Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 767 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
All personal, helt underbara
-
Jag går med rollator och jag kom inte FRAM överallt, det är inte hotellets fel, det borde ni upplyst mig om. Hade jag ikunnat röra mig obehindrat hade det varit alldeles utmärkt.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


5 av 10

+
Strandnära
-
Har tidigare bott på Sophia beach och trodde att Ideal var lika fräscht. Handdukshållaren lossnade och ramlade i golvet. Duschdörrarna glappade med stora springor så golvet utanför var blött hela tiden

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


8 av 10

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


6 av 10

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


10 av 10

+
Nära stranden…gratis solstolar….bra frukost…AC….städningen…nära centrum…
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

183 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
80
Bra
 
43
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-06-01

av Montita59

Platanias

Enkelt, charmigt. Fräscha rum och fräsch omgivning. Familjär stämning och vi kände oss välkomna! Till hotellet hörde en fin restaurang med god mat och vissa kvällar underhöll trubadurer. Trevligt bemötande.

 
2021-10-01

av Departure33590818926

Ett bra hotell med mycket trevlig restaurang personal.

Ett hotell som ligger bra vid havet. En rolig och tillmötesgående personal. Fantastisk frukost matsal, man kan sitta antingen ute eller inne. Städning 6 dagar i veckan. Tillgång till en väldigt duktig massör. Ett minus dock att man tillåter att man lägger ut handdukar vid poolen, fast det står en skylt om förbud.

 
2020-10-02

av zebbel

Skulle välja detta hotell om jag var du!

Prisvärt, mysigt, fint och en fantastisk service! När du bor på Ideal så kommer du att bli omhändertagen på bästa möjliga sätt. Personalen som jobbade i Receptionen ger dig lokala tips och morgon personalen såg alltid till att ge dig ett leende på morgonen när man kanske var lite trött!

 
2020-07-27

av Erik W Södertälje, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell med fantastiskt läge. Dock städning en gång i veckan pga av covid19, i övrigt rent och fint. Varmt i vattnet i poolen och härlig sandstrand. Bra frukost som innehåller allt man kan önska sig.

 
2019-10-04

av Klikken Kreta, Grekland

Bra och prisvärt hotell

Bästa läget precis vid stranden och huvudvägen i platanias. Slår definitivt flertalet kringliggande hotell. Stor pool. Hyfsat bra frukost. Väldigt trevlig personal. Gratis solstolar. Väldigt rent och fräscht både på rummet och i allmänna utrymmen. För dem som vill sola och bada, ha närhet till restauranger och butiker och inte vill betala en förmögenhet rekommenderas verkligen detta hotell. Taxi till chania ca 17 euro. Taxi till flygplatsen ca 40 euro. Om man ska nämna något negativt är väl att gymmet i princip inte var brukbart. Sedan upplevde jag Solstolarna både vid poolen och stranden som lite sunkiga (dock väldig bekväma)