Apollo

Om Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi erbjuder ett brett utbud av resmål, restyper och hotell för att hitta just din drömresa. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor. Föredrar du att paketera din city- eller solresa själv med flexibel reslängd eller endast bokning av flyg eller hotell ingår även det i vårt erbjudande.

Vi vill ge dig en fantastiskt semesterupplevelse! Därför tar vi hjälp av våra gäster och hotellägare så att du som resenär kan del av tidigare hotellgästers betyg och omdömen, samt ställa en fråga till en tidigare Apollogäst. För att du ska kunna hitta en perfekt resa efter dina just behov. Denna information används även för att förbättra både våra hotell och resor.

Vi tar givetvis ansvar för alla våra resenärer. Det betyder att alla som reser med Apollo kan förlita sig på vår trygghetsgaranti om något oförutsett skulle inträffa. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer.

Om företaget

Om företaget

Sedan vår start 1986 har vi gjort vårt bästa för att skapa fantastiska semesterupplevelser.

Om företaget
Våra resmål

Våra resmål

Vi har resor till hela världen - med ett brett utbud av olika restyper för att att passa just dina behov.

Våra resmål
Hållbart resande

Hållbart resande

Tillsammans med resenärer och partners vill vi lägga grunden för ett hållbart resande.

Hållbart resande
Kontakta oss

Kontakta oss

Hör av dig till oss på det sätt som passar dig, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Kontakta oss
Jobba hos Apollo

Jobba hos oss

Vill du arbeta med resor? Då är Apollo rätt plats för dig! Här hittar du våra lediga tjänster.

Jobba inom Apollo Travel Group
Press och media

Press & media

Här hittar du kontaktuppgifter, logotyper, pressmeddelanden och vår bildbank.

Press och media

Apollo Travel Group

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Du kan även paketera din resa själv till världens alla hörn. Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir och Lime Travel samt träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura bildar Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har närmare 900 medarbetare och 1 miljon resenärer.