Reseguider och restips

Reseguider – våra reseledares bästa restips

Våra reseledare har under åren hittat sina egna favoritställen som de gärna delar med sig av. Några är givna stränder som du bara måste besöka eller sevärdheter du inte får missa, men också okända pärlor. Det kan vara en charmig familjerestaurang, eller en hemlig badvik som är svår att hitta men lätt att älska. Vi har samlat tipsen i en rad kostnadsfria reseguider för att du ska få en bättre resa. (Här hittar du våra inspirerande artiklar, filmer och mer.)

Så – ladda ner reseguiden till ditt resmål! Full med tips och rekommendationer som gör din resa med Apollo ännu mer givande.

Reseguiderna är i PDF-format och är ca 4-7 MB stora. Ett tips är att du skriver ut eller laddar ner dem innan du reser.

Skriv ut reseguiden från datorn

  1. Klicka på den reseguide du vill skriva ut, till exempel ”Cypern”.
  2. Nu öppnas reseguiden i din webbläsare. När den laddat klart kan du skriva ut den på din skrivare genom att klicka på skrivar-symbolen som bör komma upp när du för muspekaren ned mot det högra hörnet på skärmen.
  3. Vill du i stället spara reseguiden, för muspekaren mot det högra hörnet på skärmen och klicka på diskettsymbolen (och välj sedan var på din hårddisk du vill spara den).

Spara reseguiden

Spara på datorn: Klicka på den reseguide du vill skriva ut, till exempel ”Cypern”. När reseguiden laddat klart kan du föra muspekaren mot det högra hörnet på skärmen och klicka på diskettsymbolen (och välj sedan var på din hårddisk du vill spara den).

Spara på mobil/surfplatta: Klicka på den reseguide du vill skriva ut, till exempel ”Cypern”. När reseguiden laddat klart kan du oftast välja om du vill spara den i en app eller på mobilen/surfplattan.