Apollo Sports – hotell för en aktiv semester

Vi har valt ut hotell som är extra bra för en träningsresa. Det är hotell för dig som vill komma iväg och ägna dig helt åt träning, eller bara krydda semestern med ett pass då och då. Oavsett vilken variant du väljer är allt ordnat och klart. Du behöver bara fokusera på att träna, vila och må bra i ett härligt klimat med havet runt hörnet.

Träningshotell för alla

Våra Apollo Sports-hotell har något för alla intressen och nivåer. Hotellen har delvis olika sportinriktningar, och på varje hotellsida kan du se precis vilka faciliteter och aktiviteter som erbjuds. Alla hotell är perfekta för en aktiv semester, med våra mest kompletta träningshotell, thailändska Thanyapura samt Playitas och La Pared powered by Playitas på Fuerteventura i en klass för sig.

Apollo Sports

Charterresor med ApolloStort utbud av träningshotell

Charterresor med ApolloHotell specialiserade på olika sporter

Charterresor med ApolloPaketresor med hotell och flyg

Charterresor med ApolloMånga olika träningsresor


Hotell för full fokus på träning

Vi älskar Playitas och Thanyapura, två kompletta träningsanläggningar med en otrolig atmosfär och hundraprocentigt fokus på träning för alla nivåer oavsett om du vill komma igång med träningen, är van motionär eller fullblodsproffs. La Pared powered by Playitas är uppstickaren på Fuerteventura med fokus på gruppträning och extremsporter som vågsurfing och motocross. 


Hotell för en aktiv semester

Våra Apollo Sports-hotell är perfekta för dig som vill kombinera semestern med träning. Välj det som passar dig – alla med olika inriktningar.

Filtrera listan

Klassificering

Avstånd till strand

eller mer

Avstånd till centrum

eller mer

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Pris

eller mer

Familjehotell med träning

Våra Mondo Family Resorts har fina träningsmöjligheter med gruppträning och gym, liksom våra Mondo Selected med både gym och olika träningsfaciliteter.