Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en semester med guldkant! Höjdpunkten är hotellets sandstrand med utsikt över persiska viken. Här bor du i rymliga, eleganta rum i det lugna emiratet Ajman. Hotellets har en gratisbuss till Dubai Mall, så du har alla möjligheter att uppleva delar av Dubai också.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget på stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1665 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet ligger precis vid stranden och på det stora hotellområdet finns en pool med separat, grundare avslappningsdel i skuggan. Separat bubbelpool, för vuxna och barn över tolv år. Separat barnpool i skugga vid området för hotellets barnklubb. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

På Ajman Saray finns en bredd av matupplevelser. Bab Al Bahr är en grillrestaurang på två våningar bredvid stranden. Sofistikerade restaurang Safi serverar kött, fisk och asiatisk mat med utsikt över persiska viken. Mejhana är en avslappnad och modern à la carte-restaurang med rätter från arabvärlden och med en bar i Marrakesh-stil. Bufférestaurangen Vista har öppet för frukost, lunch och middag. Här serveras internationell mat, en del från tillagningsstationer. Hotellet har också ett café som är öppet dygnet runt samt en bar. Klädkod vid middag: skjorta och byxor eller lång kjol samt stängda skor.

Gratis gym. Privat tränare mot avgift. Squash och vattenskidor mot avgift. Spa med massage, bastu, ångbastu och skönhetsbehandlingar mot avgift. Frisör. Room service dygnet runt. Receptionen har öppet dygnet runt. Barnklubb i hotellets regi. Lekplats utomhus och lekrum inomhus. Uttagsautomat. Tvättservice. Bibliotek. Gratis hotellbuss till Dubai Mall samt till lokal galleria i Ajman.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension, Soft All Inclusive eller All Inclusive finns mot tillägg.

All Inclusive

Vid Soft All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 6.30-11.00
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-22.30.
 • Middag (fast trerättersmeny) i den indiska eller turkiska restaurangen.
 • Obegränsat med alkoholfria förfriskningar, förutom room service och minibar, kl. 11.00-23.00.

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 6.30-11.00
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-22.30.
 • Middag (fast trerättersmeny) i den indiska eller turkiska restaurangen.
 • Obegränsat med förfriskningar, med husets urval av öl, vin och sprit, förutom room service och minibar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Soft All Inclusive och All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

 • Detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det vill säga är du under 18 år får du inte checka in utan en förälders sällskap.
 • Personer under 21 år får inte dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
 • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

My Emirates Pass - vintern 2022/23

Behåll ditt boardingkort när du flyger med Emirates i perioden 1 november 2022 till 31 mars 2023. Det ger dig rabatter och erbjudanden du inte vill missa!

Läs mer om My Emirates Pass

Alla hotell, Ajman

Fairmont Ajman

Fina Fairmont Ajman ligger direkt vid stranden i emiratet Ajman, bara 40 kilometer från centrala Dubai stad. Det är ett modernt hotell på med dramatisk och imponerande arkitektur. Här kan du koppla av vid det rymliga poolområdet eller tillbringa dagarna på hotellets privata sandstrand.