på morgonen. Hade varit trevligt om åtminstone kaffet hade fått stå kvar några minuter längre än till 9.30 vid frukosten

Bekräftad gäst: 2023-10-29


10 av 10

+
Nära till havet och centrum
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2023-10-29


7 av 10

+
Närheten till stranden och restauranger
-
Hiss

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Läget på stranden och nära restauranger mm. Lugnt
-
Städningen och frukosten

Bekräftad gäst: 2023-10-29


9 av 10

+
Läget
-
Det hade varit bra med lite mer avställningsytor och upphängningskrokar i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2023-10-28


8 av 10

+
Fin utsikt vid frukosten,grönt och buskar med blommor.
-
Närheten till havet

Bekräftad gäst: 2023-10-28


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

193 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
83
Bra
 
44
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2023-08-07

av Parthena K

Toppen vistelse !

Mycket fint och lugnt hotell alldeles nära till havet! Toppservice av mycket trevlig personal och utmärkt städning av Maria!.. hon gjorde små roliga figurer av handdukarna varje dag. God lokal mat och trevlig grekisk afton med musik och dans, ,där också personalen deltog, jättekul! Vi kommer att åka tillbaka hit! Rekomederar starkt, även för barnfamiljer då det finns ett lugnt poolområde om man vill bada där. Nattliv med caféer, restaurangen och barer så fort man kom utanför hotellets område, om man önskar det. Har allt!

 
2023-07-01

av Jakob T Malmö, Sverige

Väldigt trevligt hotell med extremt bra läge i platanias!

Jättetrevlig personal! Bra rum med allt man behöver. Väldigt bra mat på deras resturang:) Bra poolområde och direkt på Stranden med gratis solstolar. Ett problem är dock solstolsmaffian som paxar stolar tidigt på morgonen trots att det inte är tillåtet.

 
2023-06-12

av Peter22845 Västerås, Sverige

Fint hotell med superbra läge.

12:e året på Kreta, och 6:e i Platanias. Mycket bra läge på detta hotell. Nära beachen, nära byn. Vi hade ett dubbelrum inkl frukost. Tycker att det fanns ganska mycket att välja på, men det blir ändå lite likadant efter 2 veckor, så det hade smygits med lite kavli mjukost i vanlig ordning. Väldigt bra stuvningsutrymmen i dubbelrummet, och vi hade 2 balkonger i lagom storlek med fin utsikt. Börjar bli lite slitet då det var länge sedan renoveringen, men ändå ganska fräscht. Bra sängar och bra städning. Området var mycket grönt och frodigt, nog det finaste hotellområdet vi varit på. Trevlig personal, speciell vid restaurangen/poolbaren. Övrigt positiva var att beachens solstolar var kostnadsfria, likaså AC, n på rummet. Safetyboxen på rummet ingick oxå kostnadsfritt, vilket annars kan kosta en hel del för 2veckor som vi var nere. Negativa grejer då. Ja, som många sagt så var inte solstolarna vid poolområdet speciellt fräscha. Fläckiga o smutsiga och ramverket i trä var sunkiga. Skulle verkligen behövas bytas ut. På beach en var dom helt okay. Bredbandet var lurigt. När de funkade var det snabbt, men sen laggade det ofta. Fick kontakt med routern efter lång stund, men sen hade den ingen kontakt med internet. Sista veckan körde man bara mobilt bredband för att inte bli irriterad. Då det är trappor, höjdskillnader och ramper överrallt är det inte "handikapp vänligt". Hade kryckor, så det var första gånger det kändes lite jobbigt. Totalt sätt var denna resa till Ideal Beach över förväntan, och kan nog tänka mig att återkomma.

 
2022-06-01

av Montita59

Platanias

Enkelt, charmigt. Fräscha rum och fräsch omgivning. Familjär stämning och vi kände oss välkomna! Till hotellet hörde en fin restaurang med god mat och vissa kvällar underhöll trubadurer. Trevligt bemötande.

 
2021-10-01

av Departure33590818926

Ett bra hotell med mycket trevlig restaurang personal.

Ett hotell som ligger bra vid havet. En rolig och tillmötesgående personal. Fantastisk frukost matsal, man kan sitta antingen ute eller inne. Städning 6 dagar i veckan. Tillgång till en väldigt duktig massör. Ett minus dock att man tillåter att man lägger ut handdukar vid poolen, fast det står en skylt om förbud.