Shopping_i_Nice

Shopping i Nice

Kliar det i shoppingfingrarna under semestern i Nice? Nice är en fantastisk shoppingstad för den sugne, oavsett om du gillar att handla ätbara prylar eller lyxiga designerkläder.

Shopping i Nice

Galeries Lafayette

Nice motsvarighet till NK eller Åhlens heter Galeries Lafeyette. Här hittar du det mesta som man kan tänkas vilja handla - allt från märkeskläder och accessoarer till mat och vin trängs på fem våningar. Adress: 6 Avenue Jean Médecin

Närproducerad olivolja

Med sina många olivlundar och varma medelhavsklimat är Frankrike experter på olivolja. Köp med dig olivolja hem och förläng semestern! På Rue Saint-François-de-Paule ligger två butiker som bara säljer olivolja: Alziari och A l’Olivier.  

Adress: Alziari – 14 Rue Saint-François-de-Paule, A l’Olivier, 7 Rue Saint-François-de-Paule

Shoppa franskt vin i Nice

Un verre de vin, s'il vous plaît! Att fransmännen är bra på sitt vin är sen gammalt. Här köper du franskt vin till bättre priser än hemma, så köp med dig en flaska eller två hem. I gamla stan ligger vinbutiken Cave Caprioglio, som funnits i Nice sedan 1902. I hamnen väntar den lilla pärlan La Belle Cave.

Adress: Cave Caprioglio - 16 Rue de la Préfecture, La Belle Cave - 8 Rue Bavastro.

Annorlunda shopping på rue Alphonse Karr

Sugen på att köpa kläder som få andra har? På den lilla gatan rue Alphonse Karr ligger flera klädbutiker med franska och internationella designmärken, som ofta har en personlig touch.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Nice, hitta och boka en resa till Nice eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Nice

Vilka är Nice finaste stränder? Var hittar jag de bästa restaurangerna? Vad finns det att göra för barnen? Här har vi samlat några av våra bästa tips inför din resa till Nice!

Se alla våra restips för Nice

Nice, Frankrike

  • En liten storstad med trendiga badorter
  • Stort restaurangutbud
  • Vackra och dramatiska landskap
Se alla resor till Nice

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här