Kryssningar med Apollo

Föreställ dig en tur genom den kroatiska skärgården med morgondopp direkt från båten. Tänk dig en kryssning i Karibien eller en riktig familjesemester till havs. Vi samarbetar med några av världens främsta rederier, och hos oss hittar du lika många kryssningar som det finns smaker. Ombord på de magnifika fartygen öppnar sig världar du inte trodde fanns. Här erbjuds allt ifrån spännande utflykter i exotiska hamnar, till avslappning och lugna stunder vid poolen. Dessutom serveras mat från världens alla hörn och underhållningen är av absolut världsklass. 

En kryssning – flera resmål

Spännande utflykter i varje hamn

Alla måltider ingår

Hur länge vill du vara borta?

På flera av våra kryssningar väljer du själv hur länge du vill vara borta. Det är inte ovanligt att våra passagerare börjar med ett par extra hotellnätter i land. Vare sig det är i Florida eller Singapore brukar detta bli ett spännande sätt att rama in sin kryssning.

Flyg och kryssning ingår alltid i priset (även den första hotellnatten brukar inkluderas). Upplev Apollos kryssningar. Det är enkelt, flexibelt – och alldeles, alldeles underbart.


Våra kryssningar


Har du frågor om våra kryssningar?  

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00

Tips inför kryssningen

Bra tips till dig som ska åka på kryssning

BRA TIPS TILL DIG SOM SKA PÅ KRYSSNING

När ska man resa, hur ska man planera och vilken båt ska man välja? Här har vi samlat sju bra tips som kan vara bra att känna till innan man bokar sin kryssning. Läs alla tips här.

Hur ska jag packa inför kryssningen?

HUR SKA JAG PACKA INFÖR MIN KRYSSNING?

Att packa sin resväska inför en resa kan vara nog så svårt och att packa inför en kryssning är inte lättare. Badkläder till aftonklänning? Här ger vi dig bra packningstips inför din kryssning.

Harmony of the seas

VÄRLDENS STÖRSTA KRYSSNINGSFARTYG 

Harmony of the seas är världens just nu största kryssningsfartyg. I sommar kan du kryssa med henne i Medelhavet och till vintern i Karibien. Boka din kryssning hos Apollo. Läs mer om fartyget här.


En glimt av kryssningslivet


Våra kryssningsrederier