Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 893 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Rent och fint. Bra sängar.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


9 av 10

+
-
Läget vid stranden. Solstolar och parasoll gratis. Utsikten vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Lugnt och trivsamt, var där förra året oxå
-
Det är svårt att få plats vid poolen då alla lägger handdukar tidigt på morgonen, vissa dagar även nere vid havet.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Läget nära stranden, storlek på rum, välskött omgivning
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


6 av 10

+
Närheten till havet.
-
Poolområdet kunde vara lite bättre planerat med fler solstolar. Poolrestaurangen var inte upp till standard. Regeln om att inte "paxa" solplatser följdes inte och flera stod tomma hela dagarna, både vid stranden och poolen.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


8 av 10

+
Läget, nära till det mesta, det var rent på hotellområdet, det fanns alltid varmvatten, personalen i baren var trevliga.
-
Poolområdet-där man inte fick paxa solsängar- DET FUNGERADE INTE. För litet område för att räcka till alla gäster med tanke på att det är två hotell som delar. Gymmet var inte så väl utrustat. Skulle föreslå att byta ut badkar till dusch- det var svårt att ta sig i/ur badkaret som hade en väldigt hög kan. 50 euro för att kunna kanske behålla rummet (vi kunde behöva byta rum) när man har så sen flygresa hem 02:00,

Bekräftad gäst: 2024-06-01


10 av 10

+
Rent och fräscht runt omkring
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


8 av 10

+
Närheten till havet och de glada människorna som arbetade där.
-
Wifi var dåligt.

Bekräftad gäst: 2024-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

195 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
84
Bra
 
44
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2024-06-10

av LinTil79 Norrköping, Sverige

Perfekt läge i Platanias

Har just spenderat en vecka på Ideal Beach i Platanias. Plus: * Här får du ett lugnt familjärt hotell med bästa läge. Allt är runt hörnet, gågtan, restauranger, butiker och barer. Stranden ligger precis vid hotellet så det är inga avstånd alls (här kan du njuta av både vackra soluppgångar och solnedgångar). Fin pool med bra stege och trappa. Bra bussförbindelser till Chania, tar ca 25 minuter och kostar 2,50 euro/person. Välstädat i rum och allmänna utrymmen, bra frukost och alltid bubbel till frukost om man ville det, bra wifi (men vi bodde i receptionsbyggnaden (rum 215) så kan ha varit så att router satt där). Happy Hour varje dag i poolbaren mellan kl 15-16:00 och då var det riktigt bra priser på dricka. Då vallfärdade folk och det var långa köer, om du vill dricka billigt så stå redo strax innan 15 och beställ allt du vill dricka under en timme :) Minus: * Smutsiga dynor och bord vid poolområdet. Dynorna såg ut som de aldrig hade tvättats så ta med 2 handdukar så du kan svepa in hela stolen... Vi låg vid samma plats nästan hela veckan och bordet torkades aldrig av, endast askkoppar tömdes. Kändes heller inte som det sopades alls för det låg rester av både mat och nagellack runt om vid poolen... Överlag var personalen riktigt dåliga på engelska, men några kunde man prata med. Väldigt dyrt i hotellets restaurang/bar, det enda som var billigt i matväg var pita gyros som man kunde ta till lunch för 5 euro, men den serverades aldrig före kl 13. Vi är morgonpigga så det var långt till kl 13. Liten öl och litet glas vin 4 euro. Väldigt dålig underhållning, bara för barn. Två dagar var det underhållning mitt på dagen vid lunchtid, ena dagen en magiker och andra dagen några i paraplyhattar som blåste bubblor. Vi hade nattflyg hem och om man ville behålla rummet och checka ut kl 18 istället för kl 11 så kostade det 50 euro, Väldigt dyrt tyckte vi (på andra ställen har vi betalat 25-30 för detta), men det var ändå värt att behålla då de allmänna duscharna som erbjöds i gymmet om man tog tidig utcheckning var så ofräscha. Viktigt på minussidan - det SAKNADES helt information på frukosten om vad saker och ting innehåller. Inte bra för överkänsliga och matallergiker. Sammanfattning: En lugn och avkopplande semester men det fanns mer att önska. Vi är överlag supernöjda och kan tänka oss att åka tillbaka. Ideal Beach vinner på läget! ευχαριστώ

 
2023-08-07

av Parthena K

Toppen vistelse !

Mycket fint och lugnt hotell alldeles nära till havet! Toppservice av mycket trevlig personal och utmärkt städning av Maria!.. hon gjorde små roliga figurer av handdukarna varje dag. God lokal mat och trevlig grekisk afton med musik och dans, ,där också personalen deltog, jättekul! Vi kommer att åka tillbaka hit! Rekomederar starkt, även för barnfamiljer då det finns ett lugnt poolområde om man vill bada där. Nattliv med caféer, restaurangen och barer så fort man kom utanför hotellets område, om man önskar det. Har allt!

 
2023-07-01

av Jakob T Malmö, Sverige

Väldigt trevligt hotell med extremt bra läge i platanias!

Jättetrevlig personal! Bra rum med allt man behöver. Väldigt bra mat på deras resturang:) Bra poolområde och direkt på Stranden med gratis solstolar. Ett problem är dock solstolsmaffian som paxar stolar tidigt på morgonen trots att det inte är tillåtet.

 
2023-06-12

av Peter22845 Västerås, Sverige

Fint hotell med superbra läge.

12:e året på Kreta, och 6:e i Platanias. Mycket bra läge på detta hotell. Nära beachen, nära byn. Vi hade ett dubbelrum inkl frukost. Tycker att det fanns ganska mycket att välja på, men det blir ändå lite likadant efter 2 veckor, så det hade smygits med lite kavli mjukost i vanlig ordning. Väldigt bra stuvningsutrymmen i dubbelrummet, och vi hade 2 balkonger i lagom storlek med fin utsikt. Börjar bli lite slitet då det var länge sedan renoveringen, men ändå ganska fräscht. Bra sängar och bra städning. Området var mycket grönt och frodigt, nog det finaste hotellområdet vi varit på. Trevlig personal, speciell vid restaurangen/poolbaren. Övrigt positiva var att beachens solstolar var kostnadsfria, likaså AC, n på rummet. Safetyboxen på rummet ingick oxå kostnadsfritt, vilket annars kan kosta en hel del för 2veckor som vi var nere. Negativa grejer då. Ja, som många sagt så var inte solstolarna vid poolområdet speciellt fräscha. Fläckiga o smutsiga och ramverket i trä var sunkiga. Skulle verkligen behövas bytas ut. På beach en var dom helt okay. Bredbandet var lurigt. När de funkade var det snabbt, men sen laggade det ofta. Fick kontakt med routern efter lång stund, men sen hade den ingen kontakt med internet. Sista veckan körde man bara mobilt bredband för att inte bli irriterad. Då det är trappor, höjdskillnader och ramper överrallt är det inte "handikapp vänligt". Hade kryckor, så det var första gånger det kändes lite jobbigt. Totalt sätt var denna resa till Ideal Beach över förväntan, och kan nog tänka mig att återkomma.

 
2022-06-01

av Montita59

Platanias

Enkelt, charmigt. Fräscha rum och fräsch omgivning. Familjär stämning och vi kände oss välkomna! Till hotellet hörde en fin restaurang med god mat och vissa kvällar underhöll trubadurer. Trevligt bemötande.