Apollo Sports - hotell för en aktiv semester

Apollo Sports – hotell för en aktiv semester

Vi har valt ut hotell som är extra bra för en träningsresa. Det är hotell för dig som vill komma iväg och ägna dig helt åt träning, eller bara krydda semestern med ett pass då och då. Oavsett vilken variant du väljer är allt ordnat och klart. Du behöver bara fokusera på att träna, vila och må bra i ett härligt klimat med havet runt hörnet.

Playitas 1 vecka fr. 3 998:-

Charterresor med ApolloStort utbud av träningshotell och träningsresor

Charterresor med ApolloHotell specialiserade på olika sporter

Charterresor med ApolloPaketresor med hotell och flyg


Sommarens bästa sporthotell

Krydda resan med morgonyoga på stranden, en löprunda med himmelska vyer eller upptäck årets roligaste träningspass! Det här är några av våra favoriter bland sommarens Apollo Sports-hotell.

Playitas Resort

Fuerteventura, Kanarieöarna. Välkommen till träningsanläggningen som slår det mesta. Det till synes oändliga sportutbudet lockar såväl träningsproffs som vardagsmotionärer.

Läs mer om Playitas

Cavo Spada

Cavo Spada, Kreta. Här tränar de svenska olympierna! På hotellet finns mycket bra sportfaciliteter med gym, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning.

Läs mer om Cavo Spada

Levante Beach Resort

Levante Beach Resort, Rhodos. Det här är sporthotellet som passar hela familjen. Vare sig du vill spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett gruppträningspass så kommer du att trivas här.

Läs mer om Levante Beach Resort

Träningshotell för alla

Våra Apollo Sports-hotell är perfekta för dig som vill kombinera semestern med träning. Alla hotell har sina sportspecialiteter. Vill du ha ännu mer fokus på träning? Då ska du välja Playitas eller Thanyapura, våra två mest kompletta träningsanläggningar.

Resmål

Klassificering

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Pris