Weekendresor

Weekendresor till hela världen

När du bokar en weekendresa hos Apollo väljer du själv reslängd, flyg och hotell. Eftersom vi samarbetar med 400 flygbolag och tusentals hotell med minst tre stjärnor världen över kan vi erbjuda weekendresor vart du än vill resa. Paketreselagen gäller för alla våra weekendpaket och ger dig trygghet. Vänligen observera att priser och platser uppdateras kontinuerligt - de aktuella priserna visas när du gör en sökning. Prisexempel per person, baserat på direktflyg och 2 personer i dubbelrum.  

Sista minuten-weekend

Hos oss kan du boka weekendresor i sista minuten till hela världen. Tänk bara på att det måste vara minst 72 timmar (3 dygn) till valt avresedatum på resor som du paketerar själv.

Weekendresor till London

London

London är alltid rätt - här finns något för alla, alla tider på året. Ta in en musikal i West End eller häng med hipsters i Shoreditch. Njut av klassiska pubar, prisvärd mat från världens alla hörn och billig shopping.

3 920:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 3-stjärnigt hotell)


Weekendresor till Barcelona

Barcelona

En helg i Barcelona innehåller allt man kan önska av en weekendresa: fantastisk arkitektur och kultur, shopping, god mat och ett livligt nattliv. Det finns till och med badstränder i stan!

3 452:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 3-stjärnigt hotell)


Weekendresor till Rom

Rom

Den eviga staden är som ett stort museum, med Colosseum, Peterskyrkan och Vatikanen, Spanska trappan och Fontana di Trevi som några av de många höjdpunkterna. Lägg till en fantastisk matkultur och weekendresan är komplett!

3 450:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 3-stjärnigt hotell)


Berlin Brandenburger Tor

Berlin

Berlin är en het destination just nu, med en aktiv kultur- och krogscen, bra shopping och intressant historia. Upplev stadens fantastiska atmosfär och sjudande kreativitet, som lockar bohemer och konstnärer från hela Europa.

2 330:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 4-stjärnigt hotell)


Weekendresor till Prag

Prag

Tjeckiens gästvänliga huvudstad Prag bjuder på mängder av sevärdheter, kultur, historia, god mat och billig shopping. Gillar du öl är Prag rätt stad för dig - här finns ett överflöd av mysiga ölhallar och mikrobryggerier.

3 609:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 4-stjärnigt hotell)


Weekendresor till New York

New York

New York är städernas stad där pulsen alltid är hög. Hela världens möts i denna fantastiska smältdegel som ständigt förnyar sig. Boka en resa till New York och upplev sevärdheter, museum och restauranger i världsklass. Och mycket, mycket mer!

6 850:- (Prisexempel för direktflyg och 4 nätter på 4-stjärnigt hotell)


Weekendresor till Paris

Paris

Upplev klassiska sevärdheter som Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren, eller ta det lugnt på en utservering och spana in det parisiska folklivet. Utöver sightseeing och utsökt mat bjuder Paris även på fantastisk shopping och vackra strandpromenader.

3 469:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 3-stjärnigt hotell)


Weekendresor till Amsterdam

Amsterdam

Kanaler, en vacker småskalig stadskärna, konst och kultur i världsklass, en globalt inspirerad krogscen - Amsterdam är en perfekt destination för en helgresa. Staden ses bäst på två hjul, och när benen blir trötta kan man med fördel vila fötterna och uppleva Amsterdam på en härlig kanalbåtstur.

3 451:- (Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 3-stjärnigt hotell)


Weekendresa till Krakow

Krakow

Vackra Krakow börjar bli en populär weekenddestination, tack vare en låg prisnivå och en mysig medeltida stadskärna som är mirakulöst välbevarad trots dess krigsfyllda historia. Promenera i den världsarvsklassade Gamla stan, Stare Miasto, och njut av härliga uteserveringar och intressanta sevärdheter.

2 427:- Prisexempel för direktflyg och 3 nätter på 4-stjärnigt hotell)


Weekendresor till Malaga

Malaga

I soliga Malaga finns gott om både sandstränder och kultur. Varva strandhäng med att besöka det berömda Picassomuseet, shoppa och njuta av genuina små tapasrestauranger. Denna spanska pärla utsågs till årets weekendresmål 2015 av Vagabond.

5 348:- (Prisexempel för direktflyg och 7 nätter på 4-stjärnigt hotell)