4 Epoches

  • Trevligt poolområde
  • Kort promenad till stranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell 4 Epoches har ett mycket bra läge med Steni Valas centrum precis utanför dörren och endast 300 meter till småstensstranden Glyfa. På hotellet finns både pool, frukostrestaurang och gratis wifi.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 3-4 personer, varav 1 barn. .

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukosten och bemötandet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 122 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell 4 Epoches består av flera byggnader och har ett fint poolområde i mitten. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Vid poolen finns en poolbar som erbjuder varma och kalla drycker.

Hotellet har också en restaurang som serverar frukost på morgonen och som sen är öppen för lunch mellan kl. 12.30-15.00 och för middag mellan kl. 19.00-22.00. Gratis wifi. Loungebar och gratis litet gym med några få maskiner. Trappor och nivåskillnader på hotellområdet.

I fiskebyn Steni Vala bor du bland olivlundar och fin natur. Här finns det tavernor, supermarkets och caféer. Under högsäsong går det bussar två gånger om dagen till huvudbyn Patitiri på Alonissos (ca. 10 kilometer från hotellet).

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Transfer till och från hamnen på ankomst- respektive avresedagen ombesörjs av hotellet. Hiss finns endast huvudbyggnaden.