Lost & Found

Lost & Found

Har du glömt något på resmålet? Vi kan hjälpa till med en eftersökning av kvarglömda effekter på hotellet, i transferbussen eller på någon av de utflykter som genomförts i Apollos regi. Vi debiterar en avgift på 300 kr. Detta inkluderar administration och frakt. I vissa fall tas en ytterligare fraktavgift ut och du kontaktas då av vår Lost & Found-avdelning. Observera att om du glömt något ombord på flyget, vänligen kontakta Apollos växel på 08-6738400 för mer information. 

Fyll i formuläret nedan och klicka sedan på "Skicka anmälan". Uppgifterna tas emot av vår Lost & Found-avdelning. Avgiften betalas via bankgiro 5042-3722. Märk talongen "Lost & Found" och glöm inte att ange ditt namn. Inbetalningen ska vara oss tillhanda innan ärendet påbörjas.

Vi kontaktar dig så snart vi har fått svar från destinationen. Det kan ta upp till två veckor innan du hör något från oss. Eftersökning av kvarglömda effekter kan ske högst två veckor efter hemkomst.

Tyvärr kan vi inte skicka kvarglömda effekter från Egypten och Turkiet. Vi kan inte heller skicka elektronikprodukter från Thailand.

OBS! Apollo ansvarar inte för kvarglömda effekter och vi kan inte garantera att det du glömt kvar på resmålet kommer till rätta. Avgiften återbetalas ej, oavsett om effekterna återfinns eller inte.