Kundomdömen om Ideal Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 789 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Personalen i restaurangen
-
Fler solstolar runt poolen.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Läget och närhet till både pool och strand var helt perfekt. Trevlig personal och rent o fräscht. Hit kan jag absolut åka igen!
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Nära stranden
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-07-24


8 av 10

+
Nära hav
-
Tråkiga rum

Bekräftad gäst: 2021-07-18


6 av 10

+
Frukosten var helt okej
-
Badrummen. De flesta luktade väldigt illa

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
Nära strand
-
Städning av toalett/badrum kan göras noggrannare. De städade i toan men hade nog inte tagit på utsidan de senaste veckorna..

Bekräftad gäst: 2021-07-17


8 av 10

+
Bra mat och väldigt trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-16


7 av 10

+
Närheten till stranden och poolen. Den mysiga frukostserveringen med fin utsikt. Välskötta byggnader med palmer och blommor. Jättebra med en toalett nära strand och pool. Fint stort och luftigt sovrum. Mycket var bra med frukosten, fräsch vattenmelon, goda brödsnittar med färskost imellan (fanns vissa dagar) , stekt ägg, grekisk yoghurt, god marmelad men vi saknade ett gott färskt bröd, kanske pannkakor, fler köttfria alternativ och lite nyttiga alternativ som färskpressad juice, smoothies, mer färsk frukt, frön, nötter etc.
-
Fler hyllor eller lådor i badrummet. Bättre påfyllning av tvål och toapapper. Bättre handdukar, fick trasiga fläckiga handdukar. Senare tid för frukost! Borde vara minst till 10 som det stod på hemsidan, väl där visade det sig att frukosten är slut 9.30. Kl 8 var knappt någon där och kl 9 var det kö.. Lite stress för att hinna. Frukosten behöver förbättras, fanns inget gott bröd, alldeles för mycket kött, vidrig juice från koncentrat, saknade nötter, mer frukt etc. Frukosten kunde ha färre alternativ men mer näringsrika och hemlagade.

Bekräftad gäst: 2021-07-16


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Bättre frukostbuffé

Bekräftad gäst: 2021-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

179 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
79
Bra
 
43
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-10-02

Inlägg av zebbel

Skulle välja detta hotell om jag var du!

Prisvärt, mysigt, fint och en fantastisk service! När du bor på Ideal så kommer du att bli omhändertagen på bästa möjliga sätt. Personalen som jobbade i Receptionen ger dig lokala tips och morgon personalen såg alltid till att ge dig ett leende på morgonen när man kanske var lite trött!

 
2020-07-27

Inlägg av Erik W Södertälje, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell med fantastiskt läge. Dock städning en gång i veckan pga av covid19, i övrigt rent och fint. Varmt i vattnet i poolen och härlig sandstrand. Bra frukost som innehåller allt man kan önska sig.

 
2019-10-04

Inlägg av Klikken Kreta, Grekland

Bra och prisvärt hotell

Bästa läget precis vid stranden och huvudvägen i platanias. Slår definitivt flertalet kringliggande hotell. Stor pool. Hyfsat bra frukost. Väldigt trevlig personal. Gratis solstolar. Väldigt rent och fräscht både på rummet och i allmänna utrymmen. För dem som vill sola och bada, ha närhet till restauranger och butiker och inte vill betala en förmögenhet rekommenderas verkligen detta hotell. Taxi till chania ca 17 euro. Taxi till flygplatsen ca 40 euro. Om man ska nämna något negativt är väl att gymmet i princip inte var brukbart. Sedan upplevde jag Solstolarna både vid poolen och stranden som lite sunkiga (dock väldig bekväma)

 
2019-09-25

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Lugnt hotell på stranden

Bodde i en tvårumslägenhet som såg ut att vara nyrenoverad (nr 503). Det bästa med lägenheten var de otroligt sköna sängarna, lite bredare och längre än vad man är van vid. Fint badrum med mycket modern dusch. Altan med bord och fyra stolar. Morgonsol och även lite sol på eftermiddagen men inte så mycket att det blev varmt i lägenheten.Hotellområdet är grönt och fint med många växter och träd. Det är mycket rent överallt.Trevlig och mycket hjälpsam personal. Trevlig poolbar. Man kan hyra poolhandduk för 5 euro och det är gratis med solstolar både på stranden och vid poolen. Det enda negativa var att det var så trångt både vid poolen och på stranden.Kom man efter kl 10 fanns inte en plats att uppbringa. Många lade ut handdukar tidigt för att reservera platser till senare.

 
2019-07-21

Inlägg av Hanna J

Väldigt nöjd

Supernöjd! Bodde i dubbelrum. Bra frukost innehållande ägg, bacon, färsk frukt, juice, mjölk, bröd, smör, pålägg, flingor, mjölk. Gratis solstolar vid stranden var guld. Trevlig personal! Om något var minus så var det att gymmet inte var så mycket för världen men det kan man kanske leva med när man är på semester!