Betala resa med Trustly

Betala din resa med Trustly

Ingen registrering eller nedladdning av app

Det är enkelt att betala med Trustly och du behöver varken registrera dig eller ladda ner en app för att genomföra en betalning med Trustly. Allt du behöver är ett giltigt bankkonto och din banks autentiseringsmetod. Vi stödjer de flesta.

Tryggt och säkert

Trustly är ett licensierat betalningsinstitut godkänt och under tillsyn av Finansinspektionen. Vi har en europeisk Payment Services Provider-licens (PSP) i enlighet med Payment Service Directive (PSD, 2007/64/EC).

Vi lagrar ingen information som kan användas för att komma åt ditt bankkonto och använder den högsta tillgängliga krypteringsstandarden ovanpå din banks egna säkerhetssystem, allt för att du ska känna dig trygg när du betalar med Trustly.

Välj vilket konto du vill betala från

De allra flesta bankbetalningar har endast möjlighet att dra pengar från ett bankkonto när du genomför en betalning. Med Trustly kan du alltid välja vilket av dina bankkonton du vill betala från, vilket gör det smidigare att betala en resa direkt från ditt sparkonto eller från din familjs gemensamma bankkonto för resor.

Betala resa med Trustly