Kundomdömen om Shams Prestige Abu Soma

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-29


10 av 10

+
Läget ,polen,stranden,samt den gästvänlighet som personalen visade. Ett av de bästa hotell vi bott på. Rekommenderas att besöka.
-
Lite slitet rum.

Bekräftad gäst: 2022-02-08


10 av 10

+
Mat, läget, lugnt och avkopplande atmosfär.
-

Bekräftad gäst: 2022-01-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

127 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-11-29

av LolaS620 Askim, Sverige

Ett superhotell

Detta hotell vill jag verkligen rekommendera. Var på ett annat hotell i år och blev besviken. Hotellrummen är kanon, servicen helt suverän, maten det bästa man kan tänka sig. Lugnt och lite mindre hotell med personlig service.

 
2019-03-04

av Lena S

Fru

Kan inte bli mycket vackrare och bättre, har ett kanonläge vid fin strand. Fint poolområde med bra solstolar. Servicen ger jag full pott på, helt underbart fina och duktiga. Maten utsökt utbudet mycket bra. Fint rum med bra sängar och mycket bra städning. Inclusive gäller hela avresedagen. Ingick 40 min massage på grannhotellet. Här får man ladda batterierna, inget tjat utan lungt och skönt och man blir bortskämd av den goda servicen.

 
2022-09-18

av Charlotte C Barcelona, Spanien

Perfect stay!!!

I have spent 5 days in August in Shams Prestige and everything was perfect. It is a very Nice and quiet hotel in front of the beach; with a kite center (so perfect for kiters). The food is so good (even more in the night) and employees are amazingly kind! Many thanks for making my stay so nice ☺️

 
2022-07-18

av Sophie-Frankfurters

Amazing holiday

It’s an amazing holiday and it was a the right place to go looking for relaxing time. The hotel is very pretty, it’s a small hotel and it was ideal for relaxing. The staff is very kind and they work very hard to make sure all customers are happy. The reception is so small but you feel the warmth from the welcoming staff. The room is little bit old but it’s clean and the room boy was very helpful. The restaurant is very nice with great view , the staff is working very hard and serve us always with smile. Mohamed the restaurant manager is welcoming, the barkeeper is walking in the sun the whole day to print us the drinks and to everyone. The food is tasty (needs more variety but the managers are there to offer any other food not in the menu) Special thanks to mister Aiman for his caring and his hospitality. We recommended this hotel

 
2022-06-22

av Tom B Mol, Belgien

Most amazing and relaxing visit

The staff is just wonderful, and we were able to enjoy every second of the stay. Especially the front desk manager and the chef's staff deserve extra mention... they really went above and beyond. We heartily recommend a visit!