Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en semester med guldkant! Höjdpunkten är hotellets sandstrand med utsikt över Persiska viken. Här bor du i rymliga, eleganta rum i det lugna emiratet Ajman. Vill du uppleva delar av Dubai också erbjuder hotellen en ksotnadsfri buss till Dubai Mall.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet och den mycket trevliga personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1832 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet ligger precis vid stranden och på det stora hotellområdet finns en pool med separat, grundare avslappningsdel i skuggan. Separat bubbelpool, för vuxna och barn över tolv år. Separat barnpool i skugga vid området för hotellets barnklubb. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår.

På Ajman Saray finns en bredd av matupplevelser. Restaurangen Bab Al Barh serverar hälsosamma sallader, grillat och cocktails. Mejhana är en avslappnad och modern à la carte-restaurang med rätter från det arabiska köket och Indien och med en bar i Marrakesh-stil. Al Shorfa har en à la cartemeny och ett urval av kakor, kaffe och te. Bufférestaurangen Vista har öppet för frukost, lunch och middag, här serveras internationell mat, en del från tillagningsstationer. Hotellet har också ett café som är öppet dygnet runt samt en bar. Vårdag klädsel - långbyxor och skjorta för män och byxor eller lång kjol för kvinnor samt stängda skor.

Gym, privat tränare mot avgift. Squash och vattenskidor mot avgift. Spa med massage, bastu, ångbastu och skönhetsbehandlingar mot avgift. Frisör. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats utomhus och lekrum inomhus. Uttagsautomat. Bibliotek.

Hotellet erbjuder transport till Dubai Mall samt till lokal galleria i Ajman.

Åldersgräns
Detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det vill säga du får du inte checka in utan en förälders sällskap om du är under 18 år.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Soft All Inclusive
 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Vista, kl. 06.30-11.00
 • Lunchbuffé i restaurangen Vista, kl. 12.30-15.00
 • Tvårätters lunch i restaurangen Pool & Beach, kl. 12.30-15.00. Välj en förrätt och en huvudrätt från menyn.
 • Middagsbuffé i restaurangen Vista, kl. 19.00-22.00
 • En trerätters middag i restaurangen Mejhana, kl. 18.00-23.30. Välj en förrätt, en huvudrätt och en dessert från menyn.
 • All Inclusive gäster får 25% rabatt på restaurang Bab Al Bahr
 • Obegränsat med förfriskningar, med husets urval av öl, vin och sprit i någon av hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Vid Soft All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Inga alkoholhaltiga drycker ingår i Soft All Inclusive

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. Soft All Inclusive och All Inclusive gäller från kl. 15.00 på ankomstdagen och fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Restaurangen Vista kommer att genomgå en renovering i perioden 1 juni till 30 augusti 2024. Enligt hotellet kommer inga byggstörningar att förekomma.

Alla hotell, Ajman

Fairmont Ajman

Fairmont Ajman är ett modernt hotell med dramatisk och imponerande arkitektur direkt vid stranden i emiratet Ajman. Här kan du koppla av vid det rymliga poolområdet eller tillbringa dagarna på hotellets privata sandstrand. Njut på det fina hotellet eller ta en dagstur till Dubai, det är bara 40 kilometer bort.