Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


8 av 10

+
Lugnt trevlig personal och bra service. Hade en stor fin balkong.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


8 av 10

+
Läget och servicen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-25


7 av 10

+
-
Väldigt små rum och stenhårda sängar

Bekräftad gäst: 2022-07-18


8 av 10

+
Middagen
-
Hårda sängar. Små rum.liten pool. För enkel frukost.

Bekräftad gäst: 2022-07-18


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-07-11


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-07-11


6 av 10

+
Rent och fräscht, okej frukost, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-11


10 av 10

+
Läget
-
Toaletten var jättelåg hade tydligen blivit något fel vid byte av toalett

Bekräftad gäst: 2022-06-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-25

av miajorgen Åhus, Sverige

Underbart hotell

Fint hotell med trevlig och hjälpsam personal. Bra städning 7 dagar i veckan. Nära till en lugn och fin sandstrand med gott om solstolar. Ren och fin pool. Det fanns 2 supermarket och några resturanger och ingen shopping alls i denna lilla by.

 
2017-07-06

av LottaA78 Kungsbacka, Sverige

Fantastiskt välkomnande!

Åkte i maj bästa tiden, lugnt, rogivande inte så mycket turister. Stranden underbar med trevliga Stravros på sin moped som kom varje morgon och ville sälja dricka, nypressad apelsin juice ta den, sen ligger du gratis. 18 rum på hotellet fanns möjlighet att byta upp sig som vi gjorde eftersom det inte var fullbelagt. Fräscha rum, lite hårda sängar, bra städning mycket trevlig personal man känner sig välkommen och omhuldad :-) Åker gärna tillbaka hit. Kort promenad till floden med mysiga tavernor och fiskebåtar, ta även en tur till träsket med båt. Buss till Parga går kl 11 och 17 varje dag (försommaren i alla fall) taxi kostar 25 euro lite dyrt. Vällagad mat på hotellet, lagom frukost. Åker nästa vår igen.

 
2017-06-11

av Ansu60 Sundsvall, Västernorrlands Län, Sweden

Avkoppling

Familjärt, service perfekt, rent och snyggt, lugnt och totalt avstressande. Skulle absolut kunna bo där igen. En promenad på 3 min så var man på stranden. Vill man så lägg till halvpension- god mat och alltid en liten kaka till "efterrätt"- hembakt ! Bra att kunna betala med kort där i början av juni ! Kan bara säga: åk dit på försommaren :)

 
2016-07-31

av Urban C

Mycket prisvärt hotell

Ett litet fint hotell, med trevlig personal, rent och snyggt överallt fin pool med bar om man vill ha det, bara 100 meter till stranden. Ammoudia är en liten by men ändå fanns det så många matställen så man kunde prova nåt nytt både till lunch och middag, för övrigt fanns inte så mycket att göra, passade oss perfekt då det var sol och bad vi åkte hit för, vi provade dock på en liten paddel tur på floden det var väl värt pengarna då det inte kostade så mycket, vi tog en liten båttripp också, paddel turen var bättre om man måste välja.

 
2016-07-26

av RositaA119

Underbart hotell nära fin strand

Mycket trevlig personal! Fina lokaler, rent och fint överallt! Mycket god och fräsch mat! Nära till stranden. Vi hade bara förbeställt frukost, vilken var bra, men vi valde att även äta lunch här. Fin pool att bada i. Alltid någon tillhands i reception eller på hotellet. Jag brukar önska mig mjukare sängar, och den önskan hade jag även här. Jag återkommer gärna till Ammos Bay hotell