Charterresor med Apollo

Charterresor och charterpaket

Våra charterpaket är ett smidigt och uppskattat sätt att resa. Vi har satt ihop utvalda och kvalitetssäkrade hotell och flyg i ett smidigt paket. Det betyder att du kan resa till populära sol- och badresmål över hela världen, utan att själv behöva pussla ihop boende med transport. På plats har du dessutom oftast tillgång till Apollos personal och service och kan följa med på våra utflykter.

Boka en charterresa till soliga resmål

Våra charterhotell är handplockade och kontrolleras av vår egen personal på resmålet. Skulle du vilja veta mer om hotellet kan du alltid läsa omdömen från tidigare gäster – och även fråga en tidigare Apollogäst. Det betyder att du vet precis vad du betalar för, och kan se fram emot en fantastisk semester!

Varför charter med Apollo?

Charterresor med Apollo Smidiga paket med hotell och flyg

Charterresor med ApolloUtvalda och kontrollerade hotell

Charterresor med ApolloPrisgaranti och öppet köp 10 dagar

Charterresor med ApolloOftast direktflyg till resmålet

Charterresor med ApolloApollos personal och service på plats

Hitta ditt charterhotell

Hitta drömhotellet

Hitta det perfekta hotellet med en förfinad sökning. Bocka bara i det som är viktigt för dig och se hotell som passar just dig.

Gå till hotellhittaren Avreseorter

Många avreseorter i Sverige

Med Apollo kan du flyga från flera orter i Sverige. Från Stockholm och Göteborg flyger du till de flesta av våra resmål men du kan också resa från bland annat Umeå, Jönköping och Malmö.

Se alla avreseorter