Weekendresor

Weekendresor till hela världen

När du bokar en weekendresa hos Apollo väljer du själv reslängd, flyg och hotell! Vi samarbetar med 400 flygbolag och tusentals hotell med minst tre stjärnor världen över och kan därför erbjuda weekendresor vart du än vill resa. Paketreselagen gäller för alla våra weekendpaket så du kan känna dig trygg när du reser. Priser och platser uppdateras kontinuerligt - de aktuella priserna visas när du gör en sökning. Frånpriser nedan gäller per person på minst 3* hotell där 2 personer delar ett dubbelrum.

Sista minuten-weekend

Hos oss kan du boka weekendresor i sista minuten till hela världen. Tänk bara på att det måste vara minst 72 timmar till valt avresedatum på resor som du paketerar själv.

Weekendresor till Barcelona

Barcelona

En helg i Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekendresa: fantastisk arkitektur och kultur, shopping, god mat och ett livligt nattliv. Det finns till och med badstränder i stan!

2 428:- (Prisexempel för 3 nätter)


Weekendresor till London

London

London är alltid rätt - här finns något för alla, alla tider på året. Ta in en musikal i West End eller häng med hipsters i Shoreditch. Njut av klassiska pubar, prisvärd mat från världens alla hörn och billig shopping.

2 703:- (Prisexempel för 2 nätter)


Weekendresor till Rom

Rom

Den eviga staden är som ett stort museum, med Colosseum, Peterskyrkan och Vatikanen, Spanska trappan och Fontana di Trevi som några av de många höjdpunkterna. Lägg till en fantastisk matkultur och weekendresan är komplett!

2 689:- (Prisexempel för 3 nätter)


Weekendresor till Prag

Prag

Tjeckiens gästvänliga huvudstad Prag bjuder på mängder av sevärdheter, kultur, historia, god mat och billig shopping. Gillar du öl är Prag rätt stad för dig - här finns ett överflöd av mysiga ölhallar och mikrobryggerier.

2 457:- (Prisexempel för 3 nätter)


Weekendresor till Paris

Paris

Upplev klassiska sevärdheter som Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren, eller ta det lugnt på en utservering och spana in det parisiska folklivet. Utöver sightseeing och utsökt mat bjuder Paris även på fantastisk shopping och vackra strandpromenader.

3 226:- (Prisexempel för 3 nätter)


Berlin Brandenburger Tor

Berlin

Berlin är en het destination just nu, med en aktiv kultur- och krogscen, bra shopping och intressant historia. Upplev stadens fantastiska atmosfär och sjudande kreativitet, som lockar bohemer och konstnärer från hela Europa.

1 587:- (Prisexempel för 2 nätter)


Weekendresor till Palma

Palma

Vill du resa till värmen men uppleva mer än sol och bad? Boka en resa till Palma de Mallorca, Mallorcas trendiga huvudstad! Kombinera storstadens shopping, restauranger och nattliv med besök på fina stränder.

3 598:- (Prisexempel för 5 nätter)

Boka


Weekendresa till Budapest

Budapest

Budapest är staden med två halvor, som bjuder på en härlig blandning av vacker arkitektur, pittoreska gränder och ett modernt stadsliv fyllt av kultur och kommers. Denna prisvärda stad är känd för sina termalbad, så unna dig ett härligt bad på ett av de många spahotellen eller badhusen.r.

2 369:- Prisexempel för 3 nätter)