Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 372 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Servicen och maten
-

Bekräftad gäst: 2022-05-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


6 av 10

+
Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


7 av 10

+
Nära strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


8 av 10

+
Trevlig personal! Bra läge samt mycket sköna sängar!
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


8 av 10

+
Rent, trevlig och hjälpsam personal och centralt.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


9 av 10

+
Läget och lugnet. Väldigt sköna sängar. Vi har rest mycket i våra dagar. Detta var den skönaste sängen. Härliga sängkläder.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

180 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
80
Bra
 
43
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2021-10-01

av Departure33590818926

Ett bra hotell med mycket trevlig restaurang personal.

Ett hotell som ligger bra vid havet. En rolig och tillmötesgående personal. Fantastisk frukost matsal, man kan sitta antingen ute eller inne. Städning 6 dagar i veckan. Tillgång till en väldigt duktig massör. Ett minus dock att man tillåter att man lägger ut handdukar vid poolen, fast det står en skylt om förbud.

 
2020-10-02

av zebbel

Skulle välja detta hotell om jag var du!

Prisvärt, mysigt, fint och en fantastisk service! När du bor på Ideal så kommer du att bli omhändertagen på bästa möjliga sätt. Personalen som jobbade i Receptionen ger dig lokala tips och morgon personalen såg alltid till att ge dig ett leende på morgonen när man kanske var lite trött!

 
2020-07-27

av Erik W Södertälje, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell med fantastiskt läge. Dock städning en gång i veckan pga av covid19, i övrigt rent och fint. Varmt i vattnet i poolen och härlig sandstrand. Bra frukost som innehåller allt man kan önska sig.

 
2019-10-04

av Klikken Kreta, Grekland

Bra och prisvärt hotell

Bästa läget precis vid stranden och huvudvägen i platanias. Slår definitivt flertalet kringliggande hotell. Stor pool. Hyfsat bra frukost. Väldigt trevlig personal. Gratis solstolar. Väldigt rent och fräscht både på rummet och i allmänna utrymmen. För dem som vill sola och bada, ha närhet till restauranger och butiker och inte vill betala en förmögenhet rekommenderas verkligen detta hotell. Taxi till chania ca 17 euro. Taxi till flygplatsen ca 40 euro. Om man ska nämna något negativt är väl att gymmet i princip inte var brukbart. Sedan upplevde jag Solstolarna både vid poolen och stranden som lite sunkiga (dock väldig bekväma)

 
2019-09-25

av Birgitta G Uppsala, Sverige

Lugnt hotell på stranden

Bodde i en tvårumslägenhet som såg ut att vara nyrenoverad (nr 503). Det bästa med lägenheten var de otroligt sköna sängarna, lite bredare och längre än vad man är van vid. Fint badrum med mycket modern dusch. Altan med bord och fyra stolar. Morgonsol och även lite sol på eftermiddagen men inte så mycket att det blev varmt i lägenheten.Hotellområdet är grönt och fint med många växter och träd. Det är mycket rent överallt.Trevlig och mycket hjälpsam personal. Trevlig poolbar. Man kan hyra poolhandduk för 5 euro och det är gratis med solstolar både på stranden och vid poolen. Det enda negativa var att det var så trångt både vid poolen och på stranden.Kom man efter kl 10 fanns inte en plats att uppbringa. Många lade ut handdukar tidigt för att reservera platser till senare.